Taalcursus Engels in Nelson

Nelson English Centre

Onze partnerschool Nelson English Centre is gelegen in de meest zonnige stad van het Zuidereiland: Nelson. Vanwege de ligging tussen de helderblauwe zee, de met sneeuw bedekte bergen, prachtige stranden en overweldigende natuur, is Nelson de ideale bestemming om Engels te leren en van Nieuw-Zeeland te genieten. Net zoals de stad zelf is de taalschool kleinschalig, met veel individuele aandacht voor alle studenten. De taalschool bevindt zich in het centrum van Nelson, tegenover de kathedraal en op loopafstand van verschillende winkels, restaurants en bars.

De school beschikt over 12 klaslokalen en biedt studenten ondersteuning op het gebied van studie, maar ook op het gebied van reizen en werken in Nieuw-Zeeland. Veel studenten combineren een taalcursus Engels met rondreizen en werken, wat je gemakkelijk kunt doen in Nieuw-Zeeland met een working holiday visum. 

Activiteitenprogramma

Vanuit de taalschool worden er wekelijks activiteiten en excursies georganiseerd. Dit is de beste manier om je medestudenten en de omgeving beter te leren kennen! Voorbeelden van wekelijkse activiteiten zijn:
•    Spelletjesavond
•    Sportactiviteiten zoals boksen, basketbal, yoga, beach volleybal
•    Creatieve activiteiten zoals schilderen en haken
•    Strand BBQ
•    International food day
•    Tafeltennis

In de weekenden worden er regelmatig excursies georganiseerd, bijv. om te gaan kanoën of skydiven. Ook worden er excursies georganiseerd naar het nabijgelegen nationale park Abel Tasman, de Nelson Lakes, Golden Bay en Waikoropupu Springs.

Intensief

Cambridge examen

IELTS

laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes