SGR

Groepsreis naar Cambridge

Cambridge is een van onze favoriete steden in Engeland. Er hangt een gezellige sfeer omdat het niet als een gigantische stad aanvoelt. Je voelt je er daardoor al snel thuis. Bovendien vliegt de geschiedenis je om de oren. Of je hier nu voor de eerste of 10e keer komt, Cambridge verveelt nooit! Een perfecte bestemming voor een groepsreis Engels.

We informeren je graag over de diverse mogelijkheden van een groepsreis (Engelse lessen, programma, vervoer, verblijf en vermaak). Liever direct een prijsopgave? Vraag dan een offerte aan!


Engels leren in Cambridge

Groepen van alle leeftijden kunnen in Cambridge terecht voor een taalcursus Engels. Je bent immers nooit te jong of te oud om te leren. Het leren van een taal doe je het beste op bestemming zelf. Onze partnerschool is gelegen in een Victoriaanse villa op nog geen 10 minuten loopafstand van het centrum. De school heeft een deskundig team van docenten en is verder van alle belangrijke gemakken voorzien. Voor een goede lunch kan je terecht in de kantine, of je kan de lunch opeten in de grote tuin. Doordat de school nabij het station ligt, is het goed te bereiken met het uitgebreide busnetwerk van Cambridge. Zo sta je nooit lang te wachten op een bus naar je gastgezin!

Cambridge-weekprogramma-voorbeeld

Weekprogramma Cambridge

Ontdek een week Engels leren in Cambridge met een groep aan de hand van een voorbeeld weekprogramma. Zo weet je wat je ongeveer kunt verwachten van een groepsreis naar deze bijzondere stad! 


Cambridge, de stad van...

Wie aan studeren in Engeland denkt, denkt vaak aan de stad Cambridge. Niet zo gek want het is een wereldberoemde universiteitsstad. Met zijn 31 colleges is het bij uitstek de plek om te studeren. Leuk feitje: 1 op de 5 inwoners uit Cambridge studeert! Veel bekende namen gingen je al voor (Isaac Newton, James Watson, Charles Darwin, John Milton, Stephen Hawking), wie weet wat een groepsreis naar Cambridge je brengt!

Een stad leer je het beste kennen tijdens een stadwandeling. Op de eerste dag is dit dan ook een mooie activiteit. Een gids laat je de interessantste plekjes van de stad zien en overspoelt je met informatie. Tijdens een stadwandeling maak je kennis met het historische centrum, de eeuwenoude colleges, de groene parken en de rivier Cam.

Wellicht zie je dan ook groepen die aan het punten zijn op de rivier Cam. Wat ons betreft een activiteit die je absoluut niet mág missen tijdens een verblijf in Cambridge. Je vaart per punt (een soort gondel) over de Cam en ontdekt weer een heel andere kant van de stad. Absolute highlight: King's College. Een van Cambridge meest iconische universiteitsgebouwen. Je kunt punten met of zonder gondelier. Doe dit samen met jouw groep en jullie hebben ongetwijfeld veel plezier. Hopelijk houdt er niemand een nat pak over!

Daarnaast zijn er nog tal van andere activiteiten mogelijk naast het volgen van de Engelse taallessen. Denk aan een pubquiz, filmavond, bezoek aan de markt, educatieve cityquest, etc. Zelf een leuk idee? Laat het ons weten, dan bekijken we samen de mogelijkheden en zorgen we voor een groepsreis op maat. Liever een andere bestemming? Bekijk dan al onze groepsreizen naar het buitenland!

Studenten in Cambridge


laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes