Engels leren in Galway


Galway, ofwel ‘the City of the Tribes’, heeft 70.000 inwoners en is de plaats waar de Ierse taal ontstaan is. De stad, welke beschouwd wordt als de culturele hoofdstad van de Ierse westkust, is vooral prachtig in de zomer en is de favoriete bestemming voor veel jongeren uit heel Europa. Galway ademt gedurende het hele jaar een levendige atmosfeer, mede dankzij de 20.000 studenten die aan de twee universiteiten van de stad studeren.
Als Ierland’s culturele hart is Galway befaamd door haar musea, muziekfestivals, Ierse dansshows en andere culturele evenementen. De stad biedt ook een uitgebreid scala aan bars, pubs, winkels en alle andere dingen die ervoor zorgen dat het een fantastische plaats is om Engels te studeren.
Naast dit alles is Galway omringd door indrukwekkend natuurschoon, zoals de beroemde klippen van Moher aan de Connemara zee en de Aran eilanden, die bekend staan door hun unieke natuur, de archeologische vindplaatsen en de authentieke Ierse tradities die hier in stand worden gehouden. Dankzij de veerboten die dagelijks meerdere malen tussen deze eilanden varen is het mogelijk dit schitterende gebied te bezoeken.
Een belangrijk punt om te benadrukken wanneer we het over Galway hebben, is de vriendelijkheid en warmte van haar inwoners. Zij zijn erg aardig en vinden het leuk een praatje te maken, wat een groot voordeel is voor iedereen die zich de Engelse taal eigen wil maken!

lees verder »
GCI

Taalcursussen voor Volwassenen op GCI

De taalschool GCI in Galway is gesitueerd in een modern gebouw met 25 leslokalen op slechts 15 minuten loopafstand van het stadscentrum. De school ademt een professionele sfeer en biedt tegelijkertijd veel persoonlijke aandacht aan de studenten. Studenten kunnen gratis gebruik maken van wifi en computers met internet. Er is tevens een bibliotheek, een tuin en een café/restaurant. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
14 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin
Cursusperiode:
1-24 weken, 1 week vanaf €275

Weer in Galway

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Juni 17 10
Juli 19 12
Aug 18 12
Sept 16 10
Okt 13 7
Nov 10 4
Dec 9 3
Jan 7 2
Feb 8 2
Maart 10 3
Apr 12 5
Mei 14 7

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes