Spaans leren in Playa del Carmen voor volwassenen


Een taalcursus Spaans in Mexico voor volwassenen kun je op twee verschillende locaties in Mexico volgen; in Oaxaca en in Playa del Carmen. De prachtige strandbestemming Playa del Carmen is de perfecte keuze voor volwassenen die Spaans leren willen combineren met het bezoeken van prachtige stranden en natuurgebieden en meer willen leren over de Mexicaanse cultuur! De mooie stranden, indrukwekkende cultuur en vele excursiemogelijkheden maken Playa del Carmen het ideale bestemming om Spaans te leren en dit deel van Mexico te leren kennen. 

Ga Spaans leren in Playa del Carmen bij taalschool Don Quijote

Een taalcursus Spaans in Playa del Carmen volg je op onze partnerschool Don Quijote. Deze taalschool, gebouwd in typisch Mexicaanse stijl, is omgeven door prachtige tuinen. De lokalen waarin je Spaans gaat leren zijn hutjes verspreid over deze prachtige tuin; je hebt dus echt het gevoel buiten les te krijgen! Het strand ligt op loopafstand van de taalschool en na de lessen blijft er genoeg tijd over om te relaxen op het strand!

Kies jouw ideale manier van Spaans leren in Playa del Carmen!

Spaans leren in Playa del Carmen kan op verschillende manieren. Zo is er voor iedere cursist een cursus die op zijn/haar wensen aansluit! Kies bijvoorbeeld voor de minigroep cursus, als je lessen wil volgen samen met andere internationale volwassenen, of kies voor de individuele cursus, wanneer je in een korte tijd zoveel mogelijk wil leren en je op een specifiek doel wil richten. Wil je het Spaans leren in Playa del Carmen combineren met salsadansen, koken of duiken? Dat kan allemaal wanneer je als volwassene Spaans gaat leren in Playa del Carmen!

Jouw verblijf tijdens het Spaans leren in Playa del Carmen

Wanneer je op taalreis gaat naar Playa del Carmen kun je kiezen voor de accommodatie die het beste bij jou past. Zo is er de mogelijkheid om ergens te verblijven samen met anderen volwassenen van de taalschool, in een gedeeld appartement of residentie. Wil je de Mexicaanse cultuur van dichtbij leren kennen? Kies dan voor een Mexicaans gastgezin! Bij een gastgezin leer je niet alleen de taal en cultuur van dichtbij kennen, het is ook de ideale kans om te genieten van alle Mexicaanse specialiteiten, wanneer je kiest voor het verblijf op basis van halfpension.

Ontdek Playa del Carmen tijdens het Spaans leren

Een taalreis naar Playa del Carmen bestaat natuurlijk uit veel meer dan alleen een taalcursus Spaans! Zo is er na de lessen voldoende tijd om deze zonnige bestemming te gaan ontdekken. Vanuit school worden er regelmatig activiteiten en excursies georganiseerd. Zo kun je meedoen aan workshops en activiteiten op het gebied van koken, kunst en handwerk, salsa dansen, films, Mexicaanse folklore, feesten en picknicken. Natuurlijk kun je ook interessante plaatsen bezoeken zoals Tulum, Xel-ha, Coba en Chichen-Itza. Wil je liever sportief bezig zijn, ga dan duiken, paardrijden or surfen. Playa del Carmen is een bestemming waar iedereen zicht kan vermaken! 

Ben je er nog niet uit waar jij Spaans wil leren? Bekijk dan ook de andere taalreizen Spaans voor volwassenen, of neem contact met ons op voor meer informatie over de taalcursussen in het buitenland.

lees verder »

Taalcursussen voor Volwassenen op Don Quijote

De taalschool Don Quijote, in Playa del Carmen, is gebouwd in typisch Mexicaanse stijl met veel kleur en omgeven door een prachtige tuin. De leslokalen zijn uitzonderlijk want deze zijn in de vorm van “hutjes” door de tuin verspreid. Je hebt dus buiten les onder de schaduw van de rieten daken. Na de lessen kun je in de cafetaria nog wat napraten met de andere cursisten, huiswerk maken in de tuin of volleyballen op het veld. Het strand is bovendien op loopafstand. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
8 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Residentie
Cursusperiode:
1-16 weken, 1 week vanaf €256

Weer in Playa del Carmen

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Apr 33 21 6
Mei 34 22 7
Juni 33 23 7
Juli 33 23 7
Aug 33 23 7
Sept 32 23 6
Okt 31 22 6
Nov 29 19 5
Dec 28 18 5
Jan 28 17 5
Feb 29 17 5
Maart 32 19 6

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes