Taalcursus Engels in Zuid-Afrika


Niet alleen in Engeland of Amerika kun je Engels leren, maar ook in Zuid-Afrika kun je terecht voor een taalcursus Engels. Oorspronkelijk een nederzetting van de Oost-Indische Compagnie, werd Zuid-Afrika van 1806 tot 1910 overheerst door de Britten. Daardoor is het Engels, naast het Afrikaans, de officiële taal.

Zuid-Afrika is een ongelooflijk mooi land waar je zeker ook veel wilt gaan zien. Maar natuurlijk kom je vooral om Engels te leren in Zuid-Afrika.... Dat zal geen probleem zijn met de gastvrije en hartelijke bevolking. In een bar of tijdens een typisch Zuid-Afrikaanse “braai” (barbecue) is een gesprek snel begonnen en maak je kennis met de regenboognatie! De taalschool in Zuid-Afrika organiseert naast de lessen Engels diverse excursies en activiteiten om het land nog beter te leren kennen. Er is een taalcursus Engels in Zuid-Afrika voor iedereen; van beginners tot gevorderden.

lees verder »
 
 

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes

International Association of Language Centres Association of Language Travel Organisations World Youth Student and Educational Travel Confederation World Youth Student and Educational Work & Volunteer Abroad STUDY WYSE