Taalcursus Engels in Edinburgh

CES Edinburgh

Onze partnerschool CES Edinburgh bevindt zich op minder dan 10 minuten lopen van Princes Street, de belangrijkste straat van de stad, en op 25 minuten lopen van Edinburgh Castle. Het is een ideale locatie om de stad te verkennen. De school heeft 12 klaslokalen, een zelfstudieruimte, een studentenlounge en een tuin. In drukke periodes wordt er ook gebruik gemaakt van twee dependences vlakbij het hoofdgebouw.

Belangrijke kenmerken van de school

  • School geaccrediteerd door de British Council 
  • 12 volledig uitgeruste klaslokalen 
  • Brede mix van nationaliteiten 
  • Kleine lesgroepen van gemiddeld 9 cursisten
  • Indeling in lesgroepen door middel van een mondelinge en/of schriftelijke test om je op het juiste niveau te plaatsen. 
  • Minimum leeftijd: 16 jaar

Sociaal programma

Naast Engelse lessen organiseert de school in Edinburgh het hele jaar door een gevarieerd programma aan activiteiten zodat je de historische en culturele plekken van deze stad kunt leren kennen. Dit sociale programma bestaat bijvoorbeeld uit bezoekjes aan het kasteel van Edinburgh en de National Gallery, maar ook excursies naar bijvoorbeeld St. Andrews en het kasteel van Alnwick. Andere activiteiten kunnen een spooktocht of een barbecue in de schooltuin zijn.

Houd er rekening mee dat activiteiten of excursies niet bij de prijs zijn inbegrepen en ze zijn ook niet verplicht. Bij aankomst ontvang je van de school meer informatie over het programma met de exacte activiteiten. Dit programma en de kosten ervan worden door de school geregeld.

Intensief

De intensieve cursus in Edinburgh bestaat uit 20 of 30 lessen per week in een groep van maximaal 14 studenten. De lessen zijn voornamelijk gericht op communicatieve vaardigheden (lezen, spreken, schrijven en luisteren).

De intensieve cursus met 30 lesuren per week bestaat uit 20 lesuren algemeen Engels + 10 lesuren gericht op extra luisteren, lezen, schrijven en spreken door middel van discussies, rollenspellen en andere oefeningen.

Minimum leeftijd is 16 jaar.

Club 50

Als je 50 jaar of ouder bent en Engels wilt leren in Edinburgh met mensen van je eigen leeftijd, dan is de Club 50-cursus de juiste keuze. De cursus bestaat uit 20 lesuren per week, een activiteitenprogramma en een excursie, waaraan alleen 50-plussers deelnemen. Het programma heeft een duur van 2 weken en vaste startdata gedurende het jaar (zie hieronder).

Minimum leeftijd is 50 jaar.

IELTS

De cursus voor het IELTS-examen in Edinburgh bestaat uit 20 lessen Engels + 10 wekelijkse lessen voor examenvoorbereiding. Tijdens de lessen werk je met echte toetsen en opdrachten om het examen met succes af te leggen.

Indien je het IELTS examen na afloop van de taalcursus ter plaatse wilt maken, dien je je ruim voor de examendatum in te schrijven op www.ielts.org.

Minimum leeftijd is 16 jaar.

Commercieel Engels

De cursus Zakelijk Engels in Edinburgh bestaat uit 20 wekelijkse lessen Engels + 10 specifieke lessen voor zakelijk en commercieel Engels. Hierbij komen o.a. aan de orde: vergadertechnieken, onderhandelen, presentaties geven en telefoongesprekken. Het is ideaal voor diegenen die hun zakelijke conversatie willen verbeteren en meer woordenschat op dit specifieke gebied willen verwerven. Er wordt bij deze cursus ook veel aandacht gegeven aan de zakelijke cultuur (wat kun je wel/niet zeggen e.d.).

Minimum leeftijd is 16 jaar.

Speciaal intensief

De speciaal intensief cursus in Edinburgh is een combinatie van een intensieve cursus van 20 lessen per week plus 5 privélessen per week. Tijdens de privélessen kun je je voorbereiden op een officieel examen (Cambridge of IELTS) of deze wijden aan een gesprek of een onderwerp van je persoonlijke of professionele interesse.

Minimum leeftijd is 16 jaar.

Individueel

Privélessen Engels in Edinburgh worden geheel ingevuld volgens je eigen wensen. Zo kun je aan een specifiek aspect van de taal werken. Je kunt een pakket van 20 wekelijkse lessen boeken bijvoorbeeld ter voorbereiding op een officieel examen of simpelweg voor betere algemene taalbeheersing.

Minimum leeftijd is 16 jaar.

Gastgezin

Tijdens je verblijf bij een gastgezin in Edinburgh heb je de mogelijkheid om Engels te oefenen met het gastgezin. Alle gezinnen wonen in woonwijken van Edinburgh, gemiddeld 40 - 80 minuten met het openbaar vervoer.

Je verblijft hier op basis van halfpension (ontbijt en diner).

Algemene beoordeling
4.2 / 5.0
5 beoordelingen
Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding
Individuele beoordelingen
4.2 / 5.0
Anoniem


Bestemming