Spaans leren in Buenos Aires voor volwassenen


Buenos Aires; ook wel het Parijs van Zuid-Amerika genoemd! Deze stad met ruim 3 miljoen inwoners is bij uitstek dan ook een fantastische bestemming voor een taalcursus Spaans in Argentinië voor volwassenen. Spaans leren in Buenos Aires betekent dat je terecht komt in het economische en culturele hart van het land. Deze wereldstad is gigantisch, verveelt nooit en heeft een uniek karakter. Er zijn tal van bezienswaardigheden en ook de typisch Argentijnse cultuur is erg interessant. Je zult je in ieder geval geen moment vervelen in deze enorme stad! Spaans leren in Buenos Aires betekent dus een fantastische ervaring om nooit te vergeten. Waar wacht je nog op? Ga Spaans leren in Buenos Aires!

Leer Spaans in Buenos Aires bij taalschool Expanish

Een taalcursus Spaans in Buenos Aires voor volwassenen doe je op de internationale taalschool Expanish. De school bevindt zich in het centrum van de stad in een gerenoveerd monumentaal pand. Je leert Spaans op een zeer centrale locatie, in downtown Buenos Aires, op korte afstand van het Plaza de Mayo. Met behulp van de moderne faciliteiten en de ervaren docenten van de taalschool wordt het leren van de Spaanse taal gemakkelijk gemaakt. De docenten zijn allemaal native speakers van het Spaans en gekwalificeerd, waardoor een goede kwaliteit onderwijs gegarandeerd is.

Welke manier van Spaans leren in Buenos Aires past bij jou?

Er zijn verschillende taalcursussen voor volwassenen mogelijk in Buenos Aires. De algemene cursus Spaans (intensief) wordt gegeven in internationale groepen, waardoor je in contact komt met volwassenen vanuit de hele wereld! Iedereen is in Buenos Aires met hetzelfde doel: om zo goed mogelijk Spaans te leren. Voor volwassenen die Spaans willen leren met een specifiek doel, bijvoorbeeld voor werk of studie, is er de individuele taalcursus Spaans. Tijdens de individuele lessen kun je je volledig richten op de onderwerpen die voor jou van belang zijn.

Verder staat Buenos Aires natuurlijk bekend om de tango en de originele tango cultuur leeft enorm in de stad! De taalschool biedt voor de dansliefhebbers lessen aan om de tango te leren dansen. 

Het verblijf tijdens de taalreis naar Buenos Aires

Waar ga jij verblijven tijdens het Spaans leren in Buenos Aires? Kies je voor een appartement met Argentijnen, een residentie met studenten, een eigen studio of toch voor een gastgezin? Het kan allemaal! De beste en snelste manier om Spaans te leren is door bij een gastgezin te verblijven. Je krijgt dan een inkijkje in de lokale cultuur én je kunt je nieuwe taalkennis met het gastgezin oefenen. Zo leer je de taal en cultuur weer op een andere manier kennen en het is ook nog eens heel leuk!  

Spaans leren en Buenos Aires verkennen!

Zoals eerder aangegeven is Buenos Aires een wereldstad die je blijft boeien en nooit verveelt! Het is dan ook erg leuk om de stad na de Spaanse lessen en in de weekenden te gaan ontdekken. Ga er zelf op uit of samen met de andere cursisten van de taalcursus! De taalschool in Buenos Aires organiseert een uitgebreid cultureel activiteitenprogramma, met activiteiten zoals dans- en filmavonden, stadsbezoeken, museumbezoeken, fietstours en nog veel meer! In de weekenden kun je op excursie gaan, bijvoorbeeld naar het platteland van Argentinië, de Estancia. Verder behoren een bezoek aan Uruguay of wijnproeven in Mendoza ook tot de vele mogelijkheden. Er is zelfs een in-house travel agent beschikbaar die je kan helpen bij het opzetten van je eigen plannen! Zo kun je Argentinië ontdekken samen met de andere volwassenen die Spaans leren in Buenos Aires.

Twijfel je nog tussen de verschillende bestemmingen? Kijk dan eens naar alle mogelijke taalreizen Spaans voor volwassenen of neem contact met ons op voor meer informatie over alle taalcursussen in het buitenland.  

lees verder »

Taalcursussen voor Volwassenen op Expanish

Onze partnerschool Expanish is zeer centraal gelegen in ‘downtown’ Buenos Aires, op korte afstand van het Plaza de Mayo. De taalschool is gehuisvest in een prachtig monumentaal pand en heeft 16 leslokalen, een studentenlounge waar koffie en snacks verkrijgbaar zijn en zelfstudie ruimte. Ook zijn er computers waar gebruik van gemaakt kan worden. Er is in het gehele gebouw draadloos internet aanwezig. Op de taalschool heerst een vriendelijke en vooral internationale sfeer. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Residentie
Cursusperiode:
1-24 weken, 1 week vanaf €246

Weer in Buenos Aires

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Apr 22 12 7
Mei 19 10 6
Juni 15 8 5
Juli 15 7 5
Aug 16 7 6
Sept 18 9 7
Okt 20 11 8
Nov 24 14 10
Dec 27 16 10
Jan 28 17 10
Feb 28 17 10
Maart 26 16 8

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes