Engels leren in Brisbane voor volwassenen


Brisbane is de hoofdstad van de staat Queensland in Australië en telt bijna 2 miljoen inwoners. Niet alleen is het de derde grootste stad van Australië, het is ook één van de snelst-groeiende steden en de stad wordt door veel mensen gezien als meest leefbare stad in Australië. Dit komt doordat de lokale bevolking heel open en vriendelijk is, er zijn ontzettend veel leuke festivals voor allerlei doelgroepen én het warme subtropische klimaat is natuurlijk heerlijk. Engels leren in Brisbane is erg populair bij jonge volwassenen, maar in feite is er voor iedereen wat wils in deze indrukwekkende metropool! Niet alleen beschikt de stad zelf over talloze bezienswaardigheden, musea, restaurants, parken, theaters en andere faciliteiten, ook de omgeving van Brisbane is zeker de moeite waard! Ga tijdens het Engels leren in de weekenden naar Bribie Island (misschien zie je wel dolfijnen), bezoek de schitterende Redlands, ontdek de wereldberoemde stranden, of maak een “bushwalk” in het regenwoud van het Roma Street Parkland. Brisbane is de ideale stad voor een taalcursus Engels in Australië voor volwassenen!

Engels leren op een internationale taalschool in Brisbane

De taalcursussen Engels voor volwassenen vinden plaats op de internationale taalschool Langports. De school is centraal gelegen, in het centrum van Brisbane. De taalschool bevindt zich naast het Roma Street Station en in de directe omgeving vind je vele winkels, cafés, restaurants, bars en andere faciliteiten. Ook zijn er op loopafstand verschillende parken en zelfs een stadsstrand! Heerlijk om na het Engels leren op school even tot rust te komen en af te koelen van de warmte van de stad.

Een grote mix aan nationaliteiten tijdens het Engels leren in Brisbane

Omdat je Engels gaat leren op een internationale taalschool, zal je andere volwassenen leren kennen vanuit de hele wereld! Tijdens de taalcursus leer je dus niet alleen de Engelse taal en Australische cultuur kennen, je zal ook nieuwe internationale contacten op doen en meer leren over verschillende culturen over de hele wereld. 

Hoe ziet Engels leren voor volwassenen in Brisbane eruit?

Wanneer je als volwassene Engels gaat leren in Brisbane, kun je kiezen uit verschillende cursussen Engels. De algemene taalcursus Engels in groepsverband is de cursus “intensief”. Het programma bestaat uit 25 lesuren Engels per week, verspreid over 5 lesdagen. De taalschool staat bekend om zijn persoonlijke benadering. Iedere student krijgt een studieprogramma aan de hand van de test, dat afgestemd is op zijn of haar leerdoelen. De intensieve cursus is ook part-time te volgen, je volgt dan 15 lesuren Engels per week.

Voor de volwassenen die lang de tijd hebben (minimaal 10 weken) en het Engels leren graag willen afsluiten met een officieel diploma, is er de Cambridge examencursus. Ook biedt de school Engelse voorbereidingslessen aan voor het IELTS en het TOEIC. Naast deze groepscursussen is het mogelijk om individuele lessen Engels bij te boeken, om jouw persoonlijke doelen zo snel mogelijk te kunnen behalen.

Het verblijf tijdens de taalreis in Brisbane

Wanneer je ervoor kiest om het verblijf in Brisbane via StudyTravel te organiseren, dan kun je kiezen uit een residentie, waar je samen met andere internationale cursisten verblijft, of een Australisch gastgezin. De leukste manier om de taal en cultuur van dichtbij te leren kennen is door bij een gastgezin te verblijven!

Ontdek wat Australië je te bieden heeft tijdens het Engels leren!

Tijdens de taalreis in Brisbane blijft er voldoende tijd over om de stad en omgeving beter te leren kennen. De taalschool organiseert bijna dagelijks activiteiten, waardoor je de kans krijgt om de omgeving én je medestudenten beter te leren kennen. Regelmatig worden er studentenetentjes georganiseerd, filmavonden, BBQ’s, voetbaltoernooien, een stadstour en nog veel meer! In de weekenden kun je op excursie gaan naar de prachtige nationale parken en stranden of bijvoorbeeld naar Byron Bay. Je zal je niet snel vervelen wanneer je Engels gaat leren in Brisbane!

Bekijk ook de andere taalreizen Engels voor volwassenen of neem contact met ons op voor het volledige aanbod taalreizen naar het buitenland.

lees verder »
 
Langports
(2)

Taalcursussen voor Volwassenen op Langports

Onze partnerschool Langports is zeer centraal gelegen in het centrum van Brisbane, naast het treinstation. Op 5 minuten loopafstand ligt een groot winkelcentrum. Het schoolgebouw telt 3 verdiepingen, 24 leslokalen en biedt ruimte aan 250 cursisten. Op de hele school is gratis wifi beschikbaar, er is een bibliotheek en je kunt gebruik maken van computers met online lesmateriaal. Je mag gratis gebruik maken van het binnenzwembad en de keuken, met magnetrons en een koelkast. Na de lessen kun je je medestudenten ontmoeten op het dakterras. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
18 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin
Cursusperiode:
1-32 weken, 1 week vanaf €432

Weer in Brisbane

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
July 20 9 7
Aug 22 10 8
Sept 24 13 8
Oct 27 16 8
Nov 28 18 8
Dec 29 19 8
Jan 29 21 8
Feb 29 20 7
Mar 28 19 7
Apr 26 16 7
May 23 13 7
June 21 11 6
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes