Spaans leren in Sucre voor volwassenen


Sucre is de hoofdstad van Bolivia en heeft zo’n 150.000 inwoners. Er hangt een relaxte sfeer in dit witte stadje; reden genoeg om hier een taalcursus Spaans in Bolivia voor volwassenen te volgen! Ondanks dat Sucre in een vallei omgeven door lage bergen ligt, bevind je je hier op 2790 meter hoogte. Tijdens de eerste dagen van het Spaans leren in Sucre moet je het dan ook rustig aan doen in verband met de ijle lucht. Het droge seizoen is van mei tot en met augustus, terwijl van oktober tot en met maart de meeste regen valt. Sucre is het gehele jaar door een prachtige bestemming om te bezoeken. Het koloniale stadje met zijn witgeschilderde huizen met rode dakpannen en mooie gietijzeren of houten balkons is gemakkelijk te voet te ontdekken. Bezichtig bijvoorbeeld een van de vele kerken of ga inkopen doen op de markt. Een bezoek aan het lokale museum ASUR met zijn mooie collectie handgeweven kleden mag zeker niet ontbreken. De studenten van de universiteit zorgen naast de indianencultuur voor een jonge en levendige sfeer in de stad. Dus waar wacht je nog op? Ga Spaans leren in Sucre samen met andere volwassenen van over de hele wereld!

Een taalcursus Spaans volgen op een internationale taalschool

Een taalcursus Spaans in Sucre voor volwassenen volg je op de internationale taalschool Academia Latinoamerica de Español. Onze partnerschool ligt op een steenworp afstand van het centrale plein en beschikt over ruime klaslokalen en een terras. Vanaf dit terras heb je een prachtig uitzicht over de stad. De school is kleinschalig en er kunnen slechts 40 cursisten tegelijkertijd studeren. Persoonlijk, ervaren en professioneel; dit is de ideale taalschool om als volwassene Spaans te leren.

Hoe ziet een dag Spaans leren in Sucre eruit?

Je kunt kiezen voor verschillende soorten cursussen wanneer je Spaans gaat leren in Sucre. De Spaanse lessen volg je samen met andere cursisten die afkomstig zijn van over de hele wereld. Er is op de taalschool veel ruimte voor persoonlijke aandacht, dus je niveau Spaans zal binnen enkele tijd aanzienlijk verbeteren. Na de lessen en in de weekenden kun je samen of in je eentje activiteiten ondernemen of deelnemen aan de activiteiten en excursies van de taalschool.

In welke accommodatie verblijf jij tijdens het Spaans leren in Sucre?

Waar verblijf jij tijdens het Spaans leren in Sucre? Het antwoord op die vraag is helemaal aan jou, want je mag zelf aangeven in welke accommodatie je graag verblijft. Er zijn verschillende opties, waaronder verblijf bij een gastgezin. Hier word je onderdeel van het dagelijkse leven in Bolivia. Er is geen betere manier om de lokale cultuur en de Boliviaanse manier van leven echt te leren kennen! Voor cursisten die liever met andere cursisten van de taalschool samenwonen, zijn er ook mogelijkheden.

Ontdek wat Sucre te bieden heeft tijdens het Spaans leren

Wanneer je Spaans gaat leren in Sucre dan is het natuurlijk leuk om ook de omgeving te gaan verkennen. De taalschool kan je hierbij helpen, want de school organiseert regelmatig activiteiten, zoals kook- of danslessen, stadsbezichtigingen en excursies in de omgeving. Natuurlijk ben je ook vrij om alleen op pad te gaan of samen met andere cursisten die je hebt leren kennen op de taalschool!

Ben je van plan om Spaans te gaan leren in Sucre? Of twijfel je nog over bestemmingen? Wat betreft taalreizen Spaans voor volwassenen zijn er nog veel meer mogelijkheden. Naast taalreizen Spaans biedt StudyTravel ook andere taalreizen aan; laat je gerust een informeren over het complete aanbod taalreizen naar het buitenland.

lees verder »
 

Taalcursussen voor Volwassenen op Academia Latinoamerica de Español

Onze partnerschool Academia Latinoamerica de Español ligt op een steenworp afstand van het centrale plein in Sucre, in de straat Bolivar. De school beschikt over ruime en goed ingerichte klaslokalen, een prachtig terras (met uitzicht over de stad), een café, en een reisbureau. Het is een kleine school waar maximaal 40 leerlingen gelijktijdig studeren. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
5 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Residentie
Cursusperiode:
1-24 weken, 1 week vanaf €229

Weer in Sucre

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
July 13 -3 8
Aug 13 -2 7
Sept 14 0 6
Oct 15 2 6
Nov 15 3 6
Dec 14 4 6
Jan 13 4 6
Feb 13 4 5
Mar 13 4 5
Apr 14 2 6
May 14 0 7
June 13 -2 8
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes