Engels leren in Galway voor volwassenen


Aan de westkust van Ierland ligt de historische universiteitsstad Galway: de ideale omgeving om Engels te leren voor volwassenen! In Galway wonen ongeveer 80.000 mensen waaronder veel universitaire studenten. Galway wordt ook wel “The City of Tribes” genoemd en is daarnaast de plek waar de Ierse taal is ontstaan. Engels leren in Galway is voor volwassenen een fantastische ervaring mede door de levendige atmosfeer die in de stad heerst. De stad is rijk aan bars, restaurants, musea en historische straten. Niet voor niets wordt Galway dan ook gezien als het culture hart van Ierland. Genoeg reden om als volwassene Engels te gaan leren in Galway!

Leer Engels in Galway op taalschool GCI

Tijdens het Engels leren in Galway volg je lessen op taalschool GCI. Deze taalschool bevindt zich in een modern gebouw op 15 minuten lopen vanaf het stadscentrum. Taalschool GCI wordt onder andere gekenmerkt door de vele moderne faciliteiten die aanwezig zijn. Daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht voor studenten en dat maakt het leren van de Engelse in Galway compleet!

Engels leren en de Ierse cultuur leren kennen

Naast het leren van Engels is er ook voldoende mogelijkheid om de Ierse cultuur te leren kennen. Dit kan bijvoorbeeld door deel te nemen aan het uitgebreide activiteitenprogramma dat door de taalschool wordt aangeboden. Deze activiteiten zijn van sportieve, educatieve of culturele aard. Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om tijdens het Engels leren in Galway zelf de stad te gaan ontdekken.

Kies jouw ideale manier van Engels leren in Galway

Engels leren in Galway kan op verschillende manieren. Zo kan je kiezen voor een intensieve , individuele of speciaal intensieve cursus. Daarnaast biedt de taalschool in Galway ook de mogelijkheid om je voorbereiden op het Cambridge-examen en de IELTS test. Ben jij leraar Engels en wil je jouw Engelse vaardigheid verbeteren? Dan is de lerarencursus zeer geschikt! Tot slot biedt de taalschool de Club 50 cursus aan. Deze cursus is geschikt voor volwassenen boven de 50 die graag met leeftijdsgenoten Engels willen leren in Galway.

Waar verblijf jij tijdens het Engels leren in Galway?

Een verblijf is zeer belangrijk wanneer je Engels gaat leren in Galway. Kies bijvoorbeeld voor het verblijf bij een (executive) gastgezin. Zo leer je de Ierse cultuur van dichtbij kennen want je neemt deel aan het dagelijkse leven van een Iers gezin. Zo kan je meteen oefenen met de taal en leer je de cultuur goed kennen. De perfecte combinatie! Natuurlijk is het ook mogelijk om in een appartement te verblijven.

Bekijk ook onze andere bestemmingen voor taalreizen Engels voor volwassenen. Ons volledige aanbod taalreizen naar het buitenland vind je op onze homepage.

lees verder »
 
GCI
(15)

Taalcursussen voor Volwassenen op GCI

De taalschool GCI in Galway is gesitueerd in een modern gebouw met 25 leslokalen op slechts 15 minuten loopafstand van het stadscentrum. De school ademt een professionele sfeer en biedt tegelijkertijd veel persoonlijke aandacht aan de studenten. Studenten kunnen gratis gebruik maken van wifi en computers met internet. Er is tevens een bibliotheek, een tuin en een café/restaurant. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
14 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin
Cursusperiode:
1-24 weken, 1 week vanaf €320

Weer in Galway

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
July 19 11 5
Aug 19 11 5
Sept 17 10 4
Oct 14 8 3
Nov 10 4 2
Dec 9 3 2
Jan 8 3 2
Feb 8 3 3
Mar 10 3 4
Apr 13 5 5
May 15 7 6
June 18 10 6
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes