Spaans leren in Cusco voor volwassenen


Een taalcursus Spaans in Peru voor volwassenen volg je in het indrukwekkende en veelzijdige Cusco. Cusco, op 3.400 meter boven zeeniveau en omgeven door bergen en valleien, is een prachtige bestemming voor volwassenen om Spaans te leren. De stad heeft 300.000 inwoners, waarvan de meeste inheems, en het barst van het natuurschoon: het panorama van het Andesgebergte, de beroemde Inca ruïnes en natuurlijk de niet te missen Machu Picchu. Kortom; een avontuurlijke bestemming voor een taalcursus Spaans in Peru. Cusco is de voormalige hoofdstad van het legendarische Inca Imperium en is de oudste bewoonde stad van Zuid-Amerika. Dat Cusco het middelpunt vormde van het Inca Rijk is nog duidelijk zichtbaar: de meeste straten in de stad worden geflankeerd door stenen muren gebouwd door de Inca’s en overal kom je de Quechua-sprekende afstammelingen van de Inca’s tegen. Spaans leren in Cusco zal een ervaring zijn om nooit te vergeten! 

Spaans leren doe je op taalschool Amauta!

Een taalcursus Spaans in Cusco ga je volgen op onze partnerschool Amauta. Deze taalschool is gelegen in een prachtig, onlangs gerenoveerd, koloniaal gebouw. Er zijn mooie leslokalen, hoge plafonds en alle benodigde faciliteiten zoals een kantine, een gemeenschappelijke ruimte en een prachtige tuin om in de pauzes en na de lessen te relaxen en te socializen met de andere cursisten. De meeste lokalen kijken uit op de straat San Augustin en de prachtige koepel van de Santo Domingo kerk. Een inspirerende omgeving voor volwassenen om Spaans te leren!

Welke taalcursus Spaans in Cusco kies jij? 

Het kiezen van de juiste taalcursus Spaans is een belangrijk onderdeel wanneer je op taalreis gaat naar Cusco. De taalschool in Cusco heeft een breed aanbod aan cursussen waar je uit kunt kiezen, waardoor iedereen Spaans kan leren op de juiste manier! Natuurlijk worden er algemene lessen Spaans gegeven, individueel of in groepsverband, maar er zijn ook allerlei extra’s mogelijk. Zo kun je naast de Spaanse lessen ook muzieklessen volgen, in deze blog lees je alles over deze ervaring! Voor de volwassenen die geïnteresseerd zijn in de Peruaanse cultuur is er de cursus Spaans & Cultuur. Zo leer je naast de taal dus ook meer over het land en de Inca-cultuur! 

Waar verblijf jij tijdens het Spaans leren in Cusco?

Onze partnerschool in Cusco beschikt over een eigen schoolresidentie, in hetzelfde gebouw als waar de taalschool gevestigd is. Je verblijft hier met medestudenten van over de hele wereld. Er zijn 1- en 2-persoonskamers, gedeelde badkamers, een terras en een gezamenlijke keuken/woonkamer. Het verblijf is op basis van halfpension en er is een kok aanwezig in de residentie die heerlijke plaatselijke en wereldgerechten bereidt. 

Wanneer je graag volledig ondergedompeld wil worden in de lokale cultuur, dan raden wij je aan om voor een gastgezin te kiezen tijdens het Spaans leren in Cusco. Een gastgezin is natuurlijk de beste manier om de taal en cultuur van dichtbij mee te maken en om deel uit te maken van een lokaal gezin! 

Ga op pad tijdens het Spaans leren en ontdek Cusco!

De taalschool in Cusco beschikt over een eigen reisbureau, genaamd “Dos Manos”. Dit reisbureau bevindt zich in het schoolgebouw en is er om studenten te helpen met het organiseren van leuke excursies en meerdaagse trips! Dos Manos organiseert wekelijks weekendtrips voor de studenten van de taalschool, waarbij je bijvoorbeeld kunt raften, paardrijden en typische dorpjes en ruïnes in de omgeving kunt bezoeken. De excursies kunnen plaatsvinden in Cusco zelf, maar ook in Puno, Arequipa, Lima en La Paz.

Bekijk ook onze andere taalreizen Spaans voor volwassenen. Naast Spaans leren kun je via StudyTravel ook andere taalcursussen in het buitenland volgen.

lees verder »

Taalcursussen voor Volwassenen op Amauta

Het schoolgebouw is gelegen in een prachtig onlangs gerenoveerd koloniaal gebouw, op slechts twee blokken afstand van de beroemde "Plaza de Armas". In totaal zijn er 7 goed verlichte klaslokalen, waarvan de meerderheid uitzicht biedt op de straat San Augustin en de prachtige koepel van de Santo Domingo kerk. Ook zijn er een aantal kleinere klaslokalen voor privélessen. Op de benedenverdieping liggen naast klaslokalen ook de kantoren van de administratie en de docentenkamer. Via een imposante trap kom je op de tweede verdieping van de school. De bovenverdieping heeft een prachtig hoog plafond en beschikt over allerlei faciliteiten zoals een kantine en gemeenschappelijke ruimtes om activiteiten te ondernemen. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
6 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Schoolresidentie
Cursusperiode:
1-12 weken, 1 week vanaf €175

Weer in Cusco

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Feb 19 7 4
Maart 19 6 6
Apr 20 5 7
Mei 20 3 8
Juni 19 1 8
Juli 19 0 8
Aug 20 2 8
Sept 20 4 7
Okt 21 6 6
Nov 21 6 7
Dec 21 7 5
Jan 19 7 5

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes