Taalcursus Engels in Zuid-Afrika voor volwassenen


Als je van plan bent om de Engelse taal te leren of om je Engelse taalkennis te verbeteren, dan zijn er diverse mogelijke bestemming over de hele wereld waar je dit zou kunnen doen. Als je graag Engels wil leren buiten Europa en een unieke reiservaring op wil doen, dan is Zuid-Afrika de ideale bestemming voor jouw Engelse taalcursus. Tijdens een taalreis naar Zuid-Afrika maak je kennis met de Engelse taal, maar ook met de bijzondere Zuid-Afrikaanse cultuur, de fantastische natuur en de indrukwekkende geschiedenis. Ervaar dit avontuurlijke land wanneer je hier een taalcursus Engels volgt!

Bestemming voor een Engelse taalcursus in Zuid-Afrika

Zuid-Afrika heeft ontzettend veel te bieden. Wij hebben een partnerschool in Kaapstad vanuit waar je de rest van het land kunt gaan ontdekken voor of na de taalcursus. Blijf je liever in Kaapstad zelf, dan is er ook genoeg te doen om je bezig te houden.

Engels leren in veelzijdig Kaapstad!

Kaapstad is dé bestemming voor jouw Engelse taalcursus. Of je nou komt voor stad, natuur, cultuur of avontuur, deze stad zal je verbazen. Niet alleen is het één van de levendigste steden van heel Afrika, het is ook een ontzettend veelzijdige stad. Het milde klimaat en de uitgestrekte en prachtige natuur zorgen voor de ideale omgeving voor een taalcursus Engels. 

Volg lessen op een internationale taalschool

In Kaapstad volg je lessen op een internationale taalschool. De school heeft twee locaties: een locatie in een sfeervol gebouw in een mooie en veilige woonwijk van Kaapstad en een locatie in het stadscentrum. De eerste locatie in de woonwijk is ideaal voor cursisten die Engels willen leren in een relaxte omgeving en met in de buurt toch genoeg faciliteiten om je te vermaken. Tevens bevindt zich hier de campus waar je kunt verblijven. De tweede locatie in het centrum is ideaal als je je graag middenin de levendigheid van een grote stad bevindt.

Hoe ziet een taalreis naar Zuid-Afrika eruit?

Wanneer je op taalreis gaat naar Zuid-Afrika kijk je je ogen uit naar alles wat dit land te bieden heeft. Natuurlijk ligt de focus tijdens jouw reis op het leren van de Engelse taal, maar als je hier dan toch bent wil je meer doen dan dat! Zuid-Afrika is voor een groot deel bergachtig: er zijn talloze meren, watervallen en nationale parken. Het land staat natuurlijk bekend om het Krugerpark en een bezoekje hieraan mag dan ook zeker niet ontbreken tijdens jouw taalreis. Ga op zoek naar de Big Five tijdens een excursie naar één van de vele safariparken.

Doordeweeks volg je Engelse lessen op de taalschool samen met andere internationale cursisten. De taalcursussen zijn voor (jong)volwassenen vanaf 16 jaar. Na de lessen en in de weekenden blijft er genoeg tijd over om samen met andere cursisten dit overweldigende land te ontdekken. De taalschool organiseert activiteiten en excursies, zodat je je medecursisten snel leert kennen en je je taalkennis direct in de praktijk kunt toepassen. Ga op excursie naar Robbeneiland, bewandel de Tafelberg, ontdek één van de geweldige stranden of ga op safari.

Verschillende taalcursussen in Zuid-Afrika

Er zijn verschillende Engelse taalcursussen die je als volwassene kunt volgen in Zuid-Afrika. Je kunt deelnemen aan de standaard groepslessen Engels als je jouw Engelse taalkennis naar een hoger niveau wil brengen. Wil je jouw Engelse taalkennis op zakelijk gebied verbeteren, dan is de cursus commercieel Engels geschikt voor jou. Bovendien is het mogelijk om verschillende diploma’s te behalen, waar je tijdens de lessen op voorbereid kunt worden. Zo kun je in Zuid-Afrika je Cambridge diploma behalen of een IELTS- of TOEFL-certificaat. Voor cursisten die op zoek zijn naar individuele lessen zijn er ook diverse cursussen beschikbaar. 

Voor meer informatie over Engels leren in Zuid-Afrika kun je altijd telefonisch, per mail of via de chat contact met ons opnemen. Ons team helpt je graag verder met het kiezen van de juiste taalcursus! Benieuwd geworden naar alle mogelijkheden met betrekking tot taalreizen Engels voor volwassenen? Bekijk dan ook eens ons volledige aanbod taalreizen naar het buitenland en laat je inspireren.

lees verder »
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes