Spaans leren in Playa del Carmen voor volwassenen


Een taalcursus Spaans in Mexico voor volwassenen kun je volgen op de prachtige strandbestemming Playa del Carmen. Deze bestemming is perfect voor volwassenen die Spaans leren willen combineren met het bezoeken van prachtige stranden en natuurgebieden, maar ook meer willen weten over de Mexicaanse cultuur. De mooie stranden, indrukwekkende cultuur en vele excursiemogelijkheden maken Playa del Carmen de ideale bestemming om een taalcursus Spaans te volgen en dit deel van Mexico te ontdekken.

Leer Spaans op een internationale taalschool in Mexico

De taalcursussen Spaans in Playa del Carmen voor volwassenen volg je op onze partnerschool. Deze internationale taalschool, gebouwd in typisch Mexicaanse stijl, is omgeven door prachtige tuinen. De lokalen waarin je Spaans gaat leren zijn hutjes verspreid over deze prachtige tuin; je hebt dus echt het gevoel buiten les te krijgen. Het strand ligt op loopafstand van de taalschool en na de lessen blijft er dan ook genoeg tijd over om te relaxen op het strand. 

Kies jouw ideale manier van Spaans leren in Playa del Carmen!

Je kan op verschillende manieren Spaans leren in Playa del Carmen. Zo is er voor iedere cursist een cursus die op zijn of haar wensen aansluit. Wil je graag lessen volgen samen met andere internationale cursisten? Dan zijn de groepslessen geschikt voor jou. Wanneer je in een korte tijd zoveel mogelijk wil leren en je op een specifiek doel wil richten, dan is het aan te raden om individuele lessen te volgen. Wil je het Spaans leren combineren met salsadansen, koken of duiken? Dat kan allemaal wanneer je als volwassene Spaans gaat leren in Playa del Carmen!

Jouw verblijf tijdens het Spaans leren in Playa del Carmen

Wanneer je op taalreis gaat naar Playa del Carmen kun je kiezen voor de accommodatie die het beste bij jou past. Wil je de Mexicaanse cultuur van dichtbij leren kennen? Kies dan voor verblijf bij een Mexicaans gastgezin! Je kunt dan na de lessen je Spaans direct in de praktijk brengen. Tevens is verblijf bij een gastgezin een unieke kans om te genieten van alle Mexicaanse specialiteiten indien je verblijft op basis van halfpension. Liever ergens verblijven samen met anderen cursisten van de taalschool? Dat kan ook!

Ontdek Playa del Carmen tijdens het Spaans leren

Een taalreis naar Playa del Carmen bestaat natuurlijk uit veel meer dan alleen Spaans leren. Zo is er na de lessen voldoende tijd om deze zonnige bestemming te gaan ontdekken. Vanuit de taalschool worden er regelmatig activiteiten en excursies georganiseerd. Zo kun je meedoen aan workshops en activiteiten op het gebied van koken, kunst en handwerk, salsadansen, films, Mexicaanse folklore, feesten en picknicken. Natuurlijk kun je ook interessante plaatsen bezoeken zoals Tulum, Xel-ha, Coba en Chichén Itzá. Wil je liever sportief bezig zijn? Ga dan lekker duiken, paardrijden of surfen. Playa del Carmen is echt een bestemming waar iedereen zich kan vermaken! 

Trekt Spaans leren in Playa del Carmen jou? Of ben je er nog niet uit waar je een taalcursus wil gaan volgen? Bekijk vooral eens de andere taalreizen Spaans voor volwassenen of neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijke taalreizen naar het buitenland. We adviseren je graag!

lees verder »
 

Taalcursussen voor Volwassenen op Don Quijote

De taalschool Don Quijote, in Playa del Carmen, is gebouwd in typisch Mexicaanse stijl met veel kleur en omgeven door een prachtige tuin. De leslokalen zijn uitzonderlijk want deze zijn in de vorm van “hutjes” door de tuin verspreid. Je hebt dus buiten les onder de schaduw van de rieten daken. Na de lessen kun je in de cafetaria nog wat napraten met de andere cursisten, huiswerk maken in de tuin of volleyballen op het veld. Het strand is bovendien op loopafstand. lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
8 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin
Cursusperiode:
1-16 weken, 1 week vanaf €322

Weer in Playa del Carmen

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 34 22 7
June 33 23 7
July 33 23 7
Aug 33 23 7
Sept 32 23 6
Oct 31 22 6
Nov 29 19 5
Dec 28 18 5
Jan 28 17 5
Feb 29 17 5
Mar 32 19 6
Apr 33 21 6
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes