Engels leren in Toronto voor volwassenen


Engels leren in één van de meest multiculturele steden ter wereld, waar maar liefst meer dan 40% van buitenlandse afkomst is. Dan hebben we het over Toronto: de grootste stad van Canada die mede daarom het zakelijke én culturele hart van het land vormt. Toronto betekent letterlijk: de plaats waar de bomen in het water staan. Deze stad wordt inderdaad omgeven door water (waaronder het Ontariomeer) en de vele rivieren en beekjes in de omgeving zijn dan ook zeer geliefd voor uitstapjes naast het leren van de Engelse taal in Toronto. Daarbij zijn de Torontonians extreem vriendelijk en behulpzaam, waardoor je een warm welkom zult ervaren tijdens jouw taalreis. Voor sportfans is deze stad werkelijk een paradijs, aangezien er genoeg sportteams zijn die je hier op de voet kan volgen, met ijshockey als populairste sport van Canada. Ook kan je concerten bezoeken of genieten van het uitgaansleven op deze plek, of juist de rust opzoeken in één van de parken die je op bijna elke straathoek vindt. Kortom: Engels leren voor volwassenen was nog nooit zo leuk! 

Engels leren in het bruisende centrum van Toronto

De internationale taalschool in Toronto waar StudyTravel mee samenwerkt in Toronto, ligt middenin het levendige stadscentrum van Toronto. De taalschool beschikt over alle benodigde faciliteiten om optimaal Engels te kunnen leren in Toronto.

De taalschool in Toronto biedt Engels leren op maat

Of je als volwassene nu de Engelse taal wilt leren door middel van een intensieve cursus in een internationale groep, een Cambridge examencursus of een individuele cursus Engels; op CES Toronto kan dit allemaal! Bij alle groepscursussen is er sprake van een internationale mix van studenten, waardoor je mensen van over de hele wereld zal ontmoeten en vriendschappen voor het leven zal sluiten. Op de eerste lesdag worden de cursisten aan de hand van de indelingstest in groepen geplaatst, waardoor iedereen op het juiste niveau terechtkomt. Zo haalt iedereen het maximale uit zijn of haar taalcursus.

Leer Engels dankzij de accommodatieopties in Toronto

Tijdens het Engels leren kan je verblijven in één van de door ons zorgvuldig geselecteerde gastgezinnen in Toronto. Op deze manier leer je als volwassene de Engelse taal ook te beheersen buiten de lessen om. Verder zijn er nog andere opties voor een accommodatie zoals een residentie met andere internationale studenten in Toronto.

Wat te doen tijdens het Engels leren in Toronto?

De één houdt van actief bezig zijn terwijl dat de ander liever ontspant. Gelukkig is dit allebei mogelijk in Toronto en vind je altijd iets wat jij leuk vindt. Zo kan je avontuurlijk raften op een rivier, een rustige boottocht maken of een dagje genieten op het strand. Ook kan je bezoekjes brengen aan de verschillende clubs, de bioscopen, musea en sportwedstrijden. Zo leer je als volwassene niet alleen de Engelse taal, maar ook de stad zelf goed kennen. In de weekenden kan je nog deelnemen aan excursies naar onder andere de Niagara Falls, Quebec of zelfs New York!

Lees meer over onze andere mogelijkheden betreft een taalcursus Engels in Canada voor volwassenen of de andere bestemmingen voor taalreizen in het buitenland!

lees verder »
 

Taalcursussen voor Volwassenen op EC Toronto

Onze taalschool EC in Toronto ligt in een mooie, rustige buitenwijk dicht bij het metrostation en heeft 49 leslokalen met airconditioning, een cafetaria, bibliotheek en computerruimte/cyberlounge met ca. 50 computers, waar je gratis gebruik kunt maken van (draadloos) internet. Op enkele minuten loopafstand van de school is een park met zwembaden, tennisbanen en andere sportvelden. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
14 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin
Cursusperiode:
1-36 weken, 1 week vanaf €380

Taalcursussen voor Volwassenen op CES Toronto

Onze partnerschool CES ligt middenin het drukke en levendige centrum van Toronto. Het metrostation St. Patrick’s ligt op slechts 3 minuten loopafstand. Wanneer je Engels gaat leren in Toronto bevindt je je dus middenin de stad! Het schoolgebouw bestaat uit twee verdiepingen met 18 volledig uitgeruste klaslokalen. Verder is er een studentenlounge en een studieruimte met computers. CES is een officieel testcentrum voor IELTS en Cambridge examens.  lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
16 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Residentie
Cursusperiode:
2-36 weken, 2 weken vanaf €647

Weer in Toronto

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
June 24 14 9
July 27 17 9
Aug 26 16 8
Sept 22 12 7
Oct 15 7 5
Nov 8 2 3
Dec 1 -5 3
Jan -1 -8 3
Feb 0 -7 4
Mar 4 -3 5
Apr 12 3 6
May 18 8 7
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes