Engels leren in Cardiff voor volwassenen


Denk je erover om een taalcursus Engels te gaan volgen in het buitenland; overweeg dan om Engels te leren in Cardiff, de bruisende hoofdstad van Wales! Cardiff biedt een dynamische omgeving om de Engelse taal te leren voor volwassenen.

Engels leren in Cardiff op verschillende manieren

Er zijn verschillende taalcursussen Engels beschikbaar voor volwassenen in Cardiff. Zo kun je ervoor kiezen om al vanaf één week Engels te gaan leren in Cardiff, bijvoorbeeld als taalvakantie of een intensieve taaltraining voor je werk of studie. Maar ook als (onderdeel van) een tussenjaar is Engels leren in Cardiff een leuke optie! Zo kun je ervoor kiezen algemeen Engels te leren in Cardiff, om je spreekvaardigheid te verbeteren of om een Cambridge examencursus te volgen. Er is altijd een passende cursus die aansluit op jouw niveau, wensen en doelen.

Wat houdt een taalreis naar Cardiff in?

Wanneer je Engels gaat leren in Cardiff ga je naar een internationale taalschool en volg je van maandag t/m vrijdag Engelse lessen op school. Je kunt kiezen uit verschillende opties, zo intensief als je het zelf wilt. Naast de Engelse taalcursus blijft er voldoende tijd over om Cardiff en de omgeving te leren kennen, alleen of samen met je medecursisten.

Waarom Cardiff als bestemming om Engels te leren?

Cardiff is gelegen in het prachtige Wales en is een dynamische en kosmopolitische stad met een gastvrije sfeer. Door hier Engels te leren, word je blootgesteld aan een diversiteit aan culturen, wat het leren van een taal helemaal compleet maakt! Ook de omgeving van Cardiff biedt eindeloze mogelijkheden. Wales is zeker de moeite waard om te ontdekken tijdens je vrije tijd! Zo kun je in de omgeving van Cardiff genieten van prachtige natuur, pittoreske dorpjes, interessante bezienswaardigheden en een wilde kustlijn. Cardiff is de perfecte bestemming waar je Engels leren in een levendige stad kunt combineren met het ontdekken van Wales in de weekenden.

Dompel je onder in de lokale cultuur tijdens het Engels leren

Engels leren in Cardiff is pas echt compleet wanneer je jezelf helemaal onderdompelt in de lokale cultuur! Er bestaat geen betere manier om Engels te leren dan door contact te hebben met de lokale bevolking. Deze optie is er wanneer je verblijft bij een gastgezin. De lokale bevolking verwelkomt je graag in huis, waardoor je de cultuur van dichtbij meemaakt én de kans krijgt Engels te oefenen buiten het klaslokaal, in alledaagse situaties.

Neem contact met ons op voor meer informatie over Engels leren in Cardiff of bekijk alle taalreizen naar het buitenland.

lees verder »
 

Taalcursussen voor Volwassenen op Celtic English Academy

Onze partnerschool in Cardiff heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het geven van taalcursussen Engels en begrijpt dat Engels leren uit meer bestaat dan alleen de taalcursus op school. Engels leren in Cardiff is een ervaring en buiten de lessen om krijg je de kans om Engels te leren en tegelijkertijd de prachtige omgeving van Cardiff te leren kennen. De taalschool is middenin het levendige stadscentrum gelegen waardoor je na de Engelse lessen zo in de stad bent! lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
10 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Priveappartement
Cursusperiode:
1-36 weken, 1 week vanaf €230
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes