Taalcursus Spaans in Buenos Aires

Expanish

Onze partnerschool Expanish is gelegen in de hippe wijk "Palermo", met in de omgeving veel cafés, bars, restaurants en winkels. De taalschool beschikt over 12 leslokalen, een lounge, een patio en een co-working space. Er is in het gehele gebouw draadloos internet aanwezig. Op de taalschool heerst een vriendelijke en internationale sfeer.

Belangrijke kenmerken van deze partnerschool

  • 12 klaslokalen
  • Centrale locatie
  • Gratis wifi
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • Een studentenlounge, patio en co-working space

Sociaal programma

Door de vele activiteiten, die de taalschool organiseert, leer je Buenos Aires goed kennen en voel je je snel op je plek. Er worden bijvoorbeeld stadswandelingen, fietstours, filmavonden en tango lessen georganiseerd. Daarnaast is het mogelijk naar het platteland van Argentinië, de Estancia, af te reizen en een dag als echte ‘gaucho’ te beleven. Een bezoek aan Uruguay of wijnproeven in Mendoza behoren ook tot de vele mogelijkheden. Er is zelfs een in-house travel agent beschikbaar die je kan helpen bij het opzetten van je eigen reis! Hiernaast zie je een voorbeeld activiteitenprogramma per week. Voorbeeld activiteiten volwassenen Buenos Aires


Minimum leeftijd: 16 jaar.

Persoonlijke ervaring van een student

Lees hier het interview met Mw. Van der Ven. Haar dochter Lisa volgde vijf maanden een taalcursus Spaans in Buenos Aires. Ze vertelt over Lisa's ervaringen en waarom Argentinië een logische en veilige keuze is voor studenten die verder willen reizen dan Spanje.

Intensief

Bij de intensieve cursus heb je keuze uit 20 of 30 lesuren per week. Je volgt de cursus in groepen van maximaal 12 studenten, waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. Conversatie neemt een belangrijke plaats in tijdens de lessen waardoor deze heel interactief van opzet zijn.

Deze cursus start elke maandag op alle niveaus. De lessen vinden over het algemeen ’s ochtends plaats maar in drukke periodes hebben enkele groepen 's middags les.

Minimum leeftijd is 16 jaar.

Individueel

Deze cursus bestaat uit 10 individuele lessen per week. Studenten kunnen op hun eigen tempo en aan de hand van eigen gekozen onderwerpen de lessen helemaal zelf invullen. Voor degenen met een degelijke voorkennis van het Spaans biedt de taalschool de mogelijkheid te kiezen voor DELE examenvoorbereiding, zakelijk Spaans of culturele lessen.

Minimum leeftijd is 16 jaar.

Spaans & Tango

De intensieve cursus kun je aanvullen met 2 tangolessen per week. Op deze manier word je ondergedompeld in de originele tangocultuur, die zo ontzettend leeft in Buenos Aires! Daarnaast kun je je Spaans op een leuke manier in de praktijk brengen en ontmoet je Argentijnse studenten. De danslessen worden gegeven door zeer ervaren dansleraren.

Minimum leeftijd is 16 jaar.

Speciaal intensief

Bij een speciaal intensieve cursus krijg je naast de 20 lesuren in groepsverband ook een aantal privélessen. Je kunt hierbij kiezen uit 5 of 10 extra lesuren waarbij de focus ligt op het door jou gewenste onderdeel. 

Let op: in 2024 zullen er 4 en 10 extra lesuren worden aangeboden. 

Minimum leeftijd is 16 jaar.