Taalcursus Engels in Cyprus voor volwassenen


Engels leren voor volwassenen in Cyprus is ideaal voor volwassenen die een taalcursus Engels willen combineren met een heerlijke vakantie. Dit prachtige eiland biedt een interessante mix van cultuur, geschiedenis, natuur, steden en prachtige stranden. Ook is het één van de meest zon zekere bestemmingen van Europa. Dit alles maakt Cyprus de ideale bestemming voor een fijne taalvakantie Engels! 

Engels leren in Limasol in Cyprus

Wanneer je kiest voor Cyprus als bestemming om Engels te gaan leren, dan ga je een taalcursus Engels volgen in de prachtige stad Limasol, aan de zuidkust van Cyprus. Limasol is één van de meest zuidelijke steden van Europa, wat het een heerlijke bestemming maakt om het hele jaar door Engels te leren! Tijdens je taalreis in Cyprus is er veel te doen, zo heeft Limasol een prachtig historisch centrum, interessante bezienswaardigheden, een gezellige haven en heerlijke stranden om te relaxen na de Engelse lessen. Niet alleen is Limasol zelf de grootste kuststad van Cyprus, ook de omgeving van de stad biedt veel mogelijkheden. Vanwege de centrale ligging op het eiland kun je gemakkelijk andere bezienswaardigheden en steden in de omgeving ontdekken. Limasol is daarom een goede basis om te verblijven tijdens het Engels leren in Cyprus.

Taalcursussen Engels voor volwassenen op een internationale taalschool

De taalcursussen Engels in Limasol voor volwassenen worden gegeven op een internationale taalschool middenin de levendige stad Limasol. De taalschool beschikt over alle faciliteiten om optimaal Engels te kunnen leren in Cyprus. De taalschool is internationaal, wat betekent dat je Engels gaat leren met andere volwassenen vanuit de hele wereld. Er komen volwassenen van allerlei verschillende nationaliteiten naar Cyprus om Engels te leren op onze partnerschool in Limasol.

Verschillende manieren van Engels leren voor volwassenen in Cyprus

Of je nu Engels wil leren voor een korte periode of dat je een aantal maanden op taalreis wil gaan, er is altijd een passende taalcursus Engels in Cyprus beschikbaar. De cursussen om Engels te leren zijn beschikbaar vanaf één week tot een heel schooljaar. Ook kun je kiezen uit verschillende taalcursussen, zoals een intensieve cursus Engels in een internationale groep of een individuele cursus. Verder zijn er ook mogelijkheden om een officieel diploma te behalen in Cyprus. De keuze is aan jou!

Engels leren en verblijven op het zonnige eiland Cyprus

Tijdens jouw taalreis in Cyprus kun je kiezen uit verschillende verblijfsmogelijkheden. Zo kun je verblijven bij een gastgezin, om nog beter Engels te leren. Bij een gastgezin kun je je nieuwe taalkennis direct in de praktijk toepassen en blijven oefenen buiten de lessen om. Ook zijn er mogelijkheden om in een residentie te verblijven of in een hotel. Wat je wensen ook zijn; StudyTravel helpt je graag met het organiseren van een passende taalcursus Engels en accommodatie in Cyprus!

Wil je meer weten over de taalreizen Engels voor volwassenen, in Cyprus of in andere landen? Neem contact op met StudyTravel voor meer informatie of bekijk het volledige aanbod taalreizen naar het buitenland.

lees verder »
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes