Taalcursus Engels in Vancouver

EC Vancouver

Onze taalschool EC in Vancouver ligt in hartje centrum, op enkele minuten wandelen naar de haven. Behalve airconditioning en WIFI, beschikt de school verder over:

  • 11 leslokalen
  • Studentenlounge
  • Bibliotheek
  • Zelfstudieruimte met computers

Sociaal programma

Onze partnerschool organiseert veel activiteiten om verschillende aspecten van Canada te leren kennen, zowel op cultureel als sportief gebied. Voorbeelden van activiteiten zijn; beach volleybal, een filmavond in het park, standwandelingen, bezoek aan een basketbal wedstrijd, raften op een rivier, barbecues en excursies naar bijvoorbeeld Bowen Island, Victoria of zelfs 2 dagen naar Seattle in de Verenigde Staten.

Voorbeeld activiteiten Vancouver 

Minimum leeftijd: 16 jaar.

Lees hier het INTERVIEW MET ISABELLE VAN DEN IJSSEL die een deel van haar tussenjaar doorbracht in Vancouver om de het Cambridge examen te doen.

Intensief

De intensieve cursussen bestaan uit 20, 24 of 30 lesuren per week. Je hebt les in groepen van gemiddeld 14 cursisten. Natuurlijk word je aan de hand van de indelingstest ingedeeld op jouw taalniveau. Tijdens de lessen wordt aandacht besteed aan luisteren, lezen, schrijven en voornamelijk spreken.

Minimum leeftijd is 16 jaar.

Academisch jaar

Het academisch jaar bestaat uit een intensieve taalcursus van 28, 32 of 36 lesweken. Je kunt kiezen voor 20 of 24 lesuren per week en hebt les in groepen van gemiddeld 14 deelnemers. 

Minimum leeftijd is 16 jaar.

Cambridge examen

Deze voorbereidingscursus op het Cambridge examen (First, Advanced en Proficiency) duurt 8 of 10 weken (afhankelijk van het niveau en de startdatum). Je volgt 30 lesuren per week in lesgroepen van gemiddeld 14 personen. Bij aanvang van deze cursus dien je een goede voorkennis van de Engelse taal te hebben. Het is mogelijk eerst een intensieve cursus te doen, gevolgd door de Cambridge examencursus.

Klik hier voor meer informatie over het Cambridge examen.

Minimum leeftijd is 16 jaar.

Individueel

Je hebt alléén les van een docent(e). Het lesprogramma wordt op jouw kennisniveau, interesse en/of beroepsveld afgestemd.

Minimum leeftijd is 16 jaar.