SGR

Groepsreis naar Dublin

Dublin, de stad met de altijd vriendelijke inwoners en de hoofdstad van Ierland, is zeer geschikt voor een groepsreis Engels. Met meer dan 1 miljoen inwoners is het een stad die vol zit met musea, theaters en pubs. Er is voor ieder wat wils! De Ierse pubs zijn enorm bekend: je kunt maar liefst 700 pubs vinden in Dublin! De Ieren zijn ongelooflijk muzikaal, dus ook in de straten van Dublin zul je de taal goed kunnen horen, je vindt er vanzelf een muzikant die aan het 'busking' is.

Wil jij meer informatie over de diverse mogelijkheden van een groepsreis naar Dublin over de Engelse lessen, het verblijf of de activiteiten? Neem dan contact met ons op. Liever direct een prijsoverzicht? Vraag dan een offerte aan. 


Engels leren in Dublin

Alle soorten groepen kunnen terecht in Dublin voor een taalcursus Engels. Ierland is een erg gastvrij land en de Ieren zeggen dan ook vaak in het Iers: ‘Céad míle fáilte’, wat ‘welkom’ betekent. We werken met diverse Engelse taalscholen die zich midden in het centrum bevinden. Deze scholen bieden verschillende soorten cursussen Engels aan. Om de Engelse taal nog meer te oefenen en je onder te dompelen in de Ierse cultuur tijdens je groepsreis verblijven de studenten vaak bij gastgezinnen. Op aanvraag en boven de 18 jaar zijn appartementen of studio's ook mogelijk. Lees meer over de mogelijkheden van accommodatie in onze FAQ.

Dublin-weekprogramma-voorbeeld

Weekprogramma Dublin

Ontdek hoe een week Engels leren in Dublin eruit ziet door middel van een voorbeeldprogramma. Zo krijg je alvast een indruk van een groepsreis naar deze veelzijdige stad.


Dublin, de stad van...

De straten van Dublin zijn vol kleur en gezelligheid. Op bijna elke hoek van de straat zie je wel een pub. Dublin staat bekend om haar pubs en je vindt dan ook de oudste pub van Ierland in Dublin, genaamd The Brazen Head. De bekendste pub in Dublin is The Temple Bar.

Tijdens de stadswandeling kom je de mooiste bibliotheek ter wereld tegen, namelijk Trinity College Library, wat ook dé universiteit van de stad is. Het leuke is, de Long Room in Trinity College lijkt ook enorm veel op de bibliotheek van Harry Potter (Hogwarts).

Natuurlijk is er nog veel meer te beleven in en rondom Dublin tijdens een groepsreis Engels. Dagjes naar Belfast, Kilkenny of Glendalough zijn ook mogelijk. Ook voorbeelden van leuke groepsactiviteiten zijn een pubdiner of Ierse dansles. Zelf nog leuke invullingen? Laat het ons weten en wij maken een groepsreis geheel naar wens. Liever op groepsreis naar een andere bestemming? Ontdek dan al onze groepsreizen naar het buitenland!

Studenten in Dublin


Vergroot je wereld, leer een taal...


 StudyTravel

Oranjesingel 19
6511 NM Nijmegen
Tel: 024-3 888 666
E-mail: groups@studytravel.nl

Vragen?
© StudyTravel 2021
Facebook Twitter Instagram Linked in