Spaans leren in Sucre voor volwassenen


Sucre is de officiële hoofdstad van Bolivia en ademt met zijn 150.000 inwoners een provinciale sfeer uit. Reden genoeg voor een taalcursus Spaans in Bolivia voor volwassenen! Ondanks dat Sucre in een vallei omgeven door lage bergen ligt, bevind je je hier op 2790 meter hoogte! Tijdens de eerste dagen van het Spaans leren in Sucre moet je het dan ook rustig aan doen in verband met de ijle lucht. Het droge seizoen is van mei tot augustus, terwijl van oktober t/m maart de meeste regen valt. Sucre is het gehele jaar door een prachtige bestemming om te bezoeken om Spaans te leren! Het koloniale stadje met zijn witgeschilderde huizen met rode dakpannen en mooie gietijzeren of houten balkons is gemakkelijk te voet te ontdekken. Breng eens een bezoek aan één van de vele kerken of ga inkopen doen op de markt. Een bezichtiging van het lokale museum Asur met zijn mooie collectie geweven kleden mag zeker niet ontbreken. De studenten van de universiteit zorgen naast de indianencultuur voor een jonge en levendige sfeer in de stad. Dus waar wacht je nog op? Ga Spaans leren in Sucre samen met andere volwassenen van over de hele wereld!

Leer Spaans in Sucre op taalschool Academia Latinoamerica de Espanol 

Een taalcursus Spaans in Sucre voor volwassenen volg je op de internationale taalschool Academia Latinoamerica de Español. Onze partnerschool ligt op een steenworp afstand van het centrale plein en beschikt over ruime klaslokalen en een ruim terras. Tijdens het Spaans leren in Sucre heb je vanaf dit terras een prachtig uitzicht over de stad. De school is kleinschalig en er kunnen slechts 40 cursisten tegelijkertijd studeren. Persoonlijk, ervaren en professioneel! De ideale taalschool om als volwassene Spaans te leren.

Voor welke cursus Spaans in Sucre kies jij?

De juiste cursus kiezen is een belangrijk onderdeel wanneer je Spaans gaat leren in Sucre. Het allerbelangrijkste is om een cursus te kiezen die het beste bij jouw wensen en behoeften past. Kies bijvoorbeeld voor een minigroep cursus waarbij je les krijgt in een kleine, internationale lesgroep. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om een individuele cursus te volgen waar je privélessen krijgt, ideaal voor volwassenen die graag zo snel en intensief mogelijk Spaans willen leren, bijvoorbeeld voor werk. Het is ook mogelijk om te kiezen voor de cursus minigroep speciaal, waarbij je zowel groepslessen als individuele lessen volgt. De andere cursisten die Spaans leren in Sucre komen vanuit verschillende landen, waardoor je in contact komt met allerlei verschillende culturen. Iedereen komt naar Sucre met hetzelfde doel: Spaans leren!

In welke accommodatie verblijf jij tijdens het Spaans leren in Sucre?

Waar verblijf jij tijdens het Spaans leren in Sucre? Het antwoord op die vraag is helemaal aan jou, want je mag zelf aangeven in welke accommodatie je graag verblijft. Kies bijvoorbeeld voor verblijf in een residentie: de perfecte manier om de andere cursisten te leren kennen! Je kunt er ook voor kiezen om bij een gastgezin te verblijven waar je onderdeel wordt van het dagelijkse leven in Bolivia. Er is geen betere manier om de lokale cultuur en de Boliviaanse manier van leven echt te leren kennen!

Ontdek wat Sucre je te bieden heeft tijdens het Spaans leren!

Wanneer je Spaans gaat leren in Sucre dan is het natuurlijk leuk om ook de omgeving te gaan verkennen! De taalschool kan je hierbij helpen, want de school organiseert regelmatig activiteiten en excursies. Naast kook- en danslessen worden er ook regelmatig stadsbezichtigingen en excursies in de omgeving georganiseerd. Natuurlijk ben je ook vrij om zelf op pad te gaan, of met de andere volwassenen van de taalcursus!

Bekijk ook de andere taalreizen Spaans voor volwassenen op onze website. Naast Spaans biedt StudyTravel ook andere talen aan; laat je informeren over het complete aanbod taalreizen naar het buitenland.

lees verder »

Taalcursussen voor Volwassenen op Academia Latinoamerica de Español

Onze partnerschool Academia Latinoamerica de Español ligt op een steenworp afstand van het centrale plein in Sucre, in de straat Bolivar. De school beschikt over ruime en goed ingerichte klaslokalen, een prachtig terras (met uitzicht over de stad), een café, en een reisbureau. Het is een kleine school waar maximaal 40 leerlingen gelijktijdig studeren. lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
5 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Residentie
Cursusperiode:
1-24 weken, 1 week vanaf €224

Weer in Sucre

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Apr 14 2 6
Mei 14 0 7
Juni 13 -2 8
Juli 13 -3 8
Aug 13 -2 7
Sept 14 0 6
Okt 15 2 6
Nov 15 3 6
Dec 14 4 6
Jan 13 4 6
Feb 13 4 5
Maart 13 4 5

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes