Taalcursus Spaans in Mexico voor volwassenen


Wil je de Spaanse taal graag leren of verbeteren en tegelijkertijd de prachtige natuur en cultuur van Latijns-Amerika ontdekken; ga dan op taalreis naar Mexico! Hier leer je niet alleen de Spaanse taal kennen, maar kun je ook genieten van de bijzondere cultuur die het land te bieden heeft. Ontdek samen met de andere volwassenen die deelnemen aan de taalcursus Spaans dit ongerepte land en ervaar een taalreis om nooit te vergeten!

Waarom Spaans leren in Mexico?

Wie aan Mexico denkt, denkt al snel aan het land van de sombrero’s, taco’s, en tequila. Maar ook de wereldberoemde Mayacultuur is één van de vele redenen om dit land te bezoeken. Tulum is één van de bekendste Maya-steden in Mexico. Deze stad, die dateert uit de tiende eeuw, is dus zeker een bezoek waard. Ook een bezoek aan Chichén Itzá kan niet ontbreken tijdens jouw taalcursus Spaans in Mexico. Verspreid door het hele land vind je ontzettend veel steden vol kleurrijke straatjes waar een gezellige typisch Latijns-Amerikaanse sfeer heerst. Mexico zal je iedere dag blijven verrassen tijdens je taalreis!

Volg een Spaanse taalcursus voor volwassenen in Mexico

Tijdens een taalcursus Spaans in Mexico duik je niet alleen in de Spaanse taal, je wordt ook volledig ondergedompeld in de Mexicaanse cultuur. Dit gebeurt tijdens de Spaanse lessen, maar ook tijdens de activiteiten en excursies die de taalschool organiseert. Als je ervoor kiest om bij een Spaanstalig gastgezin te verblijven, dan leer je de lokale bevolking en cultuur van dichtbij kennen. Een unieke kans om je Spaanse taalkennis na de taalcursus te kunnen oefenen en meer te leren over de manier van leven in Mexico.

De taalscholen in Mexico organiseren iedere week verschillende sociale en culturele activiteiten. Dit kunnen activiteiten zijn op school en in de stad, of excursies naar andere steden of bezienswaardigheden. Door deel te nemen aan het activiteitenprogramma zal je de andere volwassenen van de taalcursus snel leren kennen, terwijl je de bestemming verder kunt ontdekken!

Bestemmingen voor een taalcursus Spaans in Mexico

Je kunt via StudyTravel op twee locaties in Mexico terecht voor een Spaanse taalcursus voor volwassenen. De eerste bestemming is het typisch Mexicaanse en kleurrijke stadje Oaxaca, gelegen in het zuiden van Mexico. Deze bijzondere stad staat bekend om de rijke cultuur en de bijzondere geschiedenis. De stad is nog relatief onbekend bij de meeste toeristen, maar is een prachtige bestemming om Spaans te leren, mede dankzij de gastvrije bevolking. In de hele stad vind je kleurrijke huisjes, gezellige straatjes en terrasjes, prachtige koloniale gebouwen en uitgebreide markten waar je Mexicaanse specialiteiten kunt proberen. De stad staat niet voor niets op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Ga Spaans leren in Oaxaca en ontdek het echte Mexico!

Lijkt het je wat om een taalcursus Spaans te volgen aan de kust? Dan kun je Spaans leren in Playa del Carmen. Deze stad, in het oosten van Mexico, staat bekend als strandbestemming en hier geniet je na je Spaanse lessen van de zon op de heerlijke witte zandstranden en bij de helderblauwe zee.

Welke taalcursussen zijn er mogelijk?

Zowel in Oaxaca als in Playa del Carmen kun je een taalcursus Spaans volgen in een internationale lesgroep met andere volwassenen. De groepen zijn klein, waardoor er veel persoonlijke aandacht is voor iedere cursist. Voor cursisten die zich volledig willen focussen op hun persoonlijke doelen is er ook de mogelijkheid om individuele lessen Spaans te volgen. 

In Mexico is het al mogelijk om vanaf 16 jaar een taalcursus Spaans te volgen. De taalscholen ontvangen cursisten van over de hele wereld, waardoor je les krijgt in een internationaal gezelschap. Naast de Spaanse taal leer je dus ook andere culturen en gewoontes kennen van je medecursisten. Een taalreis is leuk voor iedereen, wat je leeftijd ook is! 

Nieuwsgierig geworden naar andere taalreizen Spaans voor volwassenen? Of wil je graag meer weten over de mogelijkheden van een taalcursus Spaans in Mexico? Neem dan telefonisch, per mail of via de chat contact met ons op. Wij helpen je graag met het organiseren van jouw taalreis! Je kunt ook altijd een kijkje nemen op onze website voor het volledige aanbod taalreizen naar het buitenland.

lees verder »
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes