Spaans leren in Buenos Aires voor volwassenen


Buenos Aires; ook wel het Parijs van Zuid-Amerika genoemd! Deze stad met ruim 3 miljoen inwoners is bij uitstek dan ook een fantastische bestemming voor een taalcursus Spaans in Argentinië voor volwassenen. Spaans leren in Buenos Aires betekent dat je terecht komt in het economische en culturele hart van het land. Deze wereldstad is gigantisch, verveelt nooit en heeft een uniek karakter. Er zijn tal van bezienswaardigheden en ook de typisch Argentijnse cultuur is erg interessant om van dichtbij mee te maken. Een taalcursus Spaans in Buenos Aires betekent dus een fantastische ervaring om nooit te vergeten. Waar wacht je nog op? Ga Spaans leren in Buenos Aires!

Leer Spaans in Buenos Aires op een internationale taalschool

De taalcursussen Spaans in Buenos Aires voor volwassenen worden gevolgd op de internationale taalschool Expanish. Onze partnerschool bevindt zich in het centrum van de stad in een gerenoveerd monumentaal pand. Je leert Spaans op een zeer centrale locatie, in downtown Buenos Aires, op korte afstand van het Plaza de Mayo. Met behulp van de moderne faciliteiten en de ervaren docenten van de taalschool wordt het leren van de Spaanse taal gemakkelijk gemaakt. De docenten zijn allemaal native speakers van het Spaans en gekwalificeerd waardoor een goede kwaliteit onderwijs gegarandeerd is.

Wat houdt een taalcursus Spaans voor volwassenen in?

Tijdens de taalcursus Spaans volg je doordeweeks Spaanse lessen op de taalschool. Je wordt ingedeeld in een lesgroep met andere cursisten die op hetzelfde niveau zitten als jij. De lesgroep is internationaal, dus cursisten komen van overal ter wereld naar Buenos Aires om Spaans te leren. Na afloop van de lessen is er de ruimte om deel te nemen aan activiteiten of excursies die de taalschool organiseert. 

Het verblijf tijdens de taalreis naar Buenos Aires

Waar ga jij verblijven tijdens het Spaans leren in Buenos Aires? Er zijn verschillende mogelijkheden, waaronder verblijf bij een gastgezin. Dit is tevens de meest effectieve manier om het Spaans sneller onder de knie te krijgen. Je krijgt dan een inkijkje in de lokale cultuur én je kunt je nieuwe taalkennis met het gastgezin oefenen. Je leert de taal en cultuur dus weer op een andere manier kennen en dat maakt het een unieke ervaring.

Buenos Aires en omgeving verkennen tijdens het Spaans leren

Zoals eerder aangegeven is Buenos Aires een wereldstad die je blijft boeien en nooit verveelt! Het is dan ook erg leuk om de stad na de Spaanse lessen en in de weekenden te gaan ontdekken. Ga er zelf op uit of samen met de andere cursisten van de taalschool. De taalschool in Buenos Aires organiseert een uitgebreid cultureel activiteitenprogramma, met activiteiten zoals dans- en filmavonden, stadsbezoeken, museumbezoeken, fietstours en nog veel meer! In de weekenden kun je op excursie gaan naar bijvoorbeeld het platteland van Argentinië, de Estancia. Verder behoren een bezoek aan Uruguay of wijnproeven in Mendoza ook tot de vele mogelijkheden. Er is zelfs een in-house travel agent beschikbaar die je kan helpen bij het opzetten van je eigen plannen. Zo kun je Argentinië ontdekken samen met de andere volwassenen die Spaans leren in Buenos Aires.

Wil je Spaans gaan leren in Buenos Aires? Of twijfel je nog tussen verschillende taalreizen Spaans voor volwassenen? Neem vooral even contact met ons op voor persoonlijk advies. We kunnen je ook meer informatie geven over alle mogelijke taalreizen naar het buitenland.   

lees verder »
 
Expanish
(14)

Taalcursussen voor Volwassenen op Expanish

Onze partnerschool Expanish is zeer centraal gelegen in ‘downtown’ Buenos Aires, op korte afstand van het Plaza de Mayo. De taalschool is gehuisvest in een prachtig monumentaal pand en heeft 16 leslokalen, een studentenlounge waar koffie en snacks verkrijgbaar zijn en zelfstudie ruimte. Ook zijn er computers waar gebruik van gemaakt kan worden. Er is in het gehele gebouw draadloos internet aanwezig. Op de taalschool heerst een vriendelijke en vooral internationale sfeer. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Priveappartement
Cursusperiode:
1-24 weken, 1 week vanaf €229

Weer in Buenos Aires

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 19 10 6
June 15 8 5
July 15 7 5
Aug 16 7 6
Sept 18 9 7
Oct 20 11 8
Nov 24 14 10
Dec 27 16 10
Jan 28 17 10
Feb 28 17 10
Mar 26 16 8
Apr 22 12 7
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes