Spaans leren in Medellín voor volwassenen


Spaans leren op taalschool Centro Cattalina (H2)
In Medellín ga je Spaans leren op de taalschool Centro Cattalina. Deze taalschool is gelegen aan een rustige straat in de fijne wijk El Poblado. In de nabije omgeving vindt je veel groen en parken waar je tijdens het Spaans leren heerlijk kunt struinen. Centro Cattalina is gevestigd in een typisch Colombiaans huis en heeft zes leslokalen, een bibliotheek en gratis wifi beschikbaar. Daarnaast is er een gezamenlijke patio en tuin aanwezig waar regelmatig barbecues gehouden worden. Ook kun je tijdens jouw taalcursus Spaans deelnemen aan drie gratis activiteiten per week. Zo kan je bijvoorbeeld deelnemen aan salsa les, kook les of een filmavond. In de weekenden kan je tijdens het Spaans leren deelnemen aan excursies tegen betaling. Tijdens jouw taalcursus hoef je je dus nooit te vervelen! 
Welke cursussen kan ik volgen tijdens het Spaans leren in Medellín? (H3) 
Het is belangrijk om een passende cursus te kiezen voor wanneer je Spaans leert. Centro Cattalina biedt de mogelijkheid om Spaans te leren tijdens een intensieve cursus, waarbij er in groepen les wordt gegeven. Vind je het fijner om individueel Spaans te leren dan is dit ook mogelijk! De speciaal intensieve cursus is een combinatie tussen zowel groepslessen als individuele lessen tijdens het Spaans leren. 
Waar verblijf ik tijdens het Spaans leren in Medellín? (H3) 
Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft accommodatie tijdens het Spaans leren in Medellín. Zo kun je er voor kiezen om bij een gastgezin te verblijven, waar je volledig op kunt gaan in de Colombiaanse cultuur. De gastgezinnen wonen maximaal 25 minuten lopen van de taalschool. Daarnaast is er ook een schoolresidentie aanwezig, die aan de achterkant van de taalschool zit. Dit betekent dat je nooit ver hoeft te lopen! Je verblijft in een 1-of 2-persoonskamer op basis van logies en ontbijt. Tot slot heb je ook de mogelijkheid om te verblijven in een gedeeld appartement of zelfstandig appartement. 
Ontdek Medellín tijdens jouw taalcursus Spaans (H2) 
Medellín biedt veel bijzondere bezienswaardigheden die je zeker niet mag missen tijdens jouw het Spaans leren in Colombia. Maak tijdens jouw taalcursus in Medellín gebruik van een unieke metrolijn, namelijk via kabelbaan! Niet alleen is dit een bijzondere ervaring, het geeft ook een prachtig uitzicht van deze waanzinnige stad. Breng jouw taalcursus Spaans in de praktijk tijdens een dag winkelen in het Centro Commercial Santa Fé! Zo zorg je er voor dat je het meeste haalt uit het Spaans leren in Medellín. 
StudyTravel biedt je een breed en divers aanbod aan taalcursussen in het buitenland! 

De sfeervolle stad Medellín ligt in het noordwesten van Colombia en is een aantrekkelijke bestemming om Spaans te leren. De stad ligt in de Aburrá Valley en dat betekent dat het klimaat er altijd aangenaam is. Om deze reden wordt Medellín ook wel de stad van de eeuwige lente genoemd. Wie Spaans wil leren in een stad vol met culturele bezienswaardigheden zal vast en zeker volop genieten in Medellín. Het is de ideale bestemming voor een taalcursus Spaans in Colombia voor volwassenen!

Een taalcursus Spaans volgen op een internationale taalschool

De taalcursussen Spaans in Medellín voor volwassenen volg je op taalschool Centro Catalina. Deze school is gelegen aan een rustige straat in de fijne wijk El Poblado. In de nabije omgeving vind je veel groen en parken waar je heerlijk kunt struinen. Het schoolgebouw is gevestigd in een typisch Colombiaans huis en heeft zes leslokalen en een bibliotheek. Daarnaast is er een gezamenlijke patio en tuin aanwezig waar regelmatig barbecues worden gehouden. Ook kun je tijdens jouw taalcursus Spaans deelnemen aan drie gratis activiteiten per week. Denk dan bijvoorbeeld aan een salsales, kookles of een filmavond. In de weekenden kun je deelnemen aan excursies tegen betaling. 

Welke taalcursussen kun je volgen in Medellín?

Het is belangrijk om een passende cursus te kiezen wanneer je Spaans leert in Colombia. De taalschool biedt de mogelijkheid om een taalcursus Spaans te leren in groepsverband. Je volgt dan Spaanse lessen met andere cursisten van jouw niveau. Vind je het fijner om individueel Spaans te leren? Dat is ook mogelijk! Neem even contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken en de geschikte cursus voor jou te bepalen.

Waar verblijf je tijdens het Spaans leren in Medellín?

Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft accommodatie tijdens het Spaans leren in Medellín. Je kunt ervoor kiezen om bij een gastgezin te verblijven waar je volledig op kunt gaan in de Colombiaanse cultuur. Deze gastgezinnen zijn zorgvuldig geselecteerd door de taalschool en weten hoe het is om internationale cursisten te huisvesten. Woon je liever samen met andere cursisten van de taalschool? Of ben je meer gericht op je privacy? Vraag naar de mogelijkheden!

Ontdek Medellín tijdens jouw taalcursus Spaans

Medellín biedt veel bijzondere bezienswaardigheden die je zeker niet mag missen tijdens het Spaans leren in Colombia. Maak gebruik van de unieke metrolijn in Medellín: de kabelbaan! Niet alleen is dit een bijzondere ervaring, maar het geeft ook een prachtig uitzicht over deze waanzinnige stad. Breng daarnaast jouw Spaanse taalkennis in de praktijk tijdens een dag winkelen in het Centro Commercial Santa Fé en zorg ervoor dat je het meeste haalt uit jouw taalreis naar Medellín.  

Het is niet alleen mogelijk om Spaans te leren in Medellín, maar je kunt ook op andere Spaanstalige bestemmingen in de wereld terecht. Wil je meer weten over het aanbod taalreizen naar het buitenland? Neem dan zeker telefonisch, per mail of via de chat contact met ons op, zodat we al je vragen kunnen beantwoorden.

lees verder »
 

Taalcursussen voor Volwassenen op Centro Catalina

Onze partnerschool in Medellín is gelegen in een fijne buurt genaamd “El Poblado”, op slechts 5 minuten lopen vanaf Lleras Park en Poblado Park. De school ligt in een rustige straat, en is dus een goede leeromgeving, omgeven door groene zones en vele parken. Op twee straatblokken afstand ligt Poblado Avenue, met een veelzijdigheid aan bars en restaurants. lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
8 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Schoolresidentie
Cursusperiode:
1-24 weken, 1 week vanaf €286

Weer in Medellín

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 28 18 5
June 28 17 6
July 28 17 6
Aug 29 17 6
Sept 28 17 5
Oct 27 17 4
Nov 27 17 5
Dec 27 17 5
Jan 28 17 6
Feb 28 18 6
Mar 28 18 5
Apr 28 18 4
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes