Taalcursus Spaans in Argentinië voor volwassenen


Spaans leren in Argentinië; wil je graag een Spaanse taalcursus volgen samen met andere volwassenen, maar kom je er maar niet uit waar je dit wilt doen? Kies dan voor een taalcursus Spaans voor volwassenen in Argentinië! Laat jezelf verrassen door de indrukwekkende en gevarieerde natuur van het land. Dit veelzijdige land heeft ontzettend veel te bieden; prachtige tropische stranden, besneeuwde bergtoppen, metropolen en natuurlijk de Iguazu Falls. Tevens kun je hier kennis maken met de tango, waar Argentinië bekend om staat!

Waar in Argentinië volg je een taalcursus Spaans?

Via StudyTravel kun je Spaans leren in Buenos Aires: de stad die het allemaal heeft! De stad geeft een Europees gevoel, gecombineerd met Latijnse-passie, mede dankzij de enorme Tango scene die de stad heeft. Tevens is Buenos Aires als kleurrijke hoofdstad ook het culturele- en economische hart van Argentinië. Waar anders dan in Buenos Aires volg je een taalcursus Spaans?

Wat houdt een Spaanse taalcursus in Argentinië in?

Tijdens je taalreis in Argentinië word je volledig ondergedompeld in de Spaanse taal en cultuur. Naast Spaanse lessen organiseert de taalschool een activiteitenprogramma, zodat je samen met je medestudenten de stad en het land leert kennen! Tijdens de taalcursus voor volwassenen wordt de aandacht vooral gericht op het voeren van gesprekken, waarmee je jouw woordenschat vergroot en werkt aan je uitspraak. Ook wordt er gedurende de taalcursus aandacht besteed aan het schrijven. Hiermee leer je de grammatica goed toe te passen. Door te oefenen met andere cursisten help je elkaar naar een hoger niveau. Omdat je Spaanse les krijgt in een Spaanstalig land, kun je je taalkennis direct toepassen in de praktijk!

Wie volgen er een taalcursus Spaans in Argentinië?

De programma’s in Argentinië zijn voor iedereen vanaf 16 jaar. Er is geen maximum leeftijd, want voor leren van een taal ben je immers nooit te oud! De taalcursussen worden gegeven op partnerschool Expanish, in “downtown” Buenos Aires, dichtbij de het Plaza de Mayo. Op de taalschool leer je Spaans met andere volwassenen van over de hele wereld. De studenten komen vanuit de hele wereld om een Spaanse taalcursus te volgen in Argentinië! Hierdoor leer je niet alleen de Spaanse taal maar ook verschillende culturen kennen.  

Wat voor Spaanse taalcursussen zijn er?

Er worden vier verschillende taalcursussen aangeboden. De meest gekozen cursus is de “intensieve taalcursus Spaans”. Hierbij krijg je Spaanse lessen in een kleine groep. Daarnaast kun je kiezen voor een individuele cursus voor meer persoonlijke aandacht, of een combinatie van individuele- en groepslessen. Naast de Spaanse lessen is het in Argentinië uiteraard mogelijk om Tangolessen te volgen, waarbij je wordt ondergedompeld in de Tangocultuur die enorm leeft in het land! 

Waar kun je verblijven tijdens de taalreis?

Tijdens je taalreis in Argentinië kun je natuurlijk bij een Spaanstalig gastgezin verblijven, om zo je kennis die je tijdens je Spaanse taalcursus hebt geleerd direct te oefenen! Ook krijg je door te verblijven bij een gastgezin te maken met de echte Argentijnse cultuur. Voor cursisten die liever ergens verblijven samen met andere cursisten is er de mogelijkheid om in een appartement of residentie te verblijven. 

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden in Argentinië? Of ben je nieuwsgierig geworden naar alle taalreizen Spaans voor volwassenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie! Of kijk op de website naar het volledige aanbod taalcursussen in het buitenland.

lees verder »
 
 

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes