Taalcursus Engels in Australië voor volwassenen


Wanneer je de woorden kangoeroes, koala’s, koraalriffen en ‘Aussies’ hoort denk je natuurlijk meteen aan Australië. Zin om ver weg te gaan? Lekker op reis naar de andere kant van de wereld? Kies dan voor een taalcursus Engels in Australië: één van de mooiste en meest spectaculaire landen op aarde!

Waarom de Engelse taal leren in Australië?

Australië is een land van veel contrasten: van witte stranden tot de verlaten outback en van mossige jungles tot levendige wereldsteden. Voor een unieke ervaring ga je dus een taalcursus Engels volgen in Australië! Leer naast de Engelse taal ook het land en de cultuur kennen en maak kennis met de lokale bevolking. Na de Engelse lessen heb je nog genoeg tijd over om te genieten van al het moois dat dit land te bieden heeft.

Welke bestemmingen zijn er voor een taalcursus Engels in Australië?

In Australië bieden wij meerdere bestemmingen aan waar je een taalcursus Engels voor volwassenen kunt volgen. Zo kun je Engels leren in Brisbane, Melbourne , Goldcoast of Sydney. Brisbane is gelegen aan het strand en er is voor iedere cursist genoeg te doen. Er zijn niet alleen veel clubs en eetgelegenheden, maar ook talloze bezienswaardigheden, musea, theaters, galerijen en parken. Vlak onder Brisbane ligt Goldcoast, een 70 kilometer lange kuststrook bomvol hotels, winkels, restaurants, club’s en casino’s. Goldcoast is één en al entertainment! In Melbourne valt er ook genoeg te beleven tijdens jouw Engelse taalcursus. Melbourne is namelijk dé culturele hoofdstad van Australië, wat maakt dat er genoeg bezienswaardigheden te zien zijn. Zo is een bezoek aan de National Gallery of Victoria, de hipsterwijk Fitzroy en de pinguins in St. Kilda zeker de moeite waard. In Sydney is het Sydney Opera House natuurlijk het icoon met de Harbour Bridge op de achtergrond. Sydney heeft het allemaal: een drukke haven, botanische tuinen, Bondi Beach en een oneindig aanbod aan restaurantjes en evenementen. Alle steden bevinden zich aan de kust; ideaal om na een intensieve lesdag bij te komen aan het strand.

Wat doe je tijdens een taalcursus Engels in het buitenland?

Tijdens een taalreis naar Australië leer je je mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Engels verder te ontwikkelen. Er wordt tijdens de taalcursus Engels voor volwassenen gewerkt aan grammatica en zinsopbouw. Daarnaast worden er onderling veel gesprekken gevoerd om de spreekvaardigheid te verbeteren. De vaardigheden die je leert tijdens je Engelse taalcursus kun je meteen toepassen in praktijk door met de lokale bevolking in contact te komen en gesprekken te voeren. Uiteindelijk word je een echte Aussie!

Wie gaan er voor een Engelse taalcursus naar Australië?

De verschillende taalcursussen Engels in Australië zijn mogelijk voor volwassenen vanaf 16 jaar. Je krijgt les op een internationale taalschool met medecursisten die afkomstig zijn van over de hele wereld. Aan de hand van een (online) inschalingstest zal de taalschool jouw niveau Engels bepalen en word je in de juiste klas ingedeeld. Je leert dus Engels met andere internationale cursisten en maakt vrienden over de hele wereld.

Op welke niveaus zijn er taalcursussen mogelijk?

Er zijn verschillende taalcursussen Engels voor volwassenen beschikbaar. De meest gekozen cursus zijn de standaard groepslessen Engels in, bijvoorbeeld, Brisbane, Deze cursus volg je samen met andere cursisten en wordt op verschillende niveaus aangeboden. De nadruk tijdens deze cursus ligt op alledaagse mondelinge gesprekssituaties, uitspraak, vocabulaire, maar ook grammatica. Wil je graag het Cambridge examen halen? Dat is mogelijk in, bijvoorbeeld, Sydney.

Waar verblijf je tijdens je taalreis naar Australië?

Tijdens je verblijf in Australië is het belangrijk dat je, naast een leerzame taalcursus, ook een fijne accommodatie hebt. Het is van belang dat je je thuis voelt in een nog onbekende stad. Je kunt kiezen tussen verblijf bij een gastgezin of in een gedeelde accommodatie. Verblijf bij een gastgezin is natuurlijk een unieke kans om kennis te maken met de lokale bevolking en meer te leren over de Australische cultuur. Gedeelde accommodatie is een leuke optie als je liever samen met andere cursisten van de taalschool verblijft.

Wil jij Engels gaan leren in Australië? Gaaf, wij vertellen je er graag alles over! Als je meer wil weten over de andere taalreizen Engels voor volwassenen of taalreizen Engels naar het buitenland, neem dan telefonisch, per mail of via de chat contact met ons op. Wij kunnen je helpen bij het kiezen van de juiste bestemming en taalcursus. Liever een andere taal leren? Bekijk dan het complete overzicht van de mogelijke taalreizen naar het buitenland.

lees verder »
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes