Taalcursus Engels in Schotland voor volwassenen


StudyTravel biedt verschillende taalcursussen Engels in Schotland aan voor volwassenen. Schotland is gelegen in het meest noordelijke deel van Groot Brittannië en is bijna 2 keer zo groot als Nederland. Voor de kust liggen een aantal eilanden, zoals de Shetland- en de Orkney eilanden. Naast de bekende doedelzakken, haggis, whisky en kilts heeft Schotland ook een imposant landschap. Dit land is dus zeker voor natuurliefhebbers een must! Samen met andere volwassenen van over de hele wereld kun je Engels leren in Schotland op een internationale taalschool. Waarschijnlijk heb je tijdens je taalcursus Engels in Schotland nog genoeg tijd om een bezoek te brengen aan de Schotse Hooglanden en het meer (en monster) van Loch Ness!

Volg een taalcursus Engels samen met andere volwassenen in Edinburgh

Ga Engels leren in Edinburgh voor volwassenen! De Engelse taalcursussen in Schotland worden gegeven in Edinburgh. Deze stad is niet alleen de hoofdstad van Schotland, het is ook een UNESCO Werelderfgoedlocatie. Ontdek het (onmisbare) middeleeuwse kasteel, de kronkelige straatjes, de vele kathedralen en paleizen en bezoek één van de vele pubs! De levendige stad bruist het hele jaar door, wat het dan ook een erg leuke bestemming maakt voor een taalcursus Engels

Engels leren op de internationaal erkende taalschool British Study Centres

Je volgt Engelse lessen samen met andere volwassenen vanaf 16 jaar. Je volgt lessen in een groeps met internationale studenten, van allerlei verschillende leeftijden. De taalschool, British Study Centres, ligt heel centraal in “New Town” en op maar 15 minuten loopafstand van alle bezienswaardigheden van de stad!

Er worden verschillende taalcursussen Engels aangeboden voor volwassenen, waaronder algemene cursussen Engels, maar ook examencursussen en een speciaal programma voor studenten van 50 jaar en ouder!

Ontdek de prachtige omgeving van Schotland

Wanneer je een taalcursus Engels volgt in Schotland valt er zoveel meer te ontdekken dan alleen de stad Edinburgh. Ga er na de lessen en in de weekenden op uit samen met andere volwassenen van de taalcursus Engels en ontdek alles wat Schotland te bieden heeft! Net buiten de hoofdstad ligt de vulkanische berg Arthur’s Seat. Je hebt vanuit deze berg een fantastisch uitzicht over de stad en komt hier bovendien tot rust van alle indrukken die je hebt opgedaan tijdens je taalreis! Ook het mooie platteland van de Lothians ligt binnen handbereik. De taalschool organiseert na de lessen en in de weekenden activiteiten en excursies voor de studenten, door hier aan mee te doen leer je je medestudenten én de omgeving snel kennen!

Ga voor een volledige onderdompeling in de taal- en cultuur van Schotland

Wanneer je jezelf volledig wilt onderdompelen in de Engelse taal en cultuur van Schotland, is het verblijf bij een gastgezin de ideale mogelijkheid. Een verblijf bij een Schots gastgezin staat garant voor een unieke ervaring! Het is de perfecte manier om meer te leren over de Schotse gewoontes en tegelijkertijd de Engelse taal te oefenen.

Benieuwd naar alle mogelijke taalreizen Engels voor volwassenen? Kijk dan eens verder op de website naar het volledige aanbod taalreizen naar het buitenland, of neem contact met ons op via de chat, telefonisch of per mail.

lees verder »
 
 

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes