Taalcursus Engels in Dublin

IH Dublin

De taalschool IH Dublin is gevestigd in een gloednieuw, indrukwekkend en modern gebouw met vijf verdiepingen. De school telt 42 leslokalen en beschikt over een glazen atrium waardoor je een prachtig uitzicht over de stad Dublin hebt! De school is voorzien van een dakterras en een restaurant op de bovenste etage. Verder zijn er in het gebouw ook allerlei faciliteiten te vinden zoals een grote bibliotheek, computers en een studentenlounge.

Belangrijke kenmerken van deze school:

  • Lid van IH en RELSA en geaccrediteerd door ACELS
  • Studenten uit meer dan 50 landen
  • 42 volledig uitgerust klaslokalen met interactive whiteboard, DVD en multimedia apparatuur
  • Een restaurant op het dak en een terras
  • Door het gehele gebouw lounges waar studenten kunnen relaxen
  • Toegang tot een uitgebreide college bibliotheek en self-access study/materiaal
  • Gratis WiFi en computervoorzieningen
  • Minimum leeftijd studenten: 16 jaar

Sociaal programma

Onze partnerschool in Dublin organiseert het hele jaar door een gevarieerd programma van leuke activiteiten en excursies die erop gericht zijn om je het Ierse leven te laten ervaren. Verder bestaat het sociale programma uit bezoekjes aan historische en culturele attracties en worden er dans-, muziek-, film- en drama-avonden georganiseerd. Sportievelingen kunnen zich uitleven tijdens het paardrijden, golfen, zeilen of vissen. Voorbeeld activiteiten Dublin volwassenen 

Deze excursies en activiteiten zijn niet bij de cursusprijzen inbegrepen, maar zijn ook niet verplicht. Bij aankomst ontvang je meer informatie over het programma met de exacte activiteiten. Dit programma wordt door de school georganiseerd. StudyTravel is hier niet verantwoordelijk voor en de excursies en activiteiten kunnen hierdoor ook niet via ons geboekt worden.

Klik hier voor de jongerenprogramma's van deze school (9-16 jaar) op Wesley College.

Intensief

De intensieve cursus bevat 20 lesuren per week op 7 niveaus. Tijdens de intensieve cursus wordt alleen aandacht besteed aan algemene kennis van de Engelse taal. De lestijden zijn van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 13.30 uur (lestijden onder voorbehoud).

De cursus met 15 lesuren per week vindt plaats van maandag tot en met vrijdag van 13.45 tot 17.00 uur (lestijden onder voorbehoud van wijzigingen).

De lesgroepen bestaan uit maximaal 15 cursisten. De minimum cursusduur is 1 week.

Minimum leeftijd is 16 jaar.

Speciaal intensief

Deze cursus is een combinatie van de intensieve cursus van 20 lesuren per week met 5 of 10 lesuren individueel onderwijs per week. De minimum cursusduur is 1 week.

Minimum leeftijd is 16 jaar.

Cambridge examen FCE & CAE

Deze cursus bereidt je goed voor op de Cambridge examens door middel van algemeen taalonderwijs gecombineerd met examentraining. Ter plaatse maak je een test om te bepalen welk examen voor jou haalbaar is. De examens worden soms in het weekend of in de week na het einde van de cursus afgenomen. Houd daarmee dus rekening bij het boeken van je reis en vraag het even na bij ons team. De eventuele extra nacht/week accommodatie is nog niet in de prijs opgenomen (prijs op aanvraag).

Je kunt iedere maandag instromen, echter raden we aan om minimaal 8 weken voorafgaand aan het examen in te stromen. Op deze manier kan je de cursus afsluiten met het examen. 

Klik hier voor meer informatie over het Cambridge examen.

Minimum leeftijd is 16 jaar.

Club 50

Deze cursus is speciaal ontwikkeld voor de oudere cursist. Het programma bestaat naast taalonderwijs (2 lesuren per dag) uit diverse activiteiten (ook 2 leusren per dag). 's Morgens begin je met 2 lesuren waarin alle aspecten van het leren van de Engelse taal aan bod komen waarbij de nadruk ligt op praktisch taalgebruik. Dus wat heb je nodig om je in het dagelijks leven goed in het Engels uit te drukken. De andere 2 lesuren vinden plaats buiten het schoolgebouw en worden ingevuld met zgn. "excursie-lessen". Zo bezoeken de deelnemers bijvoorbeeld een plein waar veel kunst te zien is en discussiëren daarover. Andere voorbeelden zijn een bezoek aan het Nationaal Museum of een "Oscar Wilde"-wandeling door Dublin. 's Middags kunnen de deelnemers meedoen met het activiteitenprogramma dat voor alle cursisten georganiseerd wordt (tegen betaling).

Minimum leeftijd is 50 jaar.

IELTS

Als je je taalcursus wilt afsluiten met een officieel diploma, bijvoorbeeld omdat je in Engeland of Ierland wilt gaan studeren of werken, dan raden wij je deze voorbereidingscursus op het IELTS-examen aan. Dit examen is vaak nodig om toegelaten te worden op universiteiten of opleidingen in Engeland en Ierland.

Deze voorbereidingscursus kan vanaf 1 week maar wij raden aan om deze cursus minimaal 4 weken te volgen. Het programma is een combinatie van het verbteren van je kennis van de Engelse taal en examentraining.

Indien je het IELTS examen na afloop van de taalcursus ter plaatse wilt maken, dien je je ruim voor de examendatum in te schrijven op www.ielts.org

Klik hier voor meer informatie over het IELTS-examen.

Minimum leeftijd is 16 jaar.

Commercieel Engels

Bij de cursus Commercieel Engels wordt onderwijs in algemene kennis van de Engelse taal gecombineerd met lessen in zakelijke situaties. Hierbij komen o.a. aan de orde: vergadertechnieken, onderhandelen, presentaties geven en telefoongesprekken.

Minimum leeftijd is 16 jaar.