Engels leren in Sydney


Ga Down Under en ga Engels leren in de oudste plaats van Australië! Sydney is de stad van het water, wat zich uit in de talrijke baaitjes, de meer dan 30 zandstranden die bewaakt worden door de welbekende lifeguards en de gigantische, moderne jachthavens. Het strandleven is niet voor niets de tweede natuur van de Aussies. Naast dit strandleven en het leren van de Engelse taal in Sydney, is er genoeg tijd om de rest van deze stad te ontdekken. Zo mag je het iconische Sydney Opera House, die op de UNESCO werelderfgoedlijst staat, niet missen tijdens je verblijf! Net als het surfersparadijs Bondi Beach, ook ideaal voor een dagje zon- en zwemplezier. Bovendien is dit je ultieme kans om nieuwe vriendschappen te sluiten met de zeldzame kangoeroes en koalaberen. Kortom: Sydney is een geweldige bestemming om Engels te leren voor volwassenen die een Engels leren willen combineren met een avontuur in de buitenlucht. 

 

Engels leren in Sydney op de English Language Company

Op deze internationale partnerschool kan je kiezen voor een intensieve, een speciaal intensieve of een commercieel Engelse taalcursus. Ook kan je hier een Cambridge examen halen of volg je algemeen Engels in combinatie met voorbereiding op de IELTS- test. De English Language Company ligt op 5 minuten van Darling Harbour en op 5 minuten met de bus van het Opera House: een betere locatie bestaat er bijna niet in Sydney. Verder kan je op deze school gebruik maken van de 22 moderne klaslokalen, de studentenlounge, de keuken en gratis wifi. Daarnaast ontmoet je mensen van over de hele wereld dankzij de uitstekende nationaliteitenmix en leer je echt goed Engels in Sydney! 

 

Accommodatie tijdens het Engels leren in Sydney

Beide taalscholen bieden de mogelijkheid om tijdens je taalcursus te verblijven in een gastgezin. Zo maak je kennis met de Australische ‘way of living’ en leer je als volwassene de Engelse taal ook buiten de lessen om, waardoor je echt het maximale uit je taalreis haalt! Bij de English Language Company kan je ook in een residentie verblijven, samen met toeristen en andere studenten of je kiest specifiek voor een schoolresidentie, dan woon je samen met maximaal 9 andere studenten van de taalschool. Bij een taalcursus van minimaal 10 weken kan je ook verblijven in een gedeeld appartement. Welke accommodatie past het beste bij jou?

 

Engels leren in Sydney in combinatie met de sociale programma’s

Wekelijkse excursies voor naar de bekende bezienswaardigheden in Sydney, kroegentochten, film- en pizza avonden, voetbalwedstrijden en nog veel meer. Er worden dus diverse culturele- en sportactiviteiten georganiseerd door de taalscholen en er vinden excursies in Sydney of omgeving plaats. Zo krijg je de kans om vrienden te maken in een internationale omgeving en maak je tegelijkertijd kennis met het buitengewone Australië tijdens het Engels leren

 

Bekijk onze andere mogelijkheden betreft een taalcursus Engels in Australië voor volwassenen of kijk eens op onze website voor meer informatie over alle andere mogelijkheden voor taalreizen in het buitenland!

 

 

lees verder »
 

Taalcursussen voor Volwassenen op English Language Company

Je vindt onze taalschool ELC in Sydney in het hart van de stad, niet ver van het treinstation, op 5 minuten loopafstand van Darling Harbour en op 5 busminuten van het beroemde Opera House. Een betere locatie is bijna niet mogelijk! De taalschool beschikt over 22 moderne klaslokalen, een studentenlounge, keuken en gratis wifi. Naast de hoog opgeleide leraren, is een van de kenmerken van deze taalschool de uitstekende nationaliteitenmix. Je hebt hier les met medestudenten uit meer dan 45 verschillende landen! lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
16 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Schoolresidentie
Cursusperiode:
2-24 weken, 2 weken vanaf €666

Weer in Sydney

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 20 12 6
June 18 10 6
July 17 8 7
Aug 18 9 7
Sept 20 12 7
Oct 22 14 7
Nov 24 16 8
Dec 26 18 8
Jan 26 19 7
Feb 26 19 7
Mar 25 18 7
Apr 23 15 7
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes