Taalcursus Engels in Galway

GCI

De taalschool GCI in Galway is gesitueerd in een modern gebouw met 25 leslokalen op slechts 15 minuten loopafstand van het stadscentrum. De school ademt een professionele sfeer en biedt tegelijkertijd veel persoonlijke aandacht aan de studenten. Studenten kunnen gratis gebruik maken van wifi en computers met internet. Er is tevens een bibliotheek, een tuin en een café/restaurant.

Belangrijke kenmerken van onze partnerschool in Galway:

  • Geaccrediteerd door het Ierse Ministerie van Onderwijs, MEI, IALC, EAQUALS, Cambridge & IELTS
  • 30 Volledig uitgeruste klaslokalen
  • Veel verschillende nationaliteiten onder de studenten
  • Computerruimte met WiFi toegang
  • Studieruimte met ondersteunende materialen
  • Bibliotheek voorzien van multimedia materialen
  • Cafetaria met sandwiches en warme dranken

Sociaal programma

GCI heeft een activiteitenprogramma ontwikkeld waarbij de studenten de mogelijkheid krijgen om op een leuke, sociale manier Galway te bekijken, hun Engelse taalvaardigheid te oefenen en zowel klasgenoten als bewoners van Galway te leren kennen. Naast sportieve activiteiten zoals voetbal en squash zijn er excursies naar bijvoorbeeld de Aran Islands en de Connemara zee.

Voorbeeld activiteiten Galway 

Ook is er de mogelijkheid te helpen met theaterproducties, films en musicals en als je je een echte Ier wil voelen kun je zelfs leren de ‘Irish Jig’ te dansen!

Minimum leeftijd: 17 jaar (16 in de zomer).

Intensief

Je kunt kiezen voor de intensieve cursus van 20 of 30 lesuren per week. Je leert zelfstandig te werken, maar ook groepswerk is een onderdeel van de cursus. Het lesprogramma bestaat onder andere uit vocabulaire, lexicale onderwerpen, grammatica en vooral het leren van de taal op een leuke manier. ’s Middags ligt de nadruk op mondelinge vaardigheden waarbij er ook de mogelijkheid is om aan verschillende workshops deel te nemen.

Minimum leeftijd is 17 jaar.

Speciaal intensief

Deze cursus is een combinatie van de intensieve cursus van 20 lesuren per week en 6 of 10 lesuren individueel onderwijs per week. Bij deze individuele lessen kun je in overleg met je leraar de lessen precies zo aanpassen naar jouw eigen behoeftes op het gebied van de Engelse taal.

Minimum leeftijd is 17 jaar.

Cambridge examen

De Cambridge examencursus bereidt studenten voor op het officiële Cambridge examen. De cursus bestaat uit 20 of 30 lessen oer week (afhankelijk van de cursusduur en het niveau waarvoor je examen wilt afleggen).De cursus met 20 lessen is beschikbaar voor een duur van 6, 9 of 12 weken. De cursus met 30 lessen is alleen beschikbaar voor 6 weken.

Het is ook mogelijk een zeer intensieve 4-weekse cursus te volgen in de zomerperiode; deze cursus bestaat uit maar liefst 34 lessen per week. Neem contact op met StudyTravel voor meer informatie. 

Minimum leeftijd is 17 jaar.

IELTS

Bij de IELTS cursus worden je vaardigheden gemeten op het gebied van de Engelse communicatie. Het gaat hierbij om luister-, lees-, schrijf- en spreekvaardigheid. De cursus is voornamelijk bedoeld voor mensen die willen gaan studeren of werken in een Engelstalig land. Deze cursus is beschikbaar voor 20 lesuren per week. De cursus heeft een duur van 6 of 9 weken. 

Indien je het IELTS examen na afloop van de taalcursus ter plaatse wilt maken, dien je je ruim voor de examendatum in te schrijven op www.ielts.org.

Klik hier voor meer informatie over het IELTS-examen.

Minimum leeftijd is 17 jaar.