Taalcursus Spaans in Mexico voor volwassenen


Wil je de Spaanse taal graag (beter) leren beheersen en tegelijkertijd de prachtige natuur en cultuur van Zuid-Amerika ontdekken; ga dan naar Mexico voor een taalcursus Spaans! Hier leer je niet alleen de Spaanse taal kennen, maar kun je ook genieten van de bijzondere cultuur die het land te bieden heeft. Ontdek samen met de andere volwassenen die deelnemen aan de taalcursus Spaans dit ongerepte land en ervaar een taalreis om nooit te vergeten!

Waarom Spaans leren in Mexico?

Wie aan Mexico denkt, denkt al snel aan het land van de siësta’s, sombrero’s, taco’s, tortilla’s en tequila. Maar ook de wereldberoemde Mayacultuur is één van de vele redenen om dit land te bezoeken! Tulum is één van de bekendste Maya-steden. Deze stad, die dateert uit de tiende eeuw, is dus zeker een bezoek waard. Ook een bezoek aan Chichén Itzá kan niet ontbreken tijdens jouw taalcursus Spaans in Mexico. Verspreid door het hele land vind je ontzettend veel steden met kleurrijke straatjes waar een gezellige sfeer heerst. Mexico zal je iedere dag blijven verrassen tijdens je taalreis!

Een Spaanse taalcursus voor volwassenen in Mexico

Tijdens een taalcursus Spaans in Mexico duik je niet alleen in de Spaanse taal, je wordt ook volledig ondergedompeld in de Mexicaanse cultuur. Dit gebeurt tijdens de Spaanse lessen, maar ook tijdens de activiteiten en excursies die de taalschool organiseert. Als je ervoor kiest om bij een Spaanstalig gastgezin te verblijven, dan leer je de lokale bevolking- en cultuur pas echt kennen.

Bestemmingen voor een taalcursus Spaans in Mexico

StudyTravel heeft een partnerschool in Oaxaca, in het zuiden van Mexico. Deze kleurrijke stad staat bekend om zijn rijke cultuur en een bijzondere geschiedenis. De stad is nog relatief onbekend bij de meeste toeristen, maar is zeker een bezoek waard! In de hele stad vind je kleurrijke huisjes, gezellige straatjes en terrasjes, prachtige koloniale gebouwen en heerlijke markten waar je Mexicaanse specialiteiten proeft. De stad staat niet voor niets op de UNESCO werelderfgoedlijst.  

Spreekt een kustplaats met prachtige bounty stranden jou aan? Dan is Playa del Carmen dé bestemming voor jouw Spaanse taalcursus in Mexico! De stad staat bekend als zonbestemming en hier geniet je na je Spaanse lessen van de witte zandstranden en de helder blauwe zee!

Welke taalcursussen zijn er mogelijk?

Zowel in Oaxaca als in Playa del Carmen kun je een taalcursus Spaans volgen in een internationale minigroep met andere volwassenen. De groepen zijn klein, waardoor er veel persoonlijke aandacht is voor iedere cursist. Je volgt 20 of 25 lesuren per week en je kunt het programma uitbreiden met bijvoorbeeld salsalessen, kooklessen of duiklessen (in Playa del Carmen). Ook kun je ervoor kiezen om privélessen te volgen, om je volledig te richten op jouw persoonlijke doelen.

Voor wie zijn de taalcursussen Spaans voor volwassenen?

In Mexico is het al mogelijk om vanaf 16 jaar een taalcursus Spaans te volgen. De taalscholen ontvangen studenten van over de hele wereld, waardoor je les krijgt in een internationaal gezelschap! Naast de Spaanse taal leer je dus ook andere culturen en gewoontes kennen. Een taalreis is leuk voor iedereen, van jong tot oud! 

Nieuwsgierig geworden naar andere bestemmingen voor een taalcursus Spaans voor volwassenen? Of wil je graag meer weten over de mogelijkheden van een Spaanse taalcursus in Mexico? Neem dan contact met ons op via de chat, de mail of telefonisch. Wij helpen je graag met het organiseren van jouw taalreis! Je kunt ook altijd een kijkje nemen op onze website voor ons volledige aanbod taalcursussen in het buitenland.

lees verder »
 
 

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes