Taalcursus Engels in Australië


Kangoeroes, koraalriffen, “Aussies”, Ayers Rock…. Dat zijn een paar begrippen die niet ontbreken tijdens je reis naar één van de mooiste en meest spectaculaire continenten op aarde. Nergens anders tref je zoveel contrasten in natuurschoon aan als in Australië. Engels leren in Australië is een aanrader!

Na je taalcursus Engels in Australië kun je zwerven door het centrum van dit immense land (de Outback) en meer leren van de Aboriginal cultuur,  één van de levendige wereldsteden bezoeken of tot rust komen op verlaten witte zandstranden en de kleurrijke onderwaterwereld van het Barrier Reef ontdekken.

Nergens anders zal je zoveel nieuwe mensen ontmoeten als hier in Australië. Het land heeft een ongelooflijke aantrekkingskracht op jonge mensen uit allerlei landen, die al reizend en werkend door het land trekken. Maar maak ook kennis met het warme en hartelijke Australische volk dat een ontspannen leefstijl nog steeds in ere houdt!

Veel jongeren (ook vrouwen) gaan alléén Engels leren in Australië of rondreizen omdat het een heel veilig land is. Als jij er ook een tijdje tussenuit wilt, dan is een taalcursus Engels in Australië dè aanrader. Engels leren in Australië staat garant voor een onvergetelijke ervaring!

Je begint je avontuur met een aantal weken Engelse les. Natuurlijk heb je al Engels op school geleerd en kun je je aardig redden. Maar vloeiend over ditjes en datjes kletsen met de lokale bevolking is toch iets anders. En een foutloos taalgebruik helpt zeker bij het vinden van een leuke baan. Zo kun je geld verdienen om nog een tijdje rond te reizen. StudyTravel helpt hierbij. Onze samenwerking met partners ter plaatse stelt je in staat een baan te vinden die bij je past.

Sydney, Brisbane of Perth is dus niet alleen de stad waar je een taalcursus Engels zult volgen, maar vormt ook het uitgangspunt voor je verdere reis door het land.

lees verder »
 
 

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes