Engels leren in Vancouver


Ga je als volwassene Engels leren in Vancouver, dan kom je terecht in een stad die bekend staat om haar hoge levenskwaliteit en haar unieke ligging tussen de bergen en de oceaan. De mensen zijn hier enorm gastvrij en je vindt hier veel verschillende nationaliteiten. Naast het leren van de Engelse taal in Vancouver kan je hier ook lekker eten in het bekende Chinatown, een wandeling maken langs ‘s werelds grootste, ononderbroken kustpad van in totaal 28 km en bij helder weer de meestal met sneeuw bedekte top van de vulkaan Mount Baker goed in je opnemen. Verder heeft Vancouver alle kenmerken van een grote stad: van vijfsterrenhotels en trendy restaurants tot talloze winkelmogelijkheden, theaters, sportevenementen en het bruisende nachtleven. En wist je dat Vancouver ook een Nederlands tintje heeft? Het is (via een omweg) vernoemd naar de Drentse plaats Coevorden! Eén ding is zeker: als volwassene Engels leren in Vancouver is nooit saai! 

 

Leer Engels in hartje Vancouver

StudyTravel werkt in Vancouver samen met partnerschool EC. Deze school ligt op een paar minuten loopafstand van de haven. Jaarlijks leren hier ongeveer 350-500 volwassenen de Engelse taal en jij kan hier één van zijn! Behalve airconditioning en Wifi beschikt de school ook over 43 leslokalen, een computerruimte en een cyberlounge. Genoeg mogelijkheden om contact te maken met medestudenten en verhalen uit te wisselen dus! 

 

Maak kennis met het échte Vancouver en bouw een sociaal netwerk op

Bovendien organiseert de school veel activiteiten om Canada op allerlei manieren te leren kennen, zowel op cultureel als sportief gebied. Dit sociale programma bestaat onder andere uit een rodeo-dag, theater in het park, raften op een rivier, diverse barbecues en excursies naar bijvoorbeeld Bowen Island, Victoria of zelfs twee hele dagen naar Seattle in de Verenigde Staten! Zo leer je Engels in Vancouver en heb je tegelijkertijd twee landen bezocht als je terugkomt. 

 

Een Cambridge examen toevoegen aan je CV

Als je besluit om Engels te gaan leren in Vancouver, kan je kiezen uit verschillende taalcursussen. Zo biedt de partnerschool onder andere een intensieve taalcursus, een individuele cursus en een academisch jaar aan. Als je je taalcursus wilt afsluiten met een officieel diploma, bijvoorbeeld omdat je in een land wilt gaan studeren of werken waar Engels de officiële voertaal is, dan raden wij je een voorbereidingscursus op het Cambridge-examen aan. Dit papiertje is een uitstekende aanvulling op je cv. Dit geldt ook voor het TOEFL- examen, die vaak wordt gemaakt om aan een universiteit in de Verenigde Staten of Canada te gaan studeren. 

 

Hoe is het om als volwassene Engels te leren in Vancouver?

Benieuwd naar ervaringen van oud cursisten die ook Engels hebben geleerd in Vancouver? Lees dan eens het interview met onze cursist Isabelle van den IJssel (23 jaar) die in het voorjaar van 2013 op taalreis is geweest naar Canada! Ze wist na haar eindexamen niet welke studie ze wilde gaan volgen, dus besloot ze een tussenjaar te nemen om beter Engels te leren spreken in Vancouver. Verder leerde ze op haarzelf te wonen en leerde ze heel veel nieuwe mensen kennen, wat zorgde voor een onvergetelijke ervaring in het buitenland!

Bekijk onze andere mogelijkheden betreft een taalcursus Engels in Canada voor volwassenen. Neem voor advies gerust contact met ons op per chat, mail of telefonisch, of kijk eens op onze website voor meer informatie over alle andere mogelijkheden voor taalreizen in het buitenland!

lees verder »
 

Taalcursussen voor Volwassenen op EC Vancouver

Onze taalschool EC in Vancouver ligt in hartje centrum, op enkele minuten wandelen naar de haven. Hier studeren het hele jaar door 350-500 cursisten. Behalve airconditioning en WIFI, beschikt de school verder over 43 leslokalen, een computerruimte met ca. 40 computers en een cyberlounge.  lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
14 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin
Cursusperiode:
1-36 weken, 1 week vanaf €377

Weer in Vancouver

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
July 23 13 9
Aug 23 12 8
Sept 19 10 6
Oct 14 7 4
Nov 9 4 2
Dec 7 2 1
Jan 6 1 2
Feb 8 1 3
Mar 11 3 4
Apr 14 5 6
May 18 8 7
June 21 11 7
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes