Taalcursus Engels in Nieuw-Zeeland voor volwassenen


Waarom in Europa blijven als je ook naar de andere kant van de wereld kan? Ga voor een taalcursus Engels naar Nieuw-Zeeland! Nieuw-Zeeland is één van de mooiste landen ter wereld en bestaat uit twee eilanden: het Noordereiland en het Zuidereiland. De natuur is prachtig en divers. Reis langs de groene fjorden, gletsjers, heldere meren en prachtige strandjes. Dit alles kun je tijdens je taalreis naar Nieuw-Zeeland ontdekken. Leer Engels tussen de lokale Maori’s en beleef een onvergetelijke ervaring. Een taalcursus Engels in de indrukwekkende metropool Auckland is daarnaast ook een leuk begin van een rondreis door dit prachtige land.

Op taalreis naar Auckland 

Auckland is een grote metropool, maar zo voelt het zeker niet. Het is een echte waterstad en met haar vele baaien kun je hier heerlijk zwemmen, zeilen en andere watersporten beoefenen. In de stad zelf is er ook veel te doen, bijvoorbeeld een bezoekje aan de Sky Tower voor een spectaculair uitzicht over de stad, het beklimmen van de Auckland Harbour Bridge of een wandeling over Mount Eden. Daarbij is Nieuw-Zeeland een rugbyland, dus bezoek ook zeker eens een rugbywedstrijd. Een taalcursus in Auckland zorgt ervoor dat je Engels leert in een unieke omgeving.

Op taalreis naar Nelson

Kies je liever voor een kleinere stad om een taalcursus Engels te volgen? Ga dan Engels leren in Nelson! Deze kleinschalige stad is gelegen op het Zuidereiland en bevindt zich aan de kust, vlakbij prachtige stranden, de helderblauwe zee en indrukwekkende natuurparken. Zo ligt het beroemde Abel Tasman National park op slechts 1 uur afstand van Nelson.

Wat leer je tijdens een taalcursus Engels?

Tijdens een taalcursus Engels in Nieuw-Zeeland voor volwassenen leer je jouw spreekvaardigheid en schrijfvaardigheid beter te beheersen. Door gesprekken te voeren in de klas met medecursisten en de leraar breid je jouw woordenschat uit en leer je de juiste uitspraak. Bij een taalcursus Engels wordt tevens gelet op de schrijfwijze, de grammatica en de zinsopbouw.

Er zijn verschillende taalcursussen Engels waar je als cursist uit kan kiezen. Er zijn groepslessen beschikbaar waarbij je algemeen Engels leert in een internationale groep. Daarnaast is het ook mogelijk om een IELTS-examen te behalen of om individuele lessen te volgen wanneer je je wil richten op specifieke onderwerpen en aandachtspunten. 

Waar verblijf je tijdens je taalcursus in Nieuw-Zeeland?

Er zijn verschillende verblijfsmogelijkheden wanneer je voor een taalcursus Engels in Nieuw-Zeeland bent. Wil je meer te weten komen over de lokale bevolking en hun gewoontes? Kies dan voor een gastgezin. Zoek je wat meer privacy? Kies dan voor een privéaccommodatie. 

Taalcursussen Engels voor iedereen

Een taalcursus Engels in Nieuw-Zeeland is geschikt voor volwassenen. Je volgt lessen op een internationale taalschool, dus de cursisten komen uit verschillende landen van over de hele wereld. Een leuke manier om diverse culturen te leren kennen tijdens het Engels leren. 

Wil je Engels leren in Nieuw-Zeeland of ben je benieuwd naar de andere bestemmingen voor een taalreis Engels voor volwassenen? Vraag ons dan gerust om persoonlijk advies. Wij zijn telefonisch, per mail of via de chat te bereiken en helpen je graag verder. Bekijk ook eens het volledige aanbod taalreizen naar het buitenland en laat je inspireren!

lees verder »
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes