Taalcursus Spaans in Colombia voor volwassenen


Colombia heeft zich de laatste jaren enorm ontwikkeld. Lang heeft Colombia de reputatie gehad een onveilig land te zijn, maar de veiligheid is sterk verbeterd. Het land is sinds enkele jaren uitgegroeid tot een toeristische trekpleister. Daarbij is het een land van uitersten; besneeuwde bergtoppen tot aan palmstranden en koloniale steden tot aan het Amazoneregenwoud. Wat houdt je eigenlijk nog tegen om Spaans te leren tijdens een taalcursus in Colombia?

Op welke bestemmingen kun je een taalcursus volgen in Colombia?

In Colombia kun je een taalcursus Spaans voor volwassenen volgen in Bogotá, Cartagena en Medellín. Bogotá is de hoofdstad van Colombia en Medellín wordt ook wel ‘de stad van de eeuwige lente’ genoemd. Beide steden bevinden zich in het binnenland. Cartagena ligt aan de Caribische kust waar je prachtige stranden kunt vinden.

Een taalcursus aan de kust van Colombia

Cartagena is een mooie kleurrijke stad en met haar lange zandstranden een interessante bestemming voor cursisten die naast hun taalcursus Spaans ook op zoek zijn naar zon, zee en strand. Je kunt hier heerlijk snorkelen en duiken. Daarnaast zijn er nog meer watersporten mogelijk waar de taalschool je graag meer over vertelt. Ben je naast een taalcursus Spaans ook op zoek naar geschiedenis en cultuur? Ook dan zit je in Cartagena prima op je plek!

Op taalcursus in het binnenland van Colombia

Bogotá is de hoofdstad van Colombia en het is een stad waar veel te ontdekken is. De stad is verdeeld in verschillende wijken en er zijn volop musea, kunstwerken, koloniale gebouwen en indrukwekkende pleinen te vinden. De stad is gemakkelijk met het openbaar vervoer te bereizen. Medellín heeft een bruisend centrum en is een leuke bestemming om een taalcursus Spaans voor volwassenen te volgen wanneer je je wil verdiepen in de Colombiaanse cultuur en de gewoontes van het land. Bovendien is deze stad ook een goede uitvalsbasis om andere toffe plekken in de omgeving te bezoeken.

Voor wie is een taalcursus Spaans geschikt?

De Spaanse taalcursussen in Colombia zijn te boeken voor cursisten vanaf 16 jaar. Onze partnerscholen in Colombia zijn “International House Bogotá” en “Centro Catalina” in Cartagena en Medellín. Deze taalscholen zijn door ons geselecteerd vanwege hun goede kwaliteit. Op de scholen komen cursisten van over de hele wereld Spaanse lessen volgen. Je medecursisten spreken verschillende talen en hebben verschillende gewoontes, echter zijn zij, net als jij, daar met hetzelfde doel; het leren van de Spaanse taal. Dit wordt een ervaring die je nooit meer zal vergeten!

Welke taalcursussen zijn er in Colombia?

Er zijn verschillende opties waar je als cursist uit kunt kiezen. De groepslessen worden over het algemeen het meest gekozen door cursisten die Spaans gaan leren in Colombia. Je volgt dan lessen in kleine lesgroepen met andere cursisten. Het is eventueel mogelijk om individuele lessen te volgen of om groepslessen en individuele lessen te combineren; vraag gerust even naar de mogelijkheden!

Als je meer wil weten over Spaanse taalreizen voor volwassenen dan kun je altijd contact met ons opnemen. Via de chat, de mail of telefonisch helpen wij jou graag verder bij het maken van de juiste keuze. Voor het gehele aanbod van taalreizen naar het buitenland kun je een kijkje nemen op onze website.

lees verder »
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes