Engels leren in Limasol


Wanneer je Engels gaat leren in Limasol, ga je een taalcursus Engels volgen op een internationale taalschool in deze bruisende kustplaats. De havenstad Limasol is gelegen aan de zuidkust van Cyprus en is de ideale uitvalsbasis om meer van Cyprus te ontdekken tijdens het Engels leren.

Engels leren in Limasol voor volwassenen

Volwassenen vanaf 16 jaar kunnen een taalcursus Engels volgen in Limasol. De taalcursussen voor volwassenen in Limasol worden gegeven in een centraal gelegen deel van de stad, met in de omgeving vele faciliteiten. Het schoolgebouw is van alle gemakken om zo optimaal Engels te kunnen leren. Voor volwassenen zijn er verschillende mogelijkheden om Engels te leren, zo kun je al een taalcursus volgen vanaf één week, maar een langer periode zoals een paar weken- of maanden is ook mogelijk. Het maakt niet uit wat je niveau is; Engels leren in Limasol is mogelijk voor iedereen, van beginners t/m gevorderden. Wil je een vakantie gebruiken om je Engels bij te spijkeren? Wil je je Engelse taalkennis verbeteren voor werk of studie? Of heb je een tussenjaar en wil je een deel hiervan nuttig invullen met een taalcursus? Het kan allemaal in Limasol!

Engels leren in Limasol voor gezinnen

Ook wanneer je met het hele gezin op taalreis wil gaan is dit mogelijk in Limasol. Engels leren in Limasol voor gezinnen betekent een taalcursus Engels met andere volwassenen voor de ouders en een taalcursus Engels met jongeren voor de kinderen. Ouders en kinderen van 5 - 15 jaar kunnen Engels leren in Limasol. Het combineren met een taalcursus Engels met een vakantie staat garant voor een unieke ervaring voor het hele gezin! Een leuke én educatieve manier om een vakantie in te vullen. Ouders en kinderen volgen tegelijkertijd Engelse les, waardoor er voldoende tijd overblijft om samen te genieten van Cyprus.

Waar verblijf je tijdens de taalreis in Limasol?

Tijdens het leren van de Engelse taal zijn er verschillende verblijfsopties in Limasol. Zo kun je ervoor kiezen bij een gastgezin te verblijven, dit is de beste manier om Engels te leren en de lokale cultuur van dichtbij mee te maken. Wanneer je op zoek bent naar een accommodatie met meer privacy, is een hotel of residentie een goede optie. Verblijven in een hotel tijdens het leren van de Engelse taal in Limasol zorgt direct voor een heerlijk vakantiegevoel! Gezinnen kunnen verblijven in gezinskamers in een hotel, of kiezen voor een eigen accommodatie in Limasol.

Engels leren, Limasol & Cyprus ontdekken

Wanneer je ervoor kiest Engels te gaan leren in Limasol, ga je van maandag t/m vrijdag naar school om een taalcursus Engels te volgen. Naast de taalcursus blijft er voldoende vrije tijd over om Limasol en de omgeving te ontdekken! Vanuit de taalschool wordt er een sociaal/cultureel activiteitenprogramma aangeboden waar je optioneel aan kunt deelnemen. Zo worden er regelmatig activiteiten georganiseerd in Limasol, maar ook excursies naar andere steden en bezienswaardigheden in de omgeving. Cyprus heeft ontzettend veel te bieden waardoor je je niet snel zult vervelen wanneer je Engels gaat leren in Limasol!

Neem contact op voor een persoonlijk advies en voor meer informatie over de taalcursussen Engels in Cyprus. Op onze website vind je meer informatie over het volledige aanbod taalreizen naar het buitenland.

lees verder »
 

Taalcursussen voor Volwassenen op Bayswater

Onze partnerschool in Cyprus is gelegen in Limasol, een kustplaats aan de zuidkust van Cyprus. De taalschool bevindt zich in het centrum van Limasol, met veel faciliteiten in de omgeving. Het schoolgebouw beschikt over 18 goed-uitgeruste klaslokalen. Ook is er een studentenlounge op school en airconditioning. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Hotel
Cursusperiode:
1-24 weken, 1 week vanaf €330

Taalcursussen voor Gezinnen op Bayswater

De taalcursussen Engels voor gezinnen in Cyprus vinden plaats op onze partnerschool Bayswater in Limasol. Deze kustplaats bevindt zich in het zuiden van Cyprus en is de ideale uitvalsbasis voor gezinnen die een taalcursus Engels willen combineren met een heerlijke vakantie. De taalschool beschikt over 18 klaslokalen, een studentenlounge en airconditioning. Ouders krijgen les met andere volwassenen (16+) en kinderen krijgen les met andere leeftijdsgenoten van 5 – 15 jaar. De lessen voor ouders en kinderen vinden tegelijkertijd plaats, op dezelfde locatie, zodat er genoeg vrije tijd overblijft om samen te genieten van Cyprus.  lees verder »
Minimum leeftijd:
5 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Hotel
Cursusperiode:
1-6 weken, 1 week vanaf €320
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes