Spaans leren in Cartagena voor volwassenen


Cartagena: een van de meest populaire bestemmingen in Colombia! Ga Spaans leren in deze prachtige koloniale stad aan de Caribische kust. Deze sfeervolle stad heeft je veel te bieden en is daarom ook een uitstekende bestemming om de Spaanse taal te leren. Cartagena is een oude havenstad en biedt veel diversiteit aan activiteiten. Er is veel geschiedenis te vinden maar laat je ook verrassen door de vele schattige pleinen, sfeervolle gebouwen en kleurrijke huizen. Kortom: Spaans leren in Cartagena is geschikt voor iedereen!

 

Spaans leren op taalschool Centro Catalina 

Tijdens jouw taalcursus in Cartagena ga je Spaans leren op onze partnerschool Centro Catalina. Deze school ligt in het sfeervolle, koloniale centrum van Cartagena. De school bestaat uit vijf leslokalen en heeft een prachtige patio. Daarnaast is er een lounge beschikbaar met computer en gratis wifi. Tijdens het Spaans leren in Cartagena hoef je je niet te vervelen, want je kunt deelnemen aan drie gratis activiteiten per week. Volg bijvoorbeeld salsalessen, doe mee aan karaoke of bezoek een museum! In de weekenden is er ook de mogelijkheid om deel te nemen aan excursies tegen betaling.

Welke taalcursussen zijn mogelijk tijdens het Spaans leren? 

Er zijn verschillende cursussen mogelijk wanneer je Spaans leert. Kies voor de intensieve cursus wanneer je Spaans wil leren in groepsverband. Spaans leren door middel van individuele lessen krijgt dan is dit ook mogelijk. De speciaal intensieve cursus biedt een mogelijkheid voor wie een combinatie zoekt tussen zowel groepslessen als individuele lessen tijdens het Spaans leren. 

Waar verblijf ik tijdens mijn taalcursus Spaans in Cartagena? 

Een accommodatie is jouw basis wanneer je Spaans gaat leren. Het is dan ook goed om te weten welke mogelijkheden je hierin hebt. Tijdens het Spaans leren heb je de mogelijkheid om bij een gastgezin te verblijven. Zo kan je optimaal opgaan in de Colombiaanse cultuur en jouw taalcursus Spaans in de praktijk brengen. Daarnaast is er ook een schoolresidentie aanwezig op 15-20 minuten lopen. Tot slot heb je ook de mogelijkheid om te verblijven in een gedeeld appartement of zelfstandig appartement. 

Breng jouw taalcursus Spaans in praktijk in Cartagena!  

Spaans leren werkt het beste wanneer je het ook in de praktijk kan brengen. Ons advies is dan ook om dit zeker te doen tijdens jouw taalcursus Spaans in Colombia! Cartagena is een bruisende stad waar veel te doen is; reden genoeg om een praatje te maken met de locals. Bezoek bijvoorbeeld Plaza Bolivar, het mooiste plein van Cartagena waar altijd iets te doen is. Wandel naar Castillo San Filipe de Barajas; een fort met een prachtige uitzicht over het centrum en de baai van Cartagena. Vergeet vooral niet om een bezoek te brengen aan Plaza Santa Domingo waar je veel streetfood tentjes én locals kan vinden. Kortom reden genoeg om optimaal Spaans te leren! 

StudyTravel biedt je een uitgebreid aanbod aan taalcursussen in het buitenland

lees verder »

Taalcursussen voor Volwassenen op Centro Catalina

Onze partnerschool "Centro Catalina", ligt midden in het koloniale centrum van Cartagena, in een laag gebouw met patio. Er zijn 5 leslokalen, alle met de naam van een streek in Colombia. Natuurlijk is er wifi, een kleine lounge met computer en in de pauzes kun je gezonde smoothies, sap of koffie krijgen. In de patio treffen de studenten elkaar tijdens de pauzes maar ook na de lessen. lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
8 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Priveappartement, Residentie
Cursusperiode:
1-22 weken, 1 week vanaf €281

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes