Taalcursus Spaans in Bolivia voor volwassenen


Bolivia is het hoogst liggende land ter wereld. Het heeft mooie weerspiegelende zoutvlaktes, bijzondere Amazonebekken, Andesbergen en gezellige koloniale steden. Hou je van indrukwekkende natuur? Dan is Bolivia een ideale locatie voor een taalcursus Spaans voor volwassenen. Leer Spaans in Bolivia, ontdek de mooie natuur en cultuur van het land en laat je verrassen door de vriendelijkheid van de lokale bevolking

Een Taalcursus Spaans in Sucre

Sucre is de officiële hoofdstad van Bolivia en staat bekend om haar stralend witte kerken, huizen en Paleizen. Tijdens jouw taalcursus Spaans zal je ook vrije tijd hebben om de stad te ontdekken. Er zijn verschillende leuke restaurants en barretjes te vinden om met medestudenten naar toe te gaan. Ga je Spaans leren tijdens een taalcursus in Bolivia, dan zul je je niet snel vervelen. Sucre is, dankzij het relaxte karakter, een populaire plek om wat langer te blijven.

Op welke taalschool wordt er les gegeven?

Onze partnerschool Academia Latinoamerica de Español ligt in de buurt van het centrale plein in Sucre. De school heeft ruime klaslokalen en een terras met uitzicht over de stad. Er is een studentenlounge aanwezig, een kantine en een videokamer. Tijdens de taalcursus leer je samen met andere cursisten van hetzelfde niveau de Spaanse taal. Op deze school zijn er verschillende studenten van verschillende leeftijden en nationaliteiten aanwezig.

Welke taalcursussen zijn er?

Er zijn drie verschillende taalcursussen Spaans die je als volwassene kunt volgen in Sucre. Kies voor een minigroep en krijg les in een klas met maximaal 4 andere studenten. Het is ook mogelijk om een individuele taalcursus Spaans te volgen voor meer persoonlijke aandacht. Liever Spaans leren in groepsverband én individuele lessen? Kies dan voor de minigroep speciaal!

Wie gaan er op taalreis?

Een taalcursus in Bolivia is te boeken voor iedereen vanaf 18 jaar. Studenten van over de hele wereld komen naar Bolivia voor een taalcursus Spaans. Al deze studenten zijn er voor hetzelfde doel; de Spaanse taal beter leren spreken. Na de taalcursus is het leuk om met de andere cursisten de stad te ontdekken.

Welke accommodaties zijn er?

Er zijn twee opties waar je kunt verblijven tijdens een cursus Spaans voor volwassenen in Bolivia. Om meer te leren over de cultuur en de gewoontes van het land kun je verblijven bij een gastgezin. Op deze manier zal je compleet worden ondergedompeld in de Spaanse taal en intrigeer je in de samenleving! Ook is het mogelijk om te kiezen voor een residentie gedurende je tijd in Bolivia. Dit is dan weer een perfecte manier om andere studenten te ontmoeten.

Voor meer informatie over taalreizen Spaans voor volwassenen kun je altijd bij ons team terecht. Neem contact op via de chat, de mail of telefonisch, wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste keuze. Daarnaast kun je ook een kijkje nemen op de website voor het gehele aanbod van de taalreizen in het buitenland.

lees verder »
 
 

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes