Taalcursus Engels in Zuid-Afrika voor volwassenen


Als je van plan bent om de Engelse taal te leren of om je taalkennis te verbeteren, dan zijn er mogelijkheden over de hele wereld. Als je graag Engels wilt leren buiten Europa en graag een unieke reiservaring op wilt doen, dan is Zuid-Afrika de ideale bestemming voor jouw Engelse taalcursus! Door een taalcursus Engels te volgen in Zuid-Afrika maak je kennis met de Engelse taal, maar ook met de bijzondere Zuid-Afrikaanse cultuur, de fantastische natuur en de indrukwekkende geschiedenis. Ervaar dit avontuurlijke land tijdens een taalreis naar Zuid-Afrika!

Hoe ziet een taalcursus in Zuid-Afrika er uit?

Wanneer je op taalreis gaat naar Zuid-Afrika kijk je je ogen uit naar alles wat dit land te bieden heeft. Natuurlijk ligt de focus tijdens jouw reis op het leren van de Engelse taal, maar als je naar Zuid-Afrika gaat wil je meer doen dan dat! Zuid-Afrika is voor een groot deel bergachtig, er zijn talloze meren, watervallen en Nationale parken. Het land staat natuurlijk bekend om het Krugerpark en een bezoekje hieraan mag dan ook zeker niet ontbreken tijdens jouw taalreis! Ga op zoek naar de Big Five tijdens een excursie naar één van de vele safariparken!

Doordeweeks volg je Engelse lessen op de taalschool, samen met andere internationale cursisten. De taalcursussen zijn voor (jong)volwassenen vanaf 16 jaar. Na de lessen en in de weekenden blijft er genoeg tijd over om samen met andere cursisten dit overweldigende land te ontdekken! De taalschool organiseert activiteiten en excursies, zodat je je medecursisten snel leert kennen en je je taalkennis direct in de praktijk kunt toepassen! Ga op excursie naar het Robbeneiland, bewandel de Tafelberg, ontdek één van de geweldige stranden, ga op safari of ontdek het centrum van Kaapstad dat zich kenmerkt door de rijke geschiedenis.

Bestemming voor een Engelse taalcursus in Zuid-Afrika

Zuid-Afrika heeft ontzettend veel te bieden. Wij hebben een partnerschool in Kaapstad, vanuit waar je de rest van het land kunt gaan ontdekken voor of na de taalcursus. Blijf je liever in Kaapstad zelf, dan zal je je ook geen moment vervelen!

Engels leren in veelzijdig Kaapstad! 

Kaapstad is de bestemming voor jouw Engelse taalcursus! Of je nou komt voor stad, natuur, cultuur of avontuur, Kaapstad zal je verbazen! Niet alleen is het één van de levendigste steden van heel Afrika, het is ook een ontzettend veelzijdige stad. Het milde klimaat, de uitgestrekte en prachtige natuur en natuurlijk de levendige stad zelf zorgen voor de ideale omgeving voor een taalcursus Engels!

De taalschool in Kaapstad

Je volgt lessen op een internationale taalschool in Kaapstad. De school heeft twee locaties; één in een sfeervol gebouw in een mooie en veilige woonwijk van Kaapstad en één locatie in het stadscentrum. De eerste locatie in de woonwijk is ideaal voor cursisten die Engels willen leren in een relaxte omgeving en met in de buurt toch genoeg faciliteiten om je mee te vermaken. Ook bevindt zich hier de campus waar je kunt verblijven. De tweede locatie in het centrum is ideaal als je je graag middenin de levendigheid van een grote stad bevindt! 

Verschillende taalcursussen in Kaapstad 

Er zijn verschillende type Engelse cursussen die je als volwassene kunt volgen in Kaapstad. Je kunt deelnemen aan de algemene cursus Engels “intensief”, als je jouw Engelse taalcursus naar een hoger niveau wilt brengen. Wil je jouw Engelse taalkennis op zakelijk gebied verbeteren, dan is de cursus “commercieel Engels” geschikt voor jou. Ook is het mogelijk om verschillende diploma’s te behalen, waar je tijdens de lessen op voorbereid kunt worden. Zo kun je in Kaapstad je Cambridge diploma behalen, of een IELTS of TOEFL certificaat. Voor cursisten die op zoek zijn naar privé lessen zijn er de cursussen “speciaal intensief” en “individueel”.

Voor meer informatie over de cursussen en het verblijf in Zuid-Afrika kun je altijd contact met ons opnemen via de chat, de mail of telefonisch. Ons team helpt je graag verder met het kiezen van de juiste taalcursus! Benieuwd geworden naar alle mogelijkheden m.b.t. taalreizen Engels voor volwassenen? Kijk dan eens verder op onze website voor het gehele aanbod van taalcursussen in het buitenland.

lees verder »
 
 

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes