Taalcursus Spaans in Colombia voor volwassenen


Colombia heeft zich de laatste jaren enorm ontwikkeld. Lang heeft Colombia de reputatie gehad een onveilig land te zijn, maar de veiligheid is sterk verbeterd. Het land is sinds enkele jaren uitgegroeid tot een toeristische trekpleister. Daarbij is het een land van uiterste; besneeuwde bergtoppen tot aan palmstranden en koloniale steden tot aan het Amazone-regenwoud. Wat houdt je eigenlijk nog tegen om Spaans te leren tijdens een taalcursus in Colombia?

Welke bestemmingen zijn er voor de taalcursus?

In Colombia kun je een taalcursus Spaans voor volwassenen volgen in Bogotá, Cartagena en Medellín. Bogotá is de hoofstad van Colombia en Medellín wordt ook wel ‘de stad van de eeuwige lente’ genoemd. Beide steden bevinden zich in het binnenland van Colombia. Cartagena ligt aan de Caribische kust waar je prachtige stranden kunt bezoeken.

Een taalcursus aan de kust van Colombia

Cartagena is een mooie kleurrijke stad en ligt, zoals hierboven beschreven, aan de Caribische Kust. Met haar lange zandstranden is het een interessante bestemming voor studenten die naast hun taalcursus Spaans ook op zoek zijn naar zon, zee en strand. Je kunt hier heerlijk snorkelen en duiken. Daarnaast zijn er nog meerdere watersporten mogelijk waar de school je graag meer over verteld. Ben je naast een intensieve cursus Spaans ook op zoek naar geschiedenis en cultuur? Ook dan zit je in Cartagena prima op je plek!

Op taalcursus in het binnenland van Colombia

Bogotá is de hoofdstad van Colombia en een stad waar veel te ontdekken is. Bogotá is verdeeld in verschillende wijken en er zijn volop musea, kunstwerken, koloniale gebouwen en indrukwekkende pleinen te vinden. De stad is gemakkelijk met het openbaar vervoer te bereizen. Medellín heeft een bruisend centrum en is een leuk bestemming om een taalcursus Spaans voor volwassenen te volgen wanneer je je wil verdiepen in de Colombiaanse cultuur en de gewoontes van het land. Bovendien is de stad ook een goede uitvalsbasis om leuke plekken in de omgeving te bezoeken.

Voor wie is deze taalcursus Spaans?

De Spaanse taalcursus in Colombia zijn te boeken voor studenten vanaf 16 jaar. Onze partnerscholen in Colombia zijn “International House Bogotá” en “Centro Catalina” in Cartagena en Medellín. Beide scholen zijn door ons geselecteerd door hun goede kwaliteit. Op de taalscholen komen cursisten van over de hele wereld een Intensieve cursus Spaans volgen. Ze spreken verschillende talen en hebben verschillende gewoontes, echter zijn zij, net als jij, daar met hetzelfde doel; het leren van de Spaanse taal. Dit wordt een ervaring die je nooit meer zal vergeten!

Welke taalcursussen zijn er?

Er zijn verschillende opties waar je als cursist uit kunt kiezen: de intensieve taalcursus, hierbij heb je les in een kleine klas van maximaal 8 leerlingen, de speciaal intensieve taalcursus, hierbij kun je kiezen uit 20 of 25 lesuren in een groep aangevuld met 5 privélessen of volledig individuele Spaanse les.

Als je meer wil weten over Spaanse taalreizen voor volwassenen dan kun je altijd contact met ons opnemen. Via de chat, de mail of telefonisch helpen wij jou graag verder bij het maken de juiste keus. Voor het gehele aanbod van taalreizen in het buitenland kun je een kijkje nemen op onze site.

lees verder »
 
 

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes