Taalcursus Engels in Cyprus


Cyprus is de ideale bestemming voor een taalcursus Engels. Wat je leeftijd ook is; van jongeren tot volwassenen en gezinnen, er is altijd een passende taalcursus Engels in Cyprus. Vanwege de zuidelijke ligging in de middellandse zee is Cyprus een heerlijk eiland om het hele jaar door naartoe te gaan. De interessante mix van cultuur, natuur, geschiedenis en prachtige stranden maakt Cyprus een leuke bestemming om een taalcursus Engels te combineren met een vakantie.

Wat houdt een taalcursus Engels in Cyprus in?

Wanneer je ervoor kiest om een taalcursus Engels te gaan volgen in Cyprus, zul je Engels gaan leren op een internationale taalschool. Je volgt een taalcursus Engels van ongeveer 20 tot 30 lesuren per week en je gaat naar school van maandag t/m vrijdag. Omdat je naar een internationale taalschool gaat zullen de lesgroepen gemengd zijn met andere cursisten van allerlei verschillende nationaliteiten, wat de Engelse taalcursus nog leuker maakt! Er zijn verschillende taalcursussen Engels beschikbaar, afhankelijk van je leeftijd, lesniveau en hoe lang je de taalcursus wil gaan volgen. Naast de Engelse lessen, hoort er bij een taalcursus ook een leuk activiteitenprogramma om Cyprus te ontdekken buiten de lessen om!

Taalcursussen Engels voor jongeren

Speciaal voor jongeren zijn er taalreizen Engels naar Cyprus inclusief taalcursus, accommodatie en activiteitenprogramma; een compleet pakket dus! Jongeren volgen een taalcursus als zomerkamp, taalvakantie of om hun Engels te verbeteren voor school. Jongeren gaan Engels leren in Larnaca samen met andere jongeren vanuit de hele wereld!

Taalcursussen Engels voor volwassenen

De Engelse taalcursussen voor volwassenen in Cyprus worden gegeven op onze internationale partnerschool in Limasol. Volwassenen kunnen een taalcursus Engels volgen vanaf één week tot een heel schooljaar. Ook hebben volwassenen de optie om een examencursus Engels te volgen in Cyprus. Limasol is centraal gelegen aan de zuidkust van Cyprus wat het een fijne bestemming maakt om Engels te leren en Cyprus te verkennen!

Engelse taalcursussen voor het hele gezin

Ook wanneer je met het hele gezin op taalreis wil gaan, zijn er taalcursussen Engels beschikbaar in Cyprus. Gezinnen die willen genieten van een heerlijke zonvakantie en ook aan hun Engelse taalkennis willen werken komen al snel terecht bij Cyprus als bestemming voor het hele gezin. Dit fijne eiland biedt volop vakantiemogelijkheden om met het hele gezin van te genieten naast de taalcursus Engels. 

Wil je meer weten over de taalreizen Engels? Naar Cyprus of naar andere bestemmingen? Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies of bekijk het volledige aanbod taalreizen naar het buitenland op onze website.

lees verder »
Volwassenen
>
Jongeren
>
Gezinnen
>
 
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes