Taalcursus Spaans in Cuba voor volwassenen


Bij Cuba denk je direct aan sigaren, Fidel Castro, vintage auto’s en natuurlijk de Salsa! Wanneer je door de kleurrijke straten slentert, luistert naar de vrolijke salsamuziek en de vintage Cadillacs bekijkt, begrijp je meteen waarom zoveel mensen zich aangetrokken voelen tot dit heerlijke land. Wanneer je naar Cuba gaat voor een taalcursus Spaans zal je worden ondergedompeld in de Cubaanse cultuur. Cuba heeft een prachtig landschap, mooie stranden en interessante historische steden. Tijdens een taalreis naar Cuba zal je jezelf dus geen minuut vervelen. Ontmoet nieuwe mensen en ga samen op pad, maak kennis met de lokale bevolking en ervaar een geweldige tijd in één van de meest veelzijdige landen van het Caraïbisch gebied.

Bestemmingen voor jouw Spaanse cursus in Cuba

Je kunt Spaans leren in de Cubaanse hoofdstad Havana. In Havana worden er verschillende taalcursussen Spaans aangeboden voor volwassenen vanaf 18 jaar. Havana ligt dichtbij de kust, waardoor je na een lesdag lekker kunt ontspannen en van het goede klimaat kunt genieten aan zee.

Een taalcursus Spaans volgen in Cuba

Op taalreis in Cuba ervaar je zoveel meer dan alleen de Spaanse taal. Het prachtige landschap is hier en daar heuvelachtig met mooie stranden, historische steden en landelijke dorpen, waar de “guajiro”, de traditionele boer, op zijn paard door de straten rijdt alsof de tijd heeft stilgestaan. Tijdens je taalcursus in Cuba samen met andere volwassenen zal je ontdekken dat de bevolking heel bijzonder is. Ondanks de economische problemen die het land kent straalt zij, naast een ongekende warmte en gastvrijheid, ook trots en onafhankelijkheid uit. 

Een taalcursus Spaans in Havana

Wat denk je van een Spaanse cursus in Havana? Als je kiest voor een taalcursus in Havana dan krijg je de kans om het oude stadscentrum, vol schilderachtige en sfeervolle straatjes, te ontdekken. Tevens biedt de stad ontelbaar veel bezienswaardigheden. 

Wie volgen er Spaanse lessen in Cuba?

Een taalcursus Spaans in Cuba is geschikt voor volwassenen vanaf 18 jaar. Cursisten van jong en oud gaan met ons op taalreis. De niveaus van de cursisten zijn erg uiteenlopend: je kunt een cursus Spaans volgen als beginner, maar ook als je al gevorderd bent kun je terecht op onze taalscholen in Cuba. De taalschool op Cuba is erg kleinschalig en biedt lessen Spaans aan in kleine groepen. Hierdoor is er voor iedere cursist veel persoonlijke aandacht en krijg je altijd les op jouw niveau. Naast de Spaanse lessen is er in Cuba de mogelijkheid om volledig ondergedompeld te worden in de Cubaanse cultuur. Zo kun je bijvoorbeeld danslessen volgen, want er wordt veel gedaan aan dansen zoals de Mambo, Rumba, Son en natuurlijk de Salsa!

Jouw verblijf in Cuba tijdens het Spaans leren

Als cursist kun je terecht bij een Cubaans gastgezin, waardoor je de taal nog sneller leert. De gastgezinnen verwelkomen je met open armen, want de Cubanen zijn erg gastvrij. Ze zullen je helpen met de vordering van je Spaanse taalkennis. De gezinnen zijn zorgvuldig geselecteerd en wonen in de betere en ruime stadsdelen. Je kunt ook kiezen voor een residentie of een appartement in Havana. In beide verblijven woon je met andere cursisten van de taalschool.

Voor informatie over de Spaanse taalcursussen in Cuba of de andere taalreizen Spaans voor volwassenen kun je verder lezen of contact met ons opnemen. Ben je nieuwsgierig geworden naar welke bestemmingen er nog meer mogelijk zijn? Kijk dan eens naar ons volledige aanbod taalreizen naar het buitenland en laat je inspireren. ¡Hasta Pronto!

lees verder »
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes