Engels leren in Dublin voor volwassenen


Een taalcursus Engels voor volwassenen in Ierland is de perfecte manier om Engels te leren! Maak kennis met de stad Dublin en met de energieke, Ierse mentaliteit. In de talrijke, volgeladen pubs is het vaak aan het einde van de middag al gezellig. Drink daarom in Temple Bar District een bekende Guinness of Irish Coffee en beleef de traditiegetrouwe live muziek. Daarnaast kan je in de avond één van de vele theatervoorstellingen en concerten bijwonen. Tijdens het Engels leren in Dublin mag je een bezoekje aan de indrukwekkende St. Patricks Cathedral, het eeuwenoude Trinity College en het Dublin Castle echt niet missen. Of leef jezelf uit in Grafton Street, where you can shop till you drop. Er is één ding dat zeker is: in Dublin verveel je je nooit. De hoofdstad van Ierland is in alle opzichten het middelpunt van het land en Engels leren voor volwassenen in Dublin is daarom beslist een aanrader! 

Diverse taalcursussen voor volwassenen in Dublin

StudyTravel biedt veel opties om Engels te leren voor volwassenen in Dublin, dus er is voor ieder wat wils. De intensieve cursus is favoriet met 20 lesuren per week, onderverdeeld in 7 lesniveaus. Tijdens de intensieve cursus wordt er veel aandacht besteed aan algemene kennis van de Engelse taal en bestaan de lesgroepen uit maximaal 14 cursisten. Volwassenen die de Engelse taal willen leren in Dublin kunnen hier ook kiezen voor een commercieel Engelse cursus, een Cambridge cursus, een lerarencursus, individuele cursussen of club 50 cursussen. Ga voor de taalcursus die bij jouw behoefte past!

Verblijf in een gastgezin en leer Engels in Dublin

Ervaar een complete onderdompeling in de taal én cultuur tijdens je verblijf in een gastgezin in Dublin. Onze partnerschool in Dublin werkt al jaren nauw samen met hartelijke gastgezinnen die een- of tweepersoonskamers op basis van logies/ontbijt of halfpension bieden aan onze cursisten. Dit betekent dat er 2 maaltijden op werkdagen worden verzorgd door het gastgezin (en volpension in het weekend). Verblijven bij een gastgezin is dé manier om de taal nog sneller en beter te leren. 

Bekijk onze andere mogelijkheden betreft een accommodatie in Dublin terwijl je als volwassene Engels leert in Dublin.

Volg lessen op onze partnerschool IH Dublin

Als je ervoor kiest om de Engels taal te leren in Dublin op onze internationale taalschool IH Dublin, dan volg je lessen in een gloednieuw, modern gebouw dat bestaat uit 5 verdiepingen in totaal. Bovendien beschikt de school over 40 leslokalen en een glazen, centrale ruimte in het gebouw, waardoor een spectaculair uitzicht over de stad is gegarandeerd. Ook is de school voorzien van een dakterras, een restaurant, een bibliotheek, computers en verschillende lounges waar je tot rust kan komen tijdens het leren van de Engelse taal. Deze partnerschool is geaccrediteerd door ACELS, wat de kwaliteit van het onderwijs hier bevestigt. 

Leer Engels in Dublin en neem deel aan het sociale programma

Hoe kan je beter Engels leren als volwassene in Dublin dan door je in te schrijven voor meerdere activiteiten en excursies, die het hele jaar worden georganiseerd door onze partnerschool! Deze zijn bedoeld om je het echte, Ierse leven te laten ervaren. Op deze manier kan je samen met je internationale medecursisten de historische en culturele highlights van de stad ontdekken. Verder worden er dans-, muziek-, film- en drama-avonden georganiseerd en kunnen de sportievelingen paardrijden, golven, zeilen of vissen. Zo wordt de Engelse taal leren pas echt leuk!

Mocht je interesse hebben in andere taalreizen in het buitenland, dan kan dat natuurlijk ook! 

lees verder »
 
IH Dublin
(43)

Taalcursussen voor Volwassenen op IH Dublin

De taalschool IH Dublin is gevestigd in een modern gebouw met vijf verdiepingen. De school telt 42 leslokalen en beschikt over een glazen atrium waardoor je een prachtig uitzicht over de stad Dublin hebt! De school is voorzien van een dakterras en een restaurant op de bovenste etage. Verder zijn er in het gebouw ook allerlei faciliteiten te vinden zoals een grote bibliotheek, computers en een studentenlounge. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin
Cursusperiode:
1-25 weken, 1 week vanaf €380
CES Dublin
(13)

Taalcursussen voor Volwassenen op CES Dublin

De cursussen Engels in Dublin van onze partnerschool CES worden gegeven in een prachtig gebouw in het centrum van Dublin, in dezelfde straat als historische plaatsen zoals Trinity College en Dublin Castle en op minder dan 1 minuut lopen van Temple Bar. De school heeft 40 leslokalen, een studentenlounge, een computerruimte, een bar en een overdekte tuin. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
14 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Schoolresidentie
Cursusperiode:
2-24 weken, 2 weken vanaf €756

Weer in Dublin

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 15 6 7
June 18 9 7
July 20 11 5
Aug 19 11 5
Sept 17 9 4
Oct 14 6 3
Nov 10 4 2
Dec 8 3 2
Jan 8 1 2
Feb 8 2 3
Mar 10 3 4
Apr 13 4 6
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes