Taalcursus Engels in Ierland voor volwassenen


Ierland: het land van de mysterieuze natuur en adembenemende landschappen. Maar ook van Guinness, whisky, rugby en voetbal. En wellicht is het voor jou de beste keus om Engels te leren in Ierland! De Ieren houden van gezelligheid, humor en urenlange gesprekken waar ze je graag bij betrekken. Maar de Ieren zijn ook trots. Trots op hun land, hun geschiedenis en hun cultuur.

Een taalcursus Engels in Ierland voor volwassenen biedt je de mogelijkheid het land, de bevolking en de Engelse taal beter te leren kennen. Ongeacht je niveau van de Engelse taal: er is een taalcursus Engels van beginners tot vergevorderden. Engels leren in Ierland doe je op een internationale taalschool in Dublin, Cork of Galway.

Waar volg je een taalcursus Engels?

Zoals hierboven vermeldt kan je ervoor kiezen om op taalreis te gaan naar Cork, Dublin of Galway. In de steden zelf valt veel te ontdekken, maar ook hebben ze een prachtige omgeving waar je van kunt genieten tijdens je taalreis. Ga op avontuur langs de kust en ontdek de rijke geschiedenis van het land. Samen met je medestudenten beleef je een onvergetelijke tijd.

Op taalreis naar Cork

Cork is de op een na grootste stad van Ierland. Het stadje ligt in het zuiden van Ierland en is een perfecte bestemming om ook de ruige kust te ontdekken. Geniet na de Engelse taalcursus van de unieke charme van deze stad, bewonder alle tuinen en kastelen en sluit de dag af met heerlijk eten.

Volg een taalcursus in Dublin

Geef je liever de voorkeur voor een taalcursus Engels in Dublin? Dat kan! Dublin is de hoofdstad van Ierland en hier is ontzettend veel te doen en te beleven. Het is een compacte stad waardoor alles gemakkelijk te bereiken is. Er zijn veel bezienswaardigheden, winkels en uitgaansmogelijkheden. Als cursist zal je je geen minuut vervelen. De stad heeft mooie oude gebouwen die de stad een sfeervol karakter geven. Na de taalcursus Engels kan je genieten van de ambachtelijke koffiebarretjes, knusse pubs en livemuzieksessies.

Galway, een leuke plaats voor een taalcursus

Galway beschikt over veel cultuur, kunst, uitzonderlijk eten en muziek. Naast een populaire badplaats met lange zandstranden, is Galway ook een bloeiend en kosmopolitisch stadscentrum. Ga na de cursus Engels voor volwassenen samen met de andere cursisten op pad; verdwaal door de pittoreske straatjes, wandel over de Salthill Promenadespot, bezoek de kleurrijke weekendmarkt en ontdek gezellige, authentieke pubs.

Welke taalcursussen Engels zijn er mogelijk?

Er zijn verschillende taalcursussen Engels voor volwassenen mogelijk. Zo kan je kiezen voor intensief, intensief speciaal of individueel. Daarnaast is het ook mogelijk om een voorbereidingscursus voor het Cambridge of een IELTS examen te volgen. Zelfs business English en Commercieel Engels zijn te boeken. Voor de wat oudere cursisten is er een Club 50 cursus. Deze cursus is speciaal ontworpen voor studenten van rond de 50 en ouder, die geïnteresseerd zijn in het combineren van een taalcursus Engels met diverse activiteiten.

Leer effectief de Engelse taal

Tijdens de taalcursus voor volwassenen in Ierland leer je het spreken, lezen, schrijven en begrijpen van de Engelse taal. Je volgt deze cursus in kleine klassen met internationale studenten. Iedereen wordt ingedeeld aan de hand van een (online)inschalingstest, waardoor je gegarandeerd hebt les hebt op jouw niveau Engels.

Ben je van plan om een taalcursus Engels voor volwassenen te volgen, maar weet je nog niet zo goed waar? StudyTravel heeft veel mogelijkheden. Kijk eens naar alle Engelse taalreizen voor volwassenen in het buitenland! Wil je meer te weten komen over andere talen, kijk dan eens op onze website voor het volledige aanbod taalreizen in het buitenland! Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op via de chat, de mail of telefonisch.

lees verder »
 
 

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes