Spaans leren in Cartagena voor volwassenen


Cartagena, ook wel Cartagena de Indias genoemd, is niet alleen een belangrijk economisch centrum maar ook een toeristische bezienswaardigheid. Van deze enorme stad ligt het mooiste en oudste deel op een schiereiland, aan de Caribische kust met het hele jaar temperaturen van 28-32°C. Het lijkt alsof je overal om je heen water ziet, waar je ook bent.

Het koloniale centrum is min of meer volgens een rasterpatroon gebouwd met als voordeel dat je vrij snel de weg weet. 's Avonds mogen er geen auto's meer rijden en kun je dus onbezorgd flaneren langs imposante gebouwen en schilderachtige pleintjes.

Direct buiten de stadsmuren van het centrum beginnen de stranden. Lange zandstranden waar je in een warme (!) zee urenlang in de golven kunt springen, kitesurfen of gewoon op het zand lekker luieren. Voor de kust liggen verschillende mooie eilandjes (bijv. Islas de Rosario) waar je kunt snorkelen of duiken. En wil je echt sportief zijn, dan heeft onze taalschool ideeën genoeg!

lees verder »

Taalcursussen voor Volwassenen op Centro Catalina

Onze partnerschool "Centro Catalina", ligt midden in het koloniale centrum van Cartagena, in een laag gebouw met patio. Er zijn 5 leslokalen, alle met de naam van een streek in Colombia. Natuurlijk is er wifi, een kleine lounge met computer en in de pauzes kun je gezonde smoothies, sap of koffie krijgen. In de patio treffen de studenten elkaar tijdens de pauzes maar ook na de lessen. lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
8 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Priveappartement
Cursusperiode:
1-22 weken, 1 week vanaf €276

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes