Taalcursus Engels in Nieuw-Zeeland voor volwassenen


Waarom in Europa blijven als je ook naar de andere kant van de wereld kan? Ga voor een taalcursus Engels naar Nieuw-Zeeland! Nieuw-Zeeland is één van de mooiste landen ter wereld en bestaat uit twee eilanden: het Noordereiland en het Zuidereiland. De natuur is prachtig en zo divers. Reis langs de groene fjorden, gletsjers, heldere meren en prachtige strandjes.
Dit alles kun je tijdens je taalcursus Engels in Nieuw-Zeeland ontdekken! Leer Engels tussen de lokale Maori’s en beleef een onvergetelijke ervaring. Een taalcursus Engels in de indrukwekkende metropool Auckland is daarnaast ook een leuk begin van een rondreis door dit prachtige land.

Op taalreis naar Auckland

Auckland is een grote metropool, maar zo voelt het zeker niet. Het is een echte waterstad en met haar vele baaien kan je hier heerlijk zwemmen, zeilen en andere watersporten beoefenen. Ook in de stad zelf is er veel te doen: bijvoorbeeld een bezoekje aan de Sky Tower voor een spectaculair uitzicht over de stad, het beklimmen van de Auckland Harbour Bridge of een wandeling over Mount Eden. Daarbij is Nieuw-Zeeland is een rugbyland, dus ga ook zeker eens naar een rugby wedstrijd! Een taalcursus in Auckland zorgt ervoor dat je Engels leert in een unieke omgeving.

Wat leer je tijdens een taalcursus?

Tijdens een taalcursus Engels voor volwassenen in Auckland leer je jouw spreekvaardigheid en schrijfvaardigheid beter te beheersen. Door gesprekken te voeren in de klas met mede studenten en de leraar breidt je jouw woordenschat uit en leer je de juiste uitspraken. Ook wordt er bij een taalcursus gelet op de schrijfwijze, de grammatica en de zinsopbouw.

Waar verblijf je tijdens je taalcursus?

Er zijn verschillende verblijfsmogelijkheden wanneer je voor een taalcursus Engels voor volwassenen in Auckland bent. Wil je meer te weten komen over de lokale bevolking en hun gewoontes? Kies dan voor een gastgezin. Zoek je wat meer privacy? Kies dan voor een studio in een residentie.  Je hoeft de badkamer en keuken dan niet te delen met andere bewoners.

Op welke taalschool volg je een cursus Engels?

“Crown English” is de internationale taalschool waar de taalcursussen Engels voor volwassenen plaatsvinden. De school is gelegen in het centrum van Aucland. Het is omringd door verschillende faciliteiten, restaurants en barretjes. De taalschool bied ook allerlei activiteiten en excursies aan, zoals  uitstapjes naar verschillende natuurparken, sportactiviteiten en weekendexcursies naar o.a. Coromandel, Rotorua en Taupo.

Welke soorten taalcursussen zijn er?

Er zijn drie verschillende taalcursussen Engels waar je als cursist uit kan kiezen. Er is een intensieve cursus beschikbaar waarbij je algemeen Engels leert in een groep van max. 18 personen. Daarnaast is het ook mogelijk om een Cambridge of een IELTS examen te behalen. Bij de Cambridge voorbereidingscursus krijg je 9, 10 of 12 weken van 23 lesuren per week en bij IELTS zijn het 6 weken van 23 lesuren per week.

Wie gaat er op taalreis?

Een taalcursus Engels in Nieuw-Zeeland is voor volwassenen; de minimum leeftijd is 18 jaar. Het is een internationale taalschool, dus de cursisten komen uit verschillende landen van over de hele wereld. Een leuke manier om nog meer verschillende culturen kennen.

Ben je benieuwd naar andere bestemmingen voor een taalreis Engels voor volwassenen, vraag ons om advies! Wij zijn te bereiken via de chat, de mail en telefonisch, dan helpen wij u graag verder met het kiezen van de juiste keuze. Voor ons gehele aanbod van taalreizen in het buitenland kan je een kijkje nemen op onze homepagina.

lees verder »
 
 

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes