Taalcursus Engels in Australië voor volwassenen


Wanneer je de woorden Kangoeroes, koala’s, koraalriffen en “Aussies” hoort denk je natuurlijk meteen aan Australië. Zin om ver weg te gaan? Lekker naar de andere kant van de wereld? Kies dan voor een taalcursus Engels in Australië; één van de mooiste en meest spectaculaire landen op aarde!

Waarom een taalcursus in Australië?

Australië is een land van veel contrasten: van witte stranden tot de verlaten outback en van mossige jungles tot levendige wereldsteden. Voor een unieke ervaring ga je dus naar Australië! Leer naast de Engelse taal ook het land en de cultuur kennen en maak kennis met de bevolking. Na de taalcursus Engels heb je nog genoeg tijd over om te genieten van al het moois dat dit land te bieden heeft.

Welke bestemmingen zijn er?

In Australië bieden wij 2 bestemmingen aan waar je een taalcursus Engels voor volwassenen kunt volgen. Zo kun je Engels leren in Brisbane of in Sydney. Brisbane is gelegen aan het strand en er is voor iedere student genoeg te doen; niet alleen zijn er veel clubs en eetgelegenheden, maar ook talloze bezienswaardigheden, musea, theaters, galerijen en parken. Het icoon vanSydney is natuurlijk het Sydney Opera House met de Harbour Bridge op de achtergrond. Sydney heeft het allemaal: een drukke haven, botanische tuinen, Bondi Beach en een oneindig aanbod aan restaurantjes en evenementen. Alle steden bevinden zich aan de kust een ideale locatie om na een intensieve dag van je taalcursus Engels bij te komen aan het strand.

Wat doe je tijdens een taalreis?

Tijdens een taalreis leer je je mondelinge communicatie en schrijfvaardig in het Engels verder te ontwikkelen. Er wordt tijdens de taalcursus Engels voor volwassenen gewerkt aan grammatica en zinsopbouw. Daarnaast worden er onderling veel gesprekken gevoerd om de communicatie te verbeteren. De vaardigheden die je leert tijdens je Engelse taalcursus kun je meteen toepassen in praktijk door met de lokale bevolking in contact te komen en gesprekken te voeren. Uiteindelijk wordt je een echte Aussie!

Wie gaan er voor een Engelse taalcursus naar Australië?

De verschillende taalcursussen Engels in Australië zijn mogelijk voor volwassene vanaf 16 jaar. Je krijgt les op een internationale taalschool met medecursisten van over de hele wereld. Aan de hand van een (online) inschalingstest zal de taalschool jouw niveau Engels bepalen en word je in de juiste klas ingedeeld. Leer dus Engels met andere internationale cursisten en maak vrienden over de hele wereld.

Op welke niveaus zijn er taalcursussen mogelijk?

Er zijn verschillende taalcursussen Engels voor volwassenen beschikbaar. De meest gekozen cursus is de Intensieve cursus Engels in, bijvoorbeeld, Brisbane, Deze cursus volg je in groepsverband en wordt op verschillende niveaus aangeboden. De nadruk tijdens deze cursus ligt op alledaagse mondelinge communicatie, uitspraak, vocabulaire, maar ook grammatica. Wil je graag het Cambridge examen halen? Ook dit kan in, bijvoorbeeld, Sydney.

Waar verblijf je tijdens een taalcursus ?

Tijdens je verblijf in Australië is het belangrijk dat je, naast een leerzame taalcursus, ook een fijne accommodatie hebt. Het is belangrijk dat je je thuis voelt in een nog onbekende stad. Je kunt kiezen tussen verblijf bij een gastgezin of in de (school)residentie. Verblijf bij een gastgezin is natuurlijk een unieke kans kennis te maken met de lokale bevolking en meer te leren over de cultuur. Een (school) residentie is een leuke optie als je liever samen met andere cursisten van de taalschool verblijft.

Als je meer wilt weten over taalreizen Engels voor volwassenen, neem dan contact met ons op! Wij kunnen je helpen bij het kiezen van de juiste taalcursus. Je kan ook kijken op onze website voor de rest van ons aanbod naar taalreizen naar het buitenland!

lees verder »
 
 

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes