Spaans leren in Medellín voor volwassenen


Spaans leren op taalschool Centro Cattalina (H2)
In Medellín ga je Spaans leren op de taalschool Centro Cattalina. Deze taalschool is gelegen aan een rustige straat in de fijne wijk El Poblado. In de nabije omgeving vindt je veel groen en parken waar je tijdens het Spaans leren heerlijk kunt struinen. Centro Cattalina is gevestigd in een typisch Colombiaans huis en heeft zes leslokalen, een bibliotheek en gratis wifi beschikbaar. Daarnaast is er een gezamenlijke patio en tuin aanwezig waar regelmatig barbecues gehouden worden. Ook kun je tijdens jouw taalcursus Spaans deelnemen aan drie gratis activiteiten per week. Zo kan je bijvoorbeeld deelnemen aan salsa les, kook les of een filmavond. In de weekenden kan je tijdens het Spaans leren deelnemen aan excursies tegen betaling. Tijdens jouw taalcursus hoef je je dus nooit te vervelen! 
Welke cursussen kan ik volgen tijdens het Spaans leren in Medellín? (H3) 
Het is belangrijk om een passende cursus te kiezen voor wanneer je Spaans leert. Centro Cattalina biedt de mogelijkheid om Spaans te leren tijdens een intensieve cursus, waarbij er in groepen les wordt gegeven. Vind je het fijner om individueel Spaans te leren dan is dit ook mogelijk! De speciaal intensieve cursus is een combinatie tussen zowel groepslessen als individuele lessen tijdens het Spaans leren. 
Waar verblijf ik tijdens het Spaans leren in Medellín? (H3) 
Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft accommodatie tijdens het Spaans leren in Medellín. Zo kun je er voor kiezen om bij een gastgezin te verblijven, waar je volledig op kunt gaan in de Colombiaanse cultuur. De gastgezinnen wonen maximaal 25 minuten lopen van de taalschool. Daarnaast is er ook een schoolresidentie aanwezig, die aan de achterkant van de taalschool zit. Dit betekent dat je nooit ver hoeft te lopen! Je verblijft in een 1-of 2-persoonskamer op basis van logies en ontbijt. Tot slot heb je ook de mogelijkheid om te verblijven in een gedeeld appartement of zelfstandig appartement. 
Ontdek Medellín tijdens jouw taalcursus Spaans (H2) 
Medellín biedt veel bijzondere bezienswaardigheden die je zeker niet mag missen tijdens jouw het Spaans leren in Colombia. Maak tijdens jouw taalcursus in Medellín gebruik van een unieke metrolijn, namelijk via kabelbaan! Niet alleen is dit een bijzondere ervaring, het geeft ook een prachtig uitzicht van deze waanzinnige stad. Breng jouw taalcursus Spaans in de praktijk tijdens een dag winkelen in het Centro Commercial Santa Fé! Zo zorg je er voor dat je het meeste haalt uit het Spaans leren in Medellín. 
StudyTravel biedt je een breed en divers aanbod aan taalcursussen in het buitenland! 
De sfeervolle stad Medellín ligt in het noordwesten van Colombia en is een aantrekkelijke bestemming om Spaans te leren. De stad ligt in de Aburra-vallei en dat betekent dat het klimaat er altijd aangenaam is. Om deze reden wordt Medellín ook wel de stad van de eeuwige lente genoemd. Wie Spaans wil leren in een stad vol met culturele activiteiten zal vast en zeker volop genieten van een taalcursus in Medellín. 

Spaans leren op taalschool Centro Catalina 

In Medellín ga je Spaans leren op de taalschool Centro Catalina. Deze taalschool is gelegen aan een rustige straat in de fijne wijk El Poblado. In de nabije omgeving vindt je veel groen en parken waar je tijdens het Spaans leren heerlijk kunt struinen. Centro Catalina is gevestigd in een typisch Colombiaans huis en heeft zes leslokalen, een bibliotheek en gratis wifi beschikbaar. Daarnaast is er een gezamenlijke patio en tuin aanwezig waar regelmatig barbecues gehouden worden. Ook kun je tijdens jouw taalcursus Spaans deelnemen aan drie gratis activiteiten per week. Zo kan je bijvoorbeeld deelnemen aan salsa les, kook les of een filmavond. In de weekenden kan je tijdens het Spaans leren deelnemen aan excursies tegen betaling. Tijdens jouw taalcursus hoef je je dus nooit te vervelen! 

Welke cursussen kan ik volgen tijdens het Spaans leren in Medellín?  

Het is belangrijk om een passende cursus te kiezen voor wanneer je Spaans leert. Centro Catalina biedt de mogelijkheid om Spaans te leren tijdens een intensieve cursus, waarbij er in groepen les wordt gegeven. Vind je het fijner om individueel Spaans te leren dan is dit ook mogelijk! De speciaal intensieve cursus is een combinatie tussen zowel groepslessen als individuele lessen tijdens het Spaans leren. 

Waar verblijf ik tijdens het Spaans leren in Medellín?  

Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft accommodatie tijdens het Spaans leren in Medellín. Zo kun je er voor kiezen om bij een gastgezin te verblijven, waar je volledig op kunt gaan in de Colombiaanse cultuur. De gastgezinnen wonen maximaal 25 minuten lopen van de taalschool. Daarnaast is er ook een schoolresidentie aanwezig, die aan de achterkant van de taalschool zit. Dit betekent dat je nooit ver hoeft te lopen! Je verblijft in een 1-of 2-persoonskamer op basis van logies en ontbijt. Tot slot heb je ook de mogelijkheid om te verblijven in een gedeeld appartement of zelfstandig appartement. 

Ontdek Medellín tijdens jouw taalcursus Spaans  

Medellín biedt veel bijzondere bezienswaardigheden die je zeker niet mag missen tijdens jouw het Spaans leren in Colombia. Maak tijdens jouw taalcursus in Medellín gebruik van een unieke metrolijn, namelijk via kabelbaan! Niet alleen is dit een bijzondere ervaring, het geeft ook een prachtig uitzicht van deze waanzinnige stad. Breng jouw taalcursus Spaans in de praktijk tijdens een dag winkelen in het Centro Commercial Santa Fé! Zo zorg je er voor dat je het meeste haalt uit het Spaans leren in Medellín

 

StudyTravel biedt je een breed en divers aanbod aan taalcursussen in het buitenland

lees verder »

Taalcursussen voor Volwassenen op Centro Catalina

Onze partnerschool in Medellín is gelegen in een fijne buurt genaamd “El Poblado”, op slechts 5 minuten lopen vanaf Lleras Park en Poblado Park. De school ligt in een rustige straat, en is dus een goede leeromgeving, omgeven door groene zones en vele parken. Op twee straatblokken afstand ligt Poblado Avenue, met een veelzijdigheid aan bars en restaurants. lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
8 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Priveappartement, Schoolresidentie
Cursusperiode:
1-22 weken, 1 week vanaf €281

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes