Engels leren in Limasol voor volwassenen


Wanneer je Cyprus kiest als bestemming om Engels te gaan leren, dan ga je een taalcursus Engels volgen in de stad Limasol. Deze prachtige kustplaats in het zuiden van Cyprus biedt een interessante mix van geschiedenis, cultuur en heerlijke stranden. Je zult je niet snel vervelen wanneer je Engels gaat leren in Limasol! Vanwege de centrale ligging van Limasol is de stad tevens een goede uitvalsbasis om meer van Cyprus te ontdekken tijdens de taalreis.

Engels leren in Limasol met volwassenen vanuit de hele wereld

De Engelse taalcursussen voor volwassenen in Limasol worden gegeven op een internationale taalschool. Er komen volwassenen vanuit de hele wereld naar Limasol om Engels te leren, waardoor er een internationale sfeer heerst op school. Wanneer je kiest voor een groepscursus Engels, ga je Engels leren in een kleine en internationale groep met andere volwassenen. Zo kom je al snel in contact met andere volwassenen die Engels leren in Limasol.

Taalcursussen Engels in Limasol voor iedereen

Het maakt niet uit wat je leeftijd en doel is; er is altijd een passende manier van Engels leren in Limasol. De cursussen voor volwassenen zijn geschikt voor iedereen vanaf 16 jaar. Of je nu een beginner bent of al een gevorderd niveau Engels hebt; je zult altijd worden ingedeeld op het juiste niveau. Je niveau zal worden bepaald aan de hand van een niveautest, zodat alle volwassenen in de juiste groep worden ingedeeld. Kies je liever voor privélessen? Dan is de individuele cursus Engels de beste keuze voor jou. De taalcursussen in Limasol zijn beschikbaar vanaf één week tot een heel jaar. Dus wat je plannen ook zijn; Engels leren in Limasol is altijd een goed idee!

Limasol en Cyprus ontdekken terwijl je Engels leert

Engels leren doe je niet alleen in het klaslokaal! Wanneer je op taalreis gaat naar Cyprus blijft er voldoende tijd over om Limasol en de omgeving beter te leren kennen. De taalschool in Limasol organiseert een interessant en afwisselend activiteitenprogramma, waar je optioneel aan kunt deelnemen. De activiteiten zijn gericht op het beter leren kennen van je medecursisten, Engels te leren en oefenen buiten het klaslokaal en natuurlijk om te genieten van alles wat Cyprus te bieden heeft! Zo kun je tijdens de activiteiten het historisch centrum van Limasol ontdekken, rondwandelen in de gezellige haven van Limasol, genieten op één van de vele stranden of erop uit gaan om andere steden en bezienswaardigheden rondom Limasol te ontdekken! In de omgeving vind je prachtige berglandschappen, sfeervolle dorpjes, interessante bezienswaardigheden en prachtige stranden.

Neem contact op met StudyTravel voor een persoonlijk advies, we helpen je graag met het kiezen van de juiste taalcursus en accommodatie in Limasol. Op onze website vind je het volledige aanbod taalreizen naar het buitenland.

lees verder »
 

Taalcursussen voor Volwassenen op Bayswater

Onze partnerschool in Cyprus is gelegen in Limasol, een kustplaats aan de zuidkust van Cyprus. De taalschool bevindt zich in het centrum van Limasol, met veel faciliteiten in de omgeving. Het schoolgebouw beschikt over 18 goed-uitgeruste klaslokalen. Ook is er een studentenlounge op school en airconditioning. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Hotel
Cursusperiode:
1-24 weken, 1 week vanaf €330
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes