SGR

Groepsreis naar Berlijn

Eén van de populairste steden van Europa is Berlijn, en tevens de hoofdstad van Duitsland. Het is een stad met een heftige geschiedenis, veel graffiti en liters bier. Het leuke aan Berlijn is dat je oude gebouwen, maar ook veel nieuwe moderne gebouwen ziet. Voor een groepsreis Duits is Berlijn een ideale locatie. De stad heeft voor iedereen wat te bieden!

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van een groepsreis naar Berlijn, zoals de Duitse lessen, het programma, vervoer en verblijf. Wil jij meteen een prijsopgave ontvangen? Vraag dan direct een offerte aan.


Duits leren in Berlijn

Duits leren in Berlijn is mogelijk voor jong en oud! De docenten in Berlijn vinden het leuk om jouw studenten op een plezierige manier de Duitse taal te leren. Vandaar dat zij ook veel leuke en leerzame activiteiten regelen in Berlijn. Qua accommodatie zijn er veel opties; gastgezinnen (wel een redelijke reisafstand), maar ook hostels of gedeelde appartementen behoren tot de mogelijkheden. Lees hier meer over in de FAQ.

Berlijn-weekprogramma-voorbeeld

Voorbeeldprogramma Berlijn

Ontdek hoe een groepsreis Duits naar Berlijn eruit ziet aan de hand van een voorbeeldprogramma. Zo heb jij alvast een idee wat jou en jouw groep te wachten staat.


Berlijn, de stad van...

In Berlijn vind je maar liefst 12 wijken en is er in elke wijk wel wat te beleven. Wist je dat er in Berlijn wel 2500 parken zijn? Er zal dus vast wel een leuke plek zijn om een picknick te houden met jouw studenten tijdens een groepsreis Duits!

Ook heeft Berlijn veel mooie bezienswaardigheden gerelateerd aan de Tweede Wereldoorlog. Ontdek samen met jouw groep het Joodse Museum. Maar, ook bij Topographie des Terrors kom je veel te weten over WOII. Beide musea zijn erg indrukwekkend!

Maak een fietstocht langs de welbekende Berlijnse muur en je ziet ook Eastside Gallery. Dit is een stukje muur dat erg mooi geschilderd is. Na de fietstocht kun je lekker bijkomen met een currywurst, de lokale lekkernij van Berlijn!

Verder heeft Berlijn natuurlijk ook nog de Brandenburger Tor. Daarnaast kun je de Reichstag bekijken, naar het Holocaust Museum gaan of naar Alexanderplatz. Heb jij zelf ook nog leuke toevoegingen voor een groepsreis Duits naar BerlijnLaat het ons weten en dan kijken we samen naar de mogelijkheden! Heb jij een andere bestemming op het oog voor jouw groepsreis? Bekijk dan nog eens al onze groepsreizen naar het buitenland

Studenten in Berlijn


Vergroot je wereld, leer een taal...


 StudyTravel

Oranjesingel 19
6511 NM Nijmegen
Tel: 024-3 888 666
E-mail: groups@studytravel.nl

Vragen?
© StudyTravel 2021
Facebook Twitter Instagram Linked in