Taalcursus Spaans in Peru voor volwassenen


Wil je Spaans leren en tegelijkertijd een bijzondere bestemming in Zuid-Amerika ontdekken? Kies dan voor een taalcursus Spaans in Peru! Leer andere volwassenen kennen tijdens de taalreis en maak nieuwe internationale vrienden. Peru heeft ontzettend veel te bieden op het gebied van cultuur en natuur. Ontdek het tijdens een taalreis naar Peru! 

Waarom een taalcursus Spaans in Peru?

Er zijn ontzettend veel redenen om te kiezen voor een taalcursus Spaans in Peru. Als je denkt aan dit land, dan denk je al snel aan de Machu Picchu, de Inca Trail en natuurlijk Cusco. Naast de rijke Inca cultuur en oude ruïnes biedt het land fascinerende natuur met prachtige landschappen, verschillende soorten wilde dieren en natuurlijk de kleurrijke en vriendelijke bevolking. Er bestaat geen betere manier om het land te leren kennen dan door er op taalreis te gaan. Tijdens je taalcursus Spaans word je niet alleen ondergedompeld in de Spaanse taal, maar ook in de cultuur van het land. 

Spaans leren in Cusco

Cusco is dé bestemming voor een Spaanse taalcursus in Peru! Ooit was het de hoofdstad van het machtige Inca-rijk en de stad staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Cusco is een geweldige stad om langere tijd door te brengen, Spaans te leren en de lokale bevolking te leren kennen. Tijdens je taalreis kun je de stad ontdekken samen met andere cursisten die deelnemen aan de Spaanse taalcursus. Wandel door de smalle straatjes, bewonder de bijzondere Inca muren en bezoek ’s avonds samen met je medecursisten de gezellige cafés en restaurants die Cusco te bieden heeft. In het weekend kun je op excursie naar één van de oude Incadorpjes, een museum bezoeken, deelnemen aan sportactiviteiten of naar de Machu Picchu, die je natuurlijk niet kunt missen tijdens een reis naar Peru! Cusco is een goed startpunt voor een rondreis door Peru, maar ook als je andere landen in Zuid-Amerika wil bezoeken. Grote kans dat je op de taalschool nog een reisgenoot leert kennen. Ga Spaans leren in Cusco en ontdek wat Peru allemaal te bieden heeft!

Hoe komt jouw Spaanse taalcursus eruit te zien?

Tijdens een taalcursus Spaans voor volwassenen leer je veel meer dan alleen de Spaanse taal. Een taalcursus Spaans in het buitenland betekent een volledige onderdompeling in de Spaanse taal en cultuur van het land. De taalschool organiseert naast taallessen ook veel activiteiten en excursies, zodat je samen met andere volwassenen het land, waar je Spaans leert, nog beter leert kennen. De lessen Spaans worden op een interactieve manier gegeven. De focus tijdens de taalcursus ligt op communicatie, zodat je snel in het Spaans leert communiceren. Ook zal jouw woordenschat worden vergroot, werk je aan je uitspraak en natuurlijk de grammatica. Door veel te oefenen met andere cursisten en de lokale bevolking heb je de Spaanse taal zo onder de knie! 

Je volgt Spaanse lessen samen met andere volwassenen van over de hele wereld. De cursussen worden gevolgd door cursisten van alle leeftijden vanaf 16 jaar. Je volgt lessen van maandag tot en met vrijdag op de taalschool. Na de lessen en in de weekenden houd je genoeg tijd over om andere leuke dingen te ondernemen.

Waar verblijf je tijdens de taalcursus?

Als je tijdens je taalreis naar Peru zoveel mogelijk te weten wil komen over de lokale cultuur, dan is verblijf bij een gastgezin de leukste optie. Je krijgt een inkijkje in de lokale cultuur en kunt je Spaanse taalkennis direct in de praktijk toepassen. Wanneer je het juist fijn vindt om je eigen plek te hebben en veel nieuwe mensen te leren kennen, dan kun je kiezen voor een gedeelde studentenaccommodatie. Een leuke manier om in contact te komen met internationale studenten!

Voor meer informatie over de taalcursussen Spaans in Peru of de overige taalreizen Spaans voor volwassenen, kun je contact met ons opnemen via de chat, per mail of telefonisch. Wij helpen je graag verder. Interesse in een andere taal? Bekijk dan het het complete aanbod taalreizen naar het buitenland.

lees verder »
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes