Taalcursus Spaans in Argentinië voor volwassenen


Wil je graag een Spaanse taalreis maken, maar ben je er nog niet over uit welke bestemming het gaat worden? Wat dacht je van Spaans leren in Argentinië? Laat jezelf verrassen door de indrukwekkende en gevarieerde natuur van het land. Dit veelzijdige land heeft ontzettend veel te bieden; prachtige tropische stranden, besneeuwde bergtoppen, metropolen en natuurlijk de Iguazu Falls. Tevens kun je hier kennis maken met de typische dans van het land: de Argentijnse tango.

Waar in Argentinië volg je een taalcursus Spaans?

Via StudyTravel kun je Spaans leren in Buenos Aires voor volwassenen: deze stad heeft het allemaal! Buenos Aires heeft een Europese uitstraling, maar dit wordt gecombineerd met de Latijnse passie, mede dankzij de enorme tango scene die de stad heeft. Tevens is Buenos Aires als kleurrijke hoofdstad ook het culturele en economische hart van Argentinië. Waar anders dan in Buenos Aires volg je een taalcursus Spaans?

Wat houdt een Spaanse taalcursus in Argentinië in? 

Tijdens je taalreis naar Argentinië word je volledig ondergedompeld in de Spaanse taal en cultuur. Naast Spaanse lessen organiseert de taalschool een activiteitenprogramma, zodat je samen met medecursisten de stad en het land kunt leren kennen. De aandacht wordt tijdens de lessen Spaans vooral gericht op het voeren van gesprekken waardoor je jouw woordenschat vergroot en werkt aan je uitspraak. Tevens wordt er gedurende de taalcursus gefocust op het Spaans schrijven. Hiermee leer je de grammatica goed toe te passen. Door te oefenen met andere cursisten help je elkaar naar een hoger niveau en omdat je Spaanse les krijgt in een Spaanstalig land, kun je je taalkennis direct toepassen in de praktijk!

Wie volgen er een taalcursus Spaans in Argentinië?

De taalcursussen in Argentinië zijn voor iedereen. Er is geen maximumleeftijd, want voor het leren van een taal ben je immers nooit te oud. Op de taalschool leer je Spaans met andere cursisten van over de hele wereld. Hierdoor leer je niet alleen de Spaanse taal maar ook verschillende andere culturen kennen.  

Wat voor Spaanse taalcursussen zijn er in Argentinië?

Er worden verschillende taalcursussen aangeboden in Argentinië. Er zijn standaard groepslessen waarbij je Spaanse lessen volgt in een kleine groep. Het is eventueel ook mogelijk om individuele lessen te volgen of om een combinatie van individuele lessen en groepslessen te boeken. Naast de taallessen is het in Argentinië uiteraard mogelijk om tangolessen te volgen, waarbij je wordt ondergedompeld in de tangocultuur die enorm leeft in het land! 

Waar kun je verblijven tijdens de taalreis?

Tijdens het Spaans leren in Argentinië kun je in een Spaanstalig gastgezin verblijven om zo je kennis, die je tijdens de taalcursus hebt opgedaan, direct te in de praktijk te brengen. Bovendien krijg je door te verblijven bij een gastgezin te maken met de echte Argentijnse cultuur. Voor cursisten die liever ergens verblijven samen met andere cursisten van de taalschool zijn er ook mogelijkheden.

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden in Argentinië? Of ben je nieuwsgierig geworden naar alle taalreizen Spaans voor volwassenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie! Of kijk op de website naar het volledige aanbod taalreizen naar het buitenland.

lees verder »
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes