Spaans leren in Cartagena voor volwassenen


Cartagena: één van de meest populaire bestemmingen voor een taalcursus Spaans in Colombia voor volwassenen! Leer Spaans in deze prachtige koloniale stad aan de Caribische kust. Het sfeervolle Cartagena heeft je veel te bieden en is daarom ook een uitstekende bestemming om de Spaanse taal te leren. Het is een oude havenstad en er is veel diversiteit wat betreft activiteiten die je kunt ondernemen. Cartagena heeft een rijke geschiedenis, maar laat je ook verrassen door de vele schattige pleinen, bijzondere gebouwen en kleurrijke huizen. Kortom: Spaans leren in Cartagena is geschikt voor iedereen!

De Spaanse taal leren op een internationale taalschool

Je volgt een taalcursus Spaans in Cartagena voor volwassenen op onze partnerschool Centro Catalina. Deze taalschool ligt in het sfeervolle, koloniale centrum van Cartagena. De school beschikt over vijf leslokalen en heeft een prachtige patio. Daarnaast is er een lounge beschikbaar. Tijdens het Spaans leren in Cartagena hoef je je niet te vervelen, want je kunt deelnemen aan drie gratis activiteiten per week. Volg bijvoorbeeld salsalessen, doe mee aan karaoke of bezoek een museum. In de weekenden is er ook de mogelijkheid om deel te nemen aan excursies tegen betaling.

Welke Spaanse taalcursussen zijn mogelijk in Cartagena?

Er zijn verschillende cursussen mogelijk wanneer je Spaans leert in Cartagena. Zo kun je Spaanse lessen volgen in groepsverband. Je komt dan terecht in een lesgroep met andere cursisten van jouw niveau. Spaans leren door middel van individuele lessen is ook een mogelijkheid, net zoals een combinatie van groepslessen en individuele lessen tot de opties behoort. Weet je niet precies welke cursus het beste bij jou past? Geen probleem, we adviseren je graag!

Waar verblijf ik tijdens mijn taalcursus Spaans in Cartagena?

Een accommodatie is jouw basis wanneer je Spaans gaat leren. Het is dan ook goed om te weten welke mogelijkheden je hierin hebt. Je kunt bij een gastgezin verblijven om optimaal op te gaan in de Colombiaanse cultuur en jouw Spaanse taalkennis in de praktijk te brengen. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om samen te wonen met andere cursisten van de taalschool of om een privéaccommodatie te reserveren.

Breng jouw Spaanse taalkennis in de praktijk in Cartagena 

Spaans leren werkt het beste wanneer je de kennis meteen in de praktijk kunt toepassen. Ons advies is dan ook om dit zeker te doen tijdens jouw taalcursus Spaans in Cartagena! Reden genoeg om een praatje te maken met de locals op bijvoorbeeld Plaza Bolivar, het mooiste plein van Cartagena waar altijd iets te doen is. Wandel naar Castillo San Filipe de Barajas: een fort met een prachtig uitzicht over het centrum en de baai van Cartagena. Vergeet vooral niet om een bezoek te brengen aan Plaza Santa Domingo waar je veel streetfood tentjes kunt vinden. Er is voor ieder wat wils in Cartagena!

Vragen over Spaans leren in Cartegena of wil je meer weten over de andere taalreizen naar het buitenland? Neem dan gerust telefonisch, per mail of via de chat contact met ons op om al je brandende vragen te stellen.

lees verder »
 

Taalcursussen voor Volwassenen op Centro Catalina

Onze partnerschool "Centro Catalina", ligt midden in het koloniale centrum van Cartagena, in een laag gebouw met patio. Er zijn 5 leslokalen, alle met de naam van een streek in Colombia. Natuurlijk is er wifi, een kleine lounge met computer en in de pauzes kun je gezonde smoothies, sap of koffie krijgen. In de patio treffen de studenten elkaar tijdens de pauzes maar ook na de lessen. lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
8 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Priveappartement
Cursusperiode:
1-24 weken, 1 week vanaf €288

Weer in Cartagena

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 32 25 6
June 32 25 6
July 32 25 7
Aug 32 25 6
Sept 32 25 6
Oct 31 24 5
Nov 31 24 6
Dec 31 23 7
Jan 31 23 8
Feb 31 23 8
Mar 32 24 8
Apr 32 24 7
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes