Spaans leren in Oaxaca voor volwassenen


Spaans leren in het “echte” Mexico: het kan in Oaxaca! Wanneer je Spaans gaat leren in Oaxaca, in het zuiden van Mexico en één van de bekendste koloniale steden van Mexico, word je omgeven door de gebieden Puebla, Veracruz en Chiapas. De stad kent een roerige geschiedenis en cultureel rijkdom. Vooral het schitterende handwerk dat hiervandaan komt, is wereldberoemd. Talentvolle handwerklieden verheffen de leerbewerking, het potten bakken en de textielverwerking tot een ware kunst. Dit alles maakt Spaans leren in Oaxaca tot de ideale stad voor volwassenen om kennis te maken met het prachtige Mexico, haar bevolking en de Mexicaanse cultuur.

Leer Spaans in Oaxaca bij taalschool Don Quijote

De Spaanse lessen in Oaxaca vinden plaats op taalschool Don Quijote. Je leert Spaans, samen met andere volwassenen, in een typisch koloniaal gebouw met een grote patio. De school is gunstig gelegen in het hart van het oude centrum en is omgeven door cafés, kunstgalerijen en winkels. In het schoolgebouw vind je de sfeer van de stad terug. Een inspirerende omgeving om Spaans te leren!

Ruime keuze aan manieren van Spaans leren in Oaxaca!

Volwassenen die Spaans gaan leren in Oaxaca hebben de keuze uit verschillende taalcursussen Spaans. De algemene cursus om Spaans te leren is de cursus “minigroep”. Deze taalcursus Spaans in Oaxaca bestaat uit 20 of 25 lesuren Spaans per week, in kleine groepen van maximaal 8 volwassenen. Het is ook mogelijk om individuele lessen Spaans te volgen, of een combinatie van individuele lessen en groepslessen tijdens de speciaal intensieve cursus. Wil je naast Spaans leren ook meer leren over de Mexicaanse kook- en danscultuur? Dan kun je kook- en salsalessen bijboeken!

Kies het type accommodatie tijdens het Spaans leren in Oaxaca

Een belangrijk onderdeel tijdens het Spaans leren in Oaxaca is de accommodatie. Volwassenen kunnen kiezen uit twee verblijfsopties; een residentie, samen met andere internationale cursisten, of een Mexicaans gastgezin. Om de taal zo snel mogelijk te leren én meer te leren over de Mexicaanse cultuur, is een gastgezin de beste keuze. Tijdens het avondeten kun je je nieuwe Spaanse taalkennis direct in de praktijk toepassen en Spaans oefenen met het gastgezin! 

Spaans leren en Mexico ontdekken

Een taalcursus Spaans in Mexico voor volwassenen bestaat uit meerdere onderdelen. Natuurlijk staat Spaans leren voorop! Maar naast de taalcursus, biedt de taalschool ook een uitgebreid activiteitenprogramma aan, waardoor je de kans krijgt om Mexico te ontdekken! Samen met andere cursisten van de taalschool ga je erop uit in Oaxaca, maar ook buiten de stad. Denk bijvoorbeeld aan het bezoeken van dorpen in de omgeving, archeologische opgravingen, wandeltochten, mountainbike tours, paragliden, de mogelijkheden in Mexico zijn eindeloos! De activiteiten zijn niet verplicht, je kunt er natuurlijk ook zelf op uit gaan.  

Bekijk ook onze andere taalreizen Spaans voor volwassenen. Naast Spaans leren, kun je via StudyTravel ook veel andere talen leren in het buitenland. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over alle taalreizen naar het buitenland

lees verder »

Taalcursussen voor Volwassenen op Don Quijote

De taalschool Don Quijote in Oaxaca is gelegen in een typisch koloniaal gebouw met een grote patio. De sfeer die de stad uitstraalt vind je terug in het schoolgebouw. Door de dikke muren blijft de warmte buiten en daardoor is de patio ook een geliefde ontmoetingsplaats voor de studenten. Door de centrale ligging vind je bij Don Quijote vele cafés, galerijen, musea, winkels en internetcafés. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
8 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Residentie
Cursusperiode:
1-16 weken, 1 week vanaf €258

Weer in Oaxaca

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Apr 32 22 9
Mei 32 23 8
Juni 33 24 7
Juli 33 24 7
Aug 33 24 7
Sept 32 24 7
Okt 32 24 8
Nov 32 18 9
Dec 32 17 8
Jan 31 21 9
Feb 31 21 9
Maart 31 21 9

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes