Engels leren in Gold Coast voor volwassenen


Vlak onder Brisbane ligt Gold Coast, een 70 kilometer lange kuststrook bomvol hotels, winkels, restaurants, club’s en casino’s. Gold Coast is één en al entertainment! In de buurt zijn ook veel verschillende attractieparken te vinden, zoals Dreamworld, Wet’n Wild, Movieworld en Sea World. 
Surfers kunnen hun hart ophalen in Gold Coast. Surfers Paradise heeft niets voor niets deze naam gekregen, het is de perfecte plek om te (leren) surfen. 
Wil je de drukte ontsnappen, ga dan naar Burleigh Heads. Vanaf hier kan je de skyline het beste bewonderen. Ga vooral ook voor een wandeling door Burleigh Heads National Park. In het weekend reis je gemakkelijk naar Springbrook National park of Tamborine Rainforest National Park, waar je door de regenwouden kunt wandelen. 
Al met al is het zeker een perfecte bestemming voor een leerzame taalcursus Engels in Australië.

Engels leren op een internationale taalschool in Gold Coast

De taalcursussen Engels voor volwassenen vinden plaats op de internationale taalschool Langports. De school is centraal gelegen, midden in Surfers Paradise. Het populaire strand ligt op slechts 5 minuten loopafstand, evenals vele winkels, cafés, restaurantjes en ander entertainment. Genoeg mogelijkheden om na het Engels leren op school tot rust te komen, af te koelen of juist de drukte op te zoeken.

Volwassen studenten van veel verschillende nationaliteiten tijdens het leren van Engels 

Door Engels te leren op een internationale taalschool, leer je veel andere volwassen studenten kennen vanuit de hele wereld. Tijdens een taalcursus leer je niet alleen Engels, je doet ook nieuwe internationale contacten op. Zo leer je niet alleen meer over de Australische cultuur, maar ook vele andere.  

Een dag Engels leren in de Gold Coast 

Er zijn verschillende cursussen Engels voor volwassenen in Gold Coast om uit te kiezen. De algemene taalcursus Engels in groepsverband is de cursus “intensief”. Het programma bestaat uit 20 lesuren Engels per week, van maandag tot en met vrijdag. De taalschool onderscheid zich van andere door zijn persoonlijke benadering; iedere student krijgt een persoonlijk studieprogramma dat afgestemd is op zijn of haar leerdoelen. De intensieve cursus is ook part-time te volgen, je volgt dan 15 lesuren Engels per week.
Volwassenen die hun taalcursus Engels graag willen afsluiten met een officieel diploma én langer de tijd hebben (minimaal 10 weken), is er de Cambridge examencursus. Daarnaast biedt de school Engelse voorbereidingslessen aan voor het IELTS examen. Wil je jouw persoonlijke doelen zo snel mogelijk behalen, kiest dan voor de individuele lessen Engels

Accommodatie voor volwassenen in de Gold Coast

Wanneer je ervoor kiest om je accommodatie in Gold Coast via StudyTravel te organiseren, dan kun je kiezen tussen verblijf in een residentie of verblijf bij een Australisch gastgezin. In een residentie verblijf je met andere  internationale studenten van de taalschool. Dit is een leuke manier om snel andere cursisten te ontmoeten. Verblijf bij een gastgezin is uiteraard de beste manier om meer van de taal en de cultuur te leren. 

Ontdek Australië tijdens het leren van de Engelse taal

Tijdens het leren van de Engelse taal blijft er voldoende tijd over om de stad en omgeving beter te leren kennen. Vanuit de taalschool worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Denk aan barbecues, surflessen of een bezoek aan Wet’n Wild of Skypoint observation deck. In het weekend kun je ook deelnemen (tegen betaling) aan excursies naar bijvoorbeeld Byron Bay, Springbrook National Park of Whale Watching. Je zal je in ieder geval niet snel vervelen wanneer je Engels gaat leren in Gold Coast.

Is Engels leren in Gold Coast iets voor jou? Of ben je er nog niet uit welke bestemming het gaat worden? Laat ons gerust weten waar we je me kunnen helpen, we staan je graag telefonisch, per mail of via de chat te woord. Bekijk ook eens het complete aanbod taalreizen naar het buitenland en laat je inspireren! 

 

lees verder »
 

Taalcursussen voor Volwassenen op Langports

Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
18 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin
Cursusperiode:
1-24 weken, 1 week vanaf €434
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes