Taalcursus Engels in Schotland voor volwassenen


StudyTravel biedt verschillende taalcursussen Engels in Schotland aan voor volwassenen. Schotland is gelegen in het meest noordelijke deel van Groot-Brittannië en is bijna 2 keer zo groot als Nederland. Voor de kust liggen een aantal eilanden, zoals de Shetland- en de Orkneyeilanden. Naast de bekende doedelzakken, haggis, whisky en kilts heeft Schotland een imposant natuurlandschap. Dit land is dus zeker voor natuurliefhebbers een place to be! Samen met andere volwassenen van over de hele wereld kun je Engels leren in Schotland op een internationale taalschool. Waarschijnlijk heb je tijdens je taalreis naar Schotland nog genoeg tijd om een bezoek te brengen aan de Schotse Hooglanden en het meer (en monster) van Loch Ness!

Volg een taalcursus Engels samen met andere volwassenen in Edinburgh

In Schotland kun je een Engelse taalcursus voor volwassenen volgen in Edinburgh. Deze stad is niet alleen de hoofdstad van Schotland, maar staat tevens op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Ontdek het (onmisbare) middeleeuwse kasteel, de kronkelige straatjes, de vele kathedralen en paleizen en bezoek één van de vele pubs! De levendige stad bruist het hele jaar door, wat het dan ook een erg leuke bestemming maakt voor het volgen van een taalcursus Engels.

Engels leren op de internationaal erkende taalschool

Je volgt Engelse lessen samen met andere volwassenen vanaf 16 jaar tijdens je taalreis naar Schotland. Je volgt lessen in een groep met internationale cursisten van allerlei verschillende leeftijden en nationaliteiten. In Edinburgh ligt de taalschool heel centraal in ‘New Town’ en op maar 15 minuten loopafstand van alle bezienswaardigheden in de stad. Er worden verschillende taalcursussen Engels aangeboden voor volwassenen, waaronder groepslessen Engels, maar ook examencursussen en een speciaal programma voor cursisten van 50 jaar en ouder.

Ontdek de prachtige omgeving van Schotland

Wanneer je een taalcursus Engels volgt in Schotland valt er zoveel meer te ontdekken dan alleen de stad waarin je de cursus volgt. Ga er na de lessen en in de weekenden op uit samen met andere cursisten van de taalschool en ontdek alles wat Schotland te bieden heeft. Net buiten de hoofdstad ligt de vulkanische berg Arthur’s Seat. Je hebt vanuit deze berg een fantastisch uitzicht over de stad en komt hier bovendien tot rust van alle indrukken die je hebt opgedaan tijdens je taalreis. Het mooie platteland van de Lothians ligt binnen handbereik. De taalschool organiseert na de lessen en in de weekenden activiteiten en excursies voor cursisten en door hieraan mee te doen leer je je medecursisten én de omgeving snel kennen!

Ga voor een volledige onderdompeling in de cultuur van Schotland

Wanneer je jezelf volledig wil onderdompelen in de Engelse taal en de cultuur van Schotland is verblijf bij een gastgezin de ideale mogelijkheid. Een verblijf bij een Schots gastgezin staat garant voor een unieke ervaring. Het is de perfecte manier om meer te leren over de Schotse gewoontes en tegelijkertijd de Engelse taal te oefenen.

Is Engels leren in Schotland iets voor jou? Of ben je benieuwd naar alle andere mogelijke taalreizen Engels voor volwassenen? Kijk dan eens verder op de website naar het volledige aanbod taalreizen naar het buitenland of neem telefonisch, per mail of via de chat contact met ons op. We helpen je graag verder!

lees verder »
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes