Taalcursus Engels in Canada voor volwassenen


Canada staat bekend om haar wildlife, ruige natuur, blauwe meren en bruisende steden. Canada is veelzijdig en hiermee een ideale bestemming voor een taalcursus Engels buiten Europa! Ontdek de cultuur en leer nieuwe mensen kennen over de hele wereld. Verbeter je Engels tijdens het verblijf in dit unieke land.

Welke bestemmingen?

In Canada zijn er drie steden waar je een taalcursus Engels voor volwassenen kunt volgen; Montreal, Toronto en Vancouver. Alle drie zijn grote steden waar veel te beleven is. Of je er nu voor kiest om  naar het westen of het oosten van Canada te gaan, je houdt er een unieke ervaring aan over.

Een taalcursus in het westen

In het westen ligt Vancouver. Deze moderne stad staat bekend om haar hoge levenskwaliteit. Als je hier naartoe gaat voor een taalcursus kom je op een unieke locatie terecht met op de achtergrond de besneeuwde Rocky Mountains. Ga in de middag samen met andere cursisten op pad om deze grote metropool te verkennen en zorg ervoor dat je in het weekend tijd vrijmaakt om een bezoekt te brengen aan de nationale parken Banff en Jasper.

Op taalreis naar het oosten

Ook het oosten van Canada heeft veel te bieden; geschiedenis, cultuur, multiculturele steden en spectaculaire natuurgebieden. Toronto en Montreal zijn in het oosten van Canada te vinden. Toronto is de grootste stad van Canada en is geleden aan het Ontariomeer. Dit meer vormt de grens met de VS. Wanneer je een taalcursus Engels voor volwassenen in Montreal gaat volgen, zal je merken dat er ook veel Fransen invloeden zijn. Het heeft dan ook niets voor niets de bijnaam ‘Parijs van Noord-Amerika’.  Tip: vergeet niet tijdens je taalcursus Engels een bezoekje te brengen aan de Niagara-watervallen!

Een taalcursus in Canada

Een taalcursus in Canada is al mogelijk voor studenten vanaf 16 jaar. Er worden veel verschillende soorten taalcursussen Engels voor volwassenen aangeboden.  Naast een Intensieve cursus Engels in bijvoorbeeld Toronto is er ook de mogelijkheid om een Cambridge voorbereidingscursus te volgen in Vancouver. Engels combineren met een taalcursus Frans? Dat kan in Montreal!

Hoe ziet een lesdag eruit?

Tijdens jouw taalcursus leer je schriftelijke- en gespreksvaardigheden beter te beheersen. Door beide vaardigheden te oefenen, pak je de taal snel op. Zo leer je tijdens de taalcursus Engels de grammatica en zinsopbouw om je schrijfvaardigheid te verbeteren. Daarnaast voer je ook veel gesprekken met de leraar en andere klasgenoten om je woordenschat uit te breiden en uitspraak te verbeteren. In de middag heb je vrije tijd! Je kunt bijvoorbeeld mee doen aan een georganiseerde activiteit of gewoon lekker de stad in.

Waar kun je overnachten?

Er zijn verschillende accommodaties waar je terecht kunt als je de Engelse taal wil leren tijdens een cursus in Canada. Je kunt kiezen uit een gastgezin of residentie. Wanneer je ervoor kiest om te verblijven in een gastgezin maak je kennis met de lokale bevolking. Dit is natuurlijk een unieke kans kennis te maken met Canadese levensstijl. Een residentie is een leuke optie als je liever samen met andere cursisten van de taalschool verblijft.

Wil je meer te weten komen over andere taalreizen Engels voor volwassenen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via de chat, de mail of de telefoon. Je kunt ook voor ons gehele aanbod van onze taalreizen naar het buitenland een kijkje nemen op de website.

lees verder »
 
 

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes