Taalcursus Engels in Cardiff

Celtic English Academy

Onze partnerschool in Cardiff heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het geven van taalcursussen Engels. Op Celtic English Academy begrijpen ze dat Engels leren uit meer bestaat dan alleen het volgen van een taalcursus. Engels leren in Cardiff is een ervaring en buiten de lessen om krijg je de kans om Engels te leren en tegelijkertijd de prachtige omgeving van Cardiff te leren kennen. De taalschool is middenin het levendige stadscentrum gelegen waardoor je na de Engelse lessen zo in de stad bent! Ook andere delen van Wales zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit Cardiff.

Kenmerken van onze partnerschool in Cardiff

•    Geaccrediteerd door British Council en IALC en onderdeel van English UK en Quality English
•    Gecertificeerde native speaking docenten
•    Individuele aandacht voor iedere cursist
•    21 klaslokalen
•    IT ruimte en bilbiotheek met toegang tot computers, boeken, magazines etc.
•    Loungeruimte
•    Studieruimtes
•    Uitgebreid activiteitenprogramma en gratis “clubs” zoals “Conversation Cafe”, “Language Doctor”, “Pronunciation Workshops” en “TED Talk Tuesdays”

Sociaal programma

Engels leren in Cardiff bestaat niet alleen uit het volgen van een taalcursus. Het gaat ook om het ontmoeten van nieuwe mensen, verschillende culturen en het ontdekken van Wales en Cardiff. Om deze reden organiseert de taalschool een sociaal activiteitenprogramma. Voorbeelden van activiteiten zijn o.a. een pubquiz, filmavond, stadswandeling, bezoek aan bezienswaardigheden in Cardiff, sportactiviteiten en weekendexcursies naar steden en bezienswaardigheden in de omgeving, zoals Castle Coch, Cosmeston Lakes, Penarth Pier & Dyffryn Gardens, Brecon Beacons Waterfalls, Ogmore Castle, Merthyr Mawr & the Vale Coastline, Bristol, Oxford, Londen, Bath en nog veel meer! Je hoeft je niet te vervelen wanneer je Engels gaat leren in Wales.

Minimum leeftijd: 16 jaar

Intensief ('s morgens)

Intensief ('s middags)

Cambridge examen

IELTS

Commercieel Engels