Spaans leren in Medellín voor volwassenen


Medellín, gelegen in het noordwesten van Colombia, is met ca. 2,5 miljoen inwoners na Bogotá (de hoofdstad) de grootste stad van Colombia. De stad ligt in de Valle de Aburrá en midden door de stad stroomt de rivier Medellín.
Deze stad is ook wel bekend als “stad van de eeuwige lente”, want alhoewel de stad een tropisch moesson klimaat kent, ligt Medellín ook best hoog (op ca. 1500 meter boven zeeniveau), waardoor de gemiddelde temperatuur wat lager is dan andere Colombiaanse steden, tussen de 15 en 30 graden Celsius.
De stad heeft zich in de loop van de jaren erg ontwikkeld en biedt onder andere goede busverbindingen. Bovendien beschikt Medellín over een metro, als enige stad in het land!
Er worden jaarlijks ook verschillende festivals georganiseerd, zoals het bloemenfeest (Feria de las Flores) in augustus. Dan worden er grote bloemstukken door de stad gedragen en wordt bekend gemaakt wie de bloemenkoningin van dat jaar is. Andere festivals zijn bijvoorbeeld het Internationale Poëziefestival, het Jaarlijkse Tangofestival, en het Humorfestival.
lees verder »

Taalcursussen voor Volwassenen op Centro Catalina

Onze partnerschool in Medellín is gelegen in een fijne buurt genaamd “El Poblado”, op slechts 5 minuten lopen vanaf Lleras Park en Poblado Park. De school ligt in een rustige straat, en is dus een goede leeromgeving, omgeven door groene zones en vele parken. Op twee straatblokken afstand ligt Poblado Avenue, met een veelzijdigheid aan bars en restaurants. lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
8 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Schoolresidentie
Cursusperiode:
1-16 weken, 1 week vanaf €276

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes