Spaans leren in Oaxaca voor volwassenen


Spaans leren in het “echte” Mexico: het kan in Oaxaca! Wanneer je een taalcursus Spaans gaat volgen in Oaxaca, in het zuiden van Mexico en één van de bekendste koloniale steden van het land, word je omgeven door de gebieden Puebla, Veracruz en Chiapas. De stad kent een roerige geschiedenis en veel cultureel rijkdom. Vooral het schitterende handwerk dat hiervandaan komt, is wereldberoemd. Talentvolle handwerklieden verheffen de leerbewerking, het potten bakken en de textielverwerking tot een ware kunst. Dit alles maakt Oaxaca tot de ideale stad voor een taalcursus Spaans in Mexico voor volwassenen: maak kennis met het prachtige land, haar bevolking en de Mexicaanse cultuur!

Leer Spaans bij een internationale taalschool in Oaxaca

De taalcursussen Spaans in Oaxaca voor volwassenen vinden plaats op een internationale taalschool. Je leert Spaans, samen met andere cursisten, in een typisch koloniaal gebouw met een grote patio. De school is gunstig gelegen in het hart van het oude centrum van Oaxaca en is omgeven door cafés, kunstgalerijen en winkels. In het schoolgebouw vind je de sfeer van de stad terug: een inspirerende omgeving om Spaans te leren!

Ruime keuze aan manieren om Spaans te leren in Oaxaca!

Volwassenen die Spaans gaan leren in Oaxaca hebben de keuze uit verschillende taalcursussen. Je kunt lessen Spaans volgen in kleine groepen samen met andere volwassenen die op hetzelfde niveau zitten als jij. Het is ook mogelijk om individuele lessen Spaans te volgen of een combinatie van individuele lessen en groepslessen. Wil je naast Spaans leren ook meer leren over de Mexicaanse kook- en danscultuur? Dan kun je kook- of salsalessen bijboeken!

Waar verblijf je tijdens je taalcursus Spaans in Oaxaca?

Een belangrijk onderdeel van je taalreis naar Oaxaca is het regelen van accommodatie. Volwassenen kunnen kiezen uit verschillende verblijfsopties. Om de taal zo snel mogelijk te leren én meer te leren over de Mexicaanse cultuur, is verblijf bij een gastgezin de beste keuze. Tijdens het avondeten kun je je nieuwe Spaanse taalkennis direct in de praktijk toepassen en Spaans oefenen met het gastgezin, ideaal! Wil je liever samenwonen met andere internationale cursisten van de taalschool tijdens het Spaans leren in Oaxaca? Geen probleem, ook dit kun je vastleggen via StudyTravel.  

De omgeving van Mexico ontdekken tijdens het Spaans leren in Oaxaca

Een taalcursus Spaans in Oaxaca bestaat uit meerdere onderdelen. Natuurlijk staat Spaans leren voorop, maar naast de taalcursus biedt de taalschool ook een uitgebreid activiteitenprogramma aan. Hierdoor krijg je de kans om meer van Mexico te zien. Samen met andere cursisten van de taalschool ga je erop uit in Oaxaca, maar ook buiten de stad. Denk bijvoorbeeld aan het bezoeken van dorpen in de omgeving, archeologische opgravingen, wandeltochten, mountainbike tours, paragliden: de mogelijkheden in Mexico zijn eindeloos! De activiteiten zijn niet verplicht, dus je kunt er natuurlijk ook zelf op uit gaan.  

Is Spaans leren in Oaxaca iets voor jou? Of wil je de andere taalreizen Spaans voor volwassenen nog eens doornemen? Neem gerust telefonisch, per mail of via de chat contact met ons op voor meer informatie over alle taalreizen naar het buitenland

lees verder »
 

Taalcursussen voor Volwassenen op Don Quijote

De taalschool Don Quijote in Oaxaca is gelegen in een typisch koloniaal gebouw met een grote patio. De sfeer die de stad uitstraalt vind je terug in het schoolgebouw. Door de dikke muren blijft de warmte buiten en daardoor is de patio ook een geliefde ontmoetingsplaats voor de studenten. Door de centrale ligging vind je bij Don Quijote vele cafés, galerijen, musea, winkels en internetcafés. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Geopend:
hele jaar

Weer in Oaxaca

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
July 33 24 7
Aug 33 24 7
Sept 32 24 7
Oct 32 24 8
Nov 32 18 9
Dec 32 17 8
Jan 31 21 9
Feb 31 21 9
Mar 31 21 9
Apr 32 22 9
May 32 23 8
June 33 24 7
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes