Taalcursus Spaans in Bolivia voor volwassenen


Bolivia is het hoogst liggende land ter wereld. Het heeft mooie weerspiegelende zoutvlaktes, bijzondere Amazonebekken, Andesbergen en gezellige koloniale steden. Houd je van indrukwekkende natuur? Dan is Bolivia de ideale locatie voor een taalreis Spaans voor volwassenen. Leer Spaans in Bolivia, ontdek de mooie natuur en cultuur van het land en laat je verrassen door de vriendelijkheid van de lokale bevolking.

Waar in Bolivia kun je Spaans gaan leren?

Je kunt via StudyTravel in de hoofdstad van Bolivia Spaans gaan leren: Sucre. Deze stad staat bekend om de stralend witte kerken, huizen en paleizen. Tijdens de taalcursus Spaans zal je ook vrije tijd hebben om de stad en de omgeving te ontdekken. Wanneer je Spaans leert in Sucre voor volwassenen, dan zal je je niet snel vervelen. Sucre is, dankzij het relaxte karakter, een populaire plek om voor langere tijd te blijven.

Hoe ziet een Spaanse taalcursus in Bolivia eruit?

Er zijn verschillende taalcursussen Spaans die je als volwassene kunt volgen in Bolivia. In een minigroep krijg je les in een kleine, internationale lesgroep. Het is eventueel ook mogelijk om een individuele taalcursus Spaans te volgen voor meer persoonlijke aandacht. In overeenstemming met de docent kun je eigen onderwerpen aandragen die behandeld worden. Een combinatie van groepslessen en individuele lessen behoort ook tot de mogelijkheden.

Met wie volg je de Spaanse lessen op de taalschool?

Een taalreis naar Bolivia is te boeken voor iedereen vanaf 18 jaar. In de lesgroep kunnen dus zowel jongvolwassenen als 50+’ers zitten. Cursisten van over de hele wereld komen naar Bolivia om Spaans te leren. Al deze cursisten zijn er voornamelijk voor hetzelfde doel; de Spaanse taal beter leren spreken. Na afloop van de lessen is het leuk om samen met andere cursisten activiteiten te ondernemen of deel te nemen aan de activiteiten van de taalschool.

Accommodatiemogelijkheden tijdens een taalcursus Spaans in Bolivia

Wat betreft accommodatie zijn er diverse opties wanneer je een taalcursus Spaans in Bolivia volgt. Als je niet alleen meer wil leren over de Spaanse taal, maar ook over de Boliviaanse cultuur en de gewoontes van het land dan kun je verblijven bij een gastgezin. Op deze manier word je compleet ondergedompeld in de cultuur en maak je het Boliviaanse huishouden van dichtbij mee. Het is ook een optie om te kiezen voor accommodatie met andere cursisten van de taalschool; ideaal wanneer je graag veel nieuwe contacten wil maken. 

Voor meer informatie over taalreizen Spaans voor volwassenen kun je altijd bij ons team terecht. Neem contact op via de chat, de mail of telefonisch, dan helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuze. Bekijk daarnaast ook eens het complete aanbod taalreizen naar het buitenland.

lees verder »
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes