Taalcursus Engels in Nieuw-Zeeland


Engels leren hoeft niet dichtbij huis, ook aan de andere kant van de wereld kun je een taalcursus Engels doen! Engels leren in Nieuw-Zeeland bijvoorbeeld is een unieke ervaring!

Nieuw-Zeeland staat onder andere bekend om de prachtige flora en fauna, gletsjers, fjorden, meren, bergen en bossen. Dit alles kun je tijdens je taalcursus Engels in Nieuw-Zeeland ontdekken. Een taalcursus Engels in het land van de Maori’s, is een onvergetelijke ervaring. Het (openbaar) vervoer in Nieuw-Zeeland is prima geregeld. Een taalcursus Engels is dus een goed startpunt voor een rondreis door dit prachtige land. Er zijn verschillende manieren om Nieuw-Zeeland te ontdekken. Per bus, trein, auto of camper.

Op de internationale taalschool komen cursisten van alle leeftijden en vanuit de hele wereld Engels leren in Nieuw-Zeeland.

lees verder »
 
 

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes

International Association of Language Centres Association of Language Travel Organisations World Youth Student and Educational Travel Confederation World Youth Student and Educational Work & Volunteer Abroad STUDY WYSE