Taalcursus Engels in Dublin

CES Dublin

De cursussen Engels in Dublin van onze partnerschool CES worden gegeven in een prachtig gebouw in het centrum van Dublin, in dezelfde straat als historische plaatsen zoals Trinity College en Dublin Castle en op een paar minuten lopen van de beroemde Temple Bar. De school heeft 33 leslokalen, een computerruimte, een café en twee tuinen op het dakterras. 

Belangrijke kenmerken van deze school:

  • Geaccrediteerd door ACELS
  • Trinity Exam Centre
  • Studenten uit meer dan 50 landen
  • 33 volledig uitgeruste klaslokalen
  • Lessen voor alle taalniveaus 
  • Groepsindeling door middel van een mondelinge en/of schriftelijke test om je op het juiste niveau te plaatsen. 
  • Dakterras
  • Gratis wifi op school
  • Minimum leeftijd studenten: 16 jaar

Sociaal programma 

Naast Engelse lessen organiseert de school in Dublin het hele jaar door een gevarieerd programma van activiteiten zodat je de historische en culturele plekken van deze stad kunt leren kennen. Dit sociale programma bestaat bijvoorbeeld uit bezoekjes aan de Guinnes-brouwerij en de National Gallery, maar ook excursies naar bijvoorbeeld Howth en het kasteel van Malahide. Andere activiteiten kunnen gaelisch voetbal zijn of een Ierse dansshow bijwonen. 

Houd er rekening mee dat activiteiten of excursies niet bij de prijs zijn inbegrepen en ze zijn ook niet verplicht. Bij aankomst ontvang je van de school meer informatie over het programma met de exacte activiteiten. Dit programma en de kosten ervan worden door de school geregeld. 

Intensief

De intensieve cursus bevat 20 of 26 lesuren per week. De intensieve cursus is gericht op het verwerven van algemene kennis van de Engelse taal, de nadruk ligt op communicatieve vaardigheden. De lessen vinden plaats van maandag t/m vrijdag. De minimum cursusduur is 2 weken. Op aanvraag is 1 week ook mogelijk.

Minimum leeftijd is 16 jaar.

Speciaal intensief

De speciaal intensief cursus in Dublin combineert groepslessen van 20 lesuren per week met 5 lesuren individueel onderwijs per week. Deze individuele lessen worden geheel volgens jouw wensen ingericht. De minimum cursusduur is 2 weken. Op aanvraag is 1 week ook mogelijk.

Minimum leeftijd is 16 jaar.

Cambridge examen FCE & CAE

Deze cursus bereidt je goed voor op de Cambridge examens door middel van algemeen taalonderwijs gecombineerd met examentraining. De examens worden soms in het weekend of in de week na het einde van de cursus afgenomen. Houd daarmee dus rekening bij het boeken van je reis en vraag het even na bij ons team. De eventuele extra nacht/week accommodatie is nog niet in de prijs opgenomen (prijs op aanvraag).

Houd er rekening mee dat, om deel te nemen aan deze cursus, je al een bepaald basisniveau nodig hebt. De school voert een pre-test uit om er zeker van te zijn dat de deelnemer het juiste niveau heeft om de cursus te volgen.

Minimum leeftijd is 16 jaar.

IELTS

Als je je taalcursus wilt afsluiten met een officieel diploma, bijvoorbeeld omdat je in Engeland of Ierland wilt gaan studeren of werken, dan raden wij je deze voorbereidingscursus op het IELTS-examen aan. Dit examen is vaak nodig om toegelaten te worden op universiteiten of opleidingen in Engeland en Ierland. 

Indien je het IELTS examen na afloop van de taalcursus ter plaatse wilt maken, dien je je ruim voor de examendatum in te schrijven op www.ielts.org

Minimum leeftijd is 16 jaar.