Engels leren in Kaapstad voor volwassenen


Kaapstad: de op één na grootste stad van Zuid-Afrika, is een fantastische bestemming om Engels te leren voor volwassenen. Deze levendige, kleurrijke en multiculturele stad biedt tal van mogelijkheden om naast het Engels leren ook de indrukwekkende Zuid-Afrikaanse cultuur van dichtbij te leren kennen. Dankzij de adembenemende ligging van de stad, aan de voet van de Tafelberg, heb je bijna overal in de stad een waanzinnig uitzicht dat je nooit meer zal vergeten. Reden genoeg om je te laten betoveren tijdens het Engels leren in Kaapstad voor volwassenen! Kaapstad is de ideale bestemming voor een taalcursus Engels in Zuid-Afrika voor volwassenen.

Leer Engels op partnerschool Good Hope Studies

Tijdens het Engels leren in Kaapstad volg je lessen, samen met andere volwassenen, op onze partnerschool Good Hope Studies. Deze taalschool heeft twee vestigingen in Kaapstad, en je kunt zelf aangeven op welke vestiging je les wil volgen. Één vestiging bevindt zich in het stadscentrum en heeft 9 leslokalen en fantastische faciliteiten zoals een bibliotheek, zelfstudieruimte en internetfaciliteiten. De andere vestiging ligt in een aantrekkelijke buitenwijk genaamd “Newlands” en heeft 10 leslokalen en uiteraard ook fantastische faciliteiten in en rondom de taalschool, waaronder een eigen campus met zwembad. Welke locatie je ook kiest, tijdens het Engels leren in Kaapstad zal je een avontuur beleven om nooit te vergeten! 

Engels leren en het prachtige Kaapstad ontdekken

Naast het Engels leren biedt onze partnerschool in Kaapstad een leuk activiteitenprogramma waar je aan kan deelnemen. Zo worden er wekelijks trips georganiseerd om de nabije omgeving te ontdekken én heb je de mogelijkheid om op zaterdag mee te gaan op een volledige dagtrip! Natuurlijk krijg je tijdens het Engels leren als volwassene ook de mogelijkheid om zelf op pad te gaan. Beklim bijvoorbeeld de Tafelberg (of ga per kabelbaan omhoog), breng een bezoek aan Robbeneiland waar Nelson Mandela vast heeft gezeten of ga wandelen in Bo-Kaap: de kleurrijkste wijk van Kaapstad! Kortom: ga tijdens het Engels leren in Kaapstad op pad en leer deze waanzinnige stad van dichtbij kennen. 

Verschillende manieren van Engels leren in Kaapstad voor volwassenen

Er zijn verschillende manieren voor volwassenen om Engels te leren in Kaapstad. Zo biedt onze partnerschool bijvoorbeeld een intensieve cursus Engels en een individuele cursus Engels aan. Mocht je graag een combinatie willen volgen van zowel groepsles en privéles, kies dan voor de speciaal intensieve cursus. Daarnaast biedt de partnerschool ook de mogelijkheid tot een cursus commercieel Engels en verschillende examencursussen, zoals Cambridge, IELTS en TOEFL

Accommodatie tijdens het Engels leren in Kaapstad

Tijdens het Engels leren in Kaapstad zijn er verschillende soorten accommodaties mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor een verblijf bij een Zuid-Afrikaans gastgezin. Op deze manier leer je de Zuid-Afrikaanse cultuur van dichtbij kennen én kun je je Engelse taalkennis direct toepassen in het dagelijkse leven. Daarnaast heb je de mogelijkheid om te verblijven in een residentie of op de schoolcampus, naast de school! Je deelt deze accommodaties samen met andere volwassenen die deelnemen aan de Engelse taalcursussen in Kaapstad.

Twijfel je nog tussen de verschillende mogelijkheden? Bekijk dan ook onze andere bestemmingen om Engels te leren voor volwassenen, of neem contact met ons op voor meer informatie over het volledige aanbod taalreizen naar het buitenland!

lees verder »
 

Taalcursussen voor Volwassenen op Good Hope Studies

Onze taalschool in Kaapstad, Good Hope Studies, is gevestigd in een sfeervol gebouw in een aantrekkelijke buitenwijk. Behalve 10 leslokalen en een gemeenschappelijke ruimte met computers en boeken is er een grote tuin, waar soms ook lessen gegeven worden. Op korte afstand van de school zijn winkels, restaurants, barretjes en diverse sportmogelijkheden. Golfbanen, stranden en het stadscentrum bereik je met het openbaar vervoer in 20 minuten. De tweede vestiging van deze school bevindt zich in het stadscentrum. Hier zijn 9 leslokalen, zelfstudieruimte, bibliotheek en internetfaciliteiten. Bij reservering mag je opgeven in welke vestiging je les wil hebben. lees verder »
Minimum leeftijd:
17 jaar
Max. per lesgroep:
10 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Campus, Gastgezin, Residentie, Schoolresidentie
Cursusperiode:
1-20 weken, 1 week vanaf €310

Weer in Kaapstad

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 20 9 7
June 18 8 6
July 17 7 6
Aug 18 8 7
Sept 19 9 8
Oct 21 11 9
Nov 24 13 10
Dec 25 15 11
Jan 26 16 11
Feb 26 16 11
Mar 25 14 9
Apr 23 12 8
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes