Engels leren in Nelson voor volwassenen


Volg een taalcursus Engels in Nelson, de stad waar de "Kiwi's" zelf het liefst wonen! Nelson is gelegen op het meest noordelijke punt van het Zuidereiland in Nieuw-Zeeland en wordt ook wel de "sunniest city in New Zealand" genoemd. De geweldige ligging van Nelson tussen de bergen en helderblauwe zee in, met in de omgeving prachtige stranden en indrukwekkende nationale parken, maakt dit de ideale bestemming om Engels te leren en Nieuw-Zeeland te ontdekken! 

Engels leren op een kleinschalige en lokale taalschool in Nelson

De taalschool om Engels te leren in Nelson heeft een persoonlijk en warm karakter, waar studenten gemakkelijk in contact komen met andere studenten vanuit de hele wereld. De kleinschalige school, net zoals Nelson zelf, biedt een fijne omgeving voor studenten om snel en goed Engels te leren. Er is veel individuele aandacht voor iedere student, waardoor je je doelen om Engels te leren snel behaalt op deze taalschool. De taalschool is gelegen in het midden van het centrum van Nelson, op loopafstand van vele winkels, cafés, parken en andere faciliteiten.

Taalcursussen om Engels te leren in Nieuw-Zeeland voor iedereen

De taalschool in Nelson biedt taalcursussen Engels aan voor iedereen. Of je nu beginner bent, al basiskennis hebt of gevorderd bent, er is altijd een passende taalcursus beschikbaar om Engels te leren in Nelson. Je kunt zelf bepalen hoe intensief je Engels wil leren. Ook zijn er examencursussen beschikbaar voor studenten die een diploma willen behalen. Alle studenten worden ingedeeld op basis van een niveautest Engels en de taalcursussen worden gegeven door gekwalicifeerde native speaking Engelse docenten.

Ontdek Nieuw-Zeeland tijdens het Engels leren in Nelson

Engels leren in Nelson doe je niet alleen in het klaslokaal! Nelson heeft de ideale ligging op het Zuidereiland vanuit waar je gemakkelijk andere delen kunt ontdekken in de weekenden. Zo ligt het Abel Tasman National Park op slechts een uur afstand van Nelson. De taalschool organiseert regelmatig excursies naar het nationale park, naar de Nelson Lakes, Golden Bay en andere gebieden en bezienswaardigheden in de omgeving. Ook organiseert de taalschool doordeweeks regelmatig activiteiten in- of rondom de taalschool, zoals beach volleybal, yoga, BBQ's, creatieve activiteiten en andere sportactiviteiten.

Verblijf bij een lokaal gastgezin in Nelson en leer nóg beter Engels

Engels leren in Nelson is helemaal compleet wanneer je ervoor kiest om bij een lokaal gastgezin te verblijven. Bij een gastgezin krijg je een inkijkje in de lokale manier van leven, de cultuur én kun je nog meer Engels oefenen en leren buiten het klaslokaal. De gastgezinnen in Nelson zijn trots op hun stad en vertellen je hier graag meer over! Ze ontvangen graag internationale studenten en kijken er naar uit om meer te leren over verschillende culturen.

Wil je meer weten over Engels leren in Nieuw-Zeeland? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies of bekijk het volledige aanbod taalreizen naar het buitenland.

lees verder »
 

Taalcursussen voor Volwassenen op Nelson English Centre

Onze partnerschool Nelson English Centre is gelegen in de meest zonnige stad van het Zuidereiland: Nelson. Vanwege de ligging tussen de helderblauwe zee, de met sneeuw bedekte bergen, prachtige stranden en overweldigende natuur, is Nelson de ideale bestemming om Engels te leren en van Nieuw-Zeeland te genieten. Net zoals de stad zelf is de taalschool kleinschalig, met veel individuele aandacht voor alle studenten. De taalschool bevindt zich in het centrum van Nelson, tegenover de kathedraal en op loopafstand van verschillende winkels, restaurants en bars. lees verder »
Minimum leeftijd:
14 jaar
Max. per lesgroep:
14 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin
Cursusperiode:
1-24 weken, 1 week vanaf €388
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes