Taalcursus Engels in Wales voor volwassenen


Ben je op zoek naar een leuke én effectieve manier om je Engelse vaardigheden te verbeteren? Kies dan voor een taalcursus Engels in Wales voor volwassenen! Wales, met zijn adembenemende natuurlijke schoonheid en rijke geschiedenis, biedt een inspirerende omgeving om de Engelse taal te leren en te perfectioneren.

Waarom Engels leren in Wales?

Wales is de perfecte plek om jezelf onder te dompelen in de Engelse taal. Naast Engels leren in het klaslokaal biedt Wales de ideale omgeving om je Engelse taalkennis in de praktijk toe te passen. De gastvrijheid van de lokale bevolking geeft je de kans om in gesprek te raken met native speakers en kennis te maken met de cultuur van Wales.

Een gevarieerd aanbod Engelse taalcursussen voor volwassenen

Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met de Engelse taal; Wales heeft een breed scala aan taalcursussen die aan jouw behoeften voldoen. Of het nu gaat om algemeen Engels, zakelijk Engels of examenvoorbereiding, er is altijd een cursus die bij je past. Ook wanneer je al over een hoog niveau Engels beschikt en je spreekvaardigheid wilt perfectioneren is dit mogelijk tijdens een Engelse taalcursus in Wales. Wat je plannen ook zijn; of je nu een taalvakantie wilt combineren met een taalcursus Engels of een deel van je tussenjaar op taalreis wilt gaan; dit is mogelijk tijdens de Engelse cursussen voor volwassenen in Wales. 

Wat houdt een taalcursus Engels in Wales in?

Engels leren in Wales betekent dat je een taalcursus gaat volgen in Cardiff, op een internationale taalschool. De taalschool ontvangt cursisten vanuit de hele wereld, zo kom je al snel in aanraking met andere internationale volwassenen tijdens het Engels leren in Wales. Onze taalscholen bieden hooggekwalificeerde docenten, interactieve lessen en een ondersteunende leeromgeving. Bovendien kun je profiteren van diverse accommodatieopties, zoals gastgezinnen of accommodaties met andere studenten.

Wales ontdekken tijdens de taalcursussen voor volwassenen

Wanneer je een taalcursus Engels gaat volgen in Wales krijg je de kans om in je vrije tijd meer van Wales te leren kennen! Tijdens je taalreis in Wales kun je genieten van de adembenemende natuurlijke landschappen, waaronder bergen, kustlijnen en pittoreske dorpjes. Wales heeft een interessante cultuur en geschiedenis die je kunt ontdekken terwijl je de taal leert. Er zijn tal van musea, historische bezienswaardigheden en festivals om te bezoeken tijdens je taalreis. Dit biedt een perfecte balans tussen leren en ontspannen.

Kies voor een taalreis naar Wales en ervaar zelf de voordelen van het leren van Engels in deze betoverende omgeving. Bekijk het volledige aanbod taalreizen naar het buitenland of neem contact met ons op voor meer informatie en om je taalavontuur te plannen.

lees verder »
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes