SGR

Groepsreis naar Valencia

De op twee na grootste stad van Spanje is Valencia. Deze stad heeft een prachtig strand, een mooie oude binnenstad en prachtige parken: alles wat je maar wil vind je dus hier! Voor een groepsreis Spaans is Valencia een uitstekende bestemming. Je maakt kennis met het mooie Spanje en de leefstijl.

We vertellen je graag meer over alle mogelijkheden van een groepsreis Spaans naar Valencia, zoals de Spaanse lessen, het verblijf, vervoer en programma. Meteen een prijsopgave ontvangen? Vraag dan een offerte aan. 


Spaans leren in Valencia

Iedereen kan terecht voor Spaanse lessen in het mooie Valencia. De taalschool in de stad is een prachtig oud 'Palacio' met nog overblijfselen uit de 11e eeuw. De school is in 2018 gerenoveerd en ligt aan de rand van het oude centrum. Als docent kun je natuurlijk van te voren aangeven welk niveau Spaans jouw leerlingen beheersen en op welk niveau of met welke thema's zij een taalcursus Spaans willen volgen.

Valencia-weekprogramma-voorbeeld

Weekprogramma Valencia 

Wil je weten hoe een groepsreis naar Valencia eruit ziet? Bekijk dan alvast een voorbeeldprogramma van een week Spaans leren in deze toffe stad. 


Valencia, de stad van...

Valencia staat bekend om de sinaasappelplantages en natuurlijk de paella, die je echt niet mag missen tijdens je groepsreis Spaans. Ook zijn de stranden in Valencia ideaal om met de groep te volleyballen of te picknicken. Bovendien kan een bezoek aan de "Ciudad de las Artes y las Ciencias" niet ontbreken. Verder is de oude rivierbedding met een stadspark van 9 kilometer leuk om te sporten of te fietsen. Je kunt ook een kano huren met je groep, een super leuke activiteit! Daarnaast is ook een bezoek aan Oceanografico is optioneel bij te boeken.

Las Fallas is het bekendste feest in Valencia. De stad wordt dan omgetoverd tot een groot straatfeest met veel vuurwerk en kunstwerken. Het feest wordt gehouden in maart. Ben je dan niet in de stad? Bezoek dan het museo Fallero om alsnog tijdens jouw groepsreis de beleving van het festival te ervaren!

Om de Spaanse lekkernijen te proeven kun je naar de Mercado Central (vlakbij de school) of neem je zelf een kookles met de groep. De school heeft een eigen professionele keuken waar je bijvoorbeeld tortilla’s of croquetas kunt maken. Ook mag je de paella zeker niet overslaan in dé paella-stad tijdens jouw groepsreis!

Heb jij zelf nog leuke invullingen voor een groepsreis naar Valencia? Laat het ons weten, en dan kijken we samen naar de mogelijkheden! Wil jij liever met je groep naar een andere bestemming? Ontdek dan al onze groepsreizen naar het buitenland!

Studenten-in-Valencia


Vergroot je wereld, leer een taal...


 StudyTravel

Oranjesingel 19
6511 NM Nijmegen
Tel: 024-3 888 666
E-mail: groups@studytravel.nl

Vragen?
© StudyTravel 2021
Facebook Twitter Instagram Linked in