Spaans leren in Havana voor volwassenen


Een taalcursus Spaans in Cuba is een must-do! Een Spaanse taalcursus in Havana betekent Spaans leren in een grote, bruisende en sfeervolle hoofdstad met oneindig veel schilderachtige en gezellige straatjes, een rijke geschiedenis en cultuur en natuurlijk de beroemde oldtimers! De stad biedt tal van bezienswaardigheden, waardoor je je na de Spaanse lessen zeker niet hoeft te vervelen. Havana is de ideale bestemming voor een taalcursus Spaans voor volwassenen in Cuba!

Ga Spaans leren in Havana bij StudyTeam Cuba! 

Een taalcursus Spaans in Havana volg je bij StudyTeam Cuba. Het bijzondere aan deze taalschool is dat je geen lessen volgt in een schoolgebouw maar bij je gastgezin en/of leraar thuis. Volwassenen die aan de taalcursus Spaans deelnemen in Havana ontmoeten elkaar wanneer ze willen in het huis van de teamleider. Spaans leren in Havana doe je op een bijzondere manier en dat maakt het een ervaring om nooit te vergeten. 

Kies jouw manier van Spaans leren in Havana

Tijdens het Spaans leren in Havana heb je de mogelijkheid om een taalcursus te volgen die het beste bij jouw wensen en behoeften aansluit. Kies bijvoorbeeld voor een minigroep of individuele cursus Spaans. Naast Spaanse lessen, organiseert de taalschool in Havana ook muzieklessen, zoals Daarnaast kan je ook kiezen voor een taalcursus Spaans & muziek of een taalcursus Spaans & dans. Let er dus op bij het kiezen van een manier van Spaans leren dat de lessen niet in een schoolgebouw gegeven worden maar bij een docent of bij je gastgezin thuis. 

Verblijf bij een gastgezin tijdens het Spaans leren in Havana

Wanneer je Spaans gaat leren in Havana verblijf je bij een gastgezin. Dit is naast dat het heel erg leuk is vooral ook de beste en snelste manier om Spaans te leren. Door bij een gastgezin te verblijven leer je meer over de lokale cultuur én natuurlijk de Spaanse taal! Alles wat je tijdens de taalcursus hebt geleerd kun je direct in de praktijk toepassen en samen met het gastgezin oefenen. 

Ontdek Havana tijdens het Spaans leren!

Naast het Spaans leren is het zeker aan te raden om deze waanzinnige stad te gaan ontdekken. Elke donderdagavond komen de volwassenen van de Spaanse taalcursus in Havana bij elkaar om plannen te maken voor leuke activiteiten en excursies buiten de lessen om. Een medewerker van StudyTeam kan je helpen bij het uitvoeren van bijvoorbeeld excursiewensen. Een ding is zeker, tijdens het Spaans leren in Havana zal je je geen moment vervelen!

Wil je graag meer van Cuba zien? Havana is zeer goed te combineren met Trinidad en Santiago de Cuba, omdat StudyTeam Cuba zich in alle drie deze steden bevindt!

Indien je nog twijfelt over de taal en bestemming, kijk dan ook eens naar de andere mogelijke taalcursussen in het buitenland!

lees verder »

Taalcursussen voor Volwassenen op StudyTeam Cuba

Als je Spaans gaat leren in Havana, moet je zeker één van de rum-musea en/of tabaksfabrieken bezoeken. Voor de sportievelingen zijn er mogelijkheden om te gaan paardrijden of duiken om daarna op één van de prachtige stranden bij te komen van al je indrukken van dit land.  lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
3 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin
Cursusperiode:
1-12 weken, 1 week vanaf €385

Weer in Havana

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Jan 27 17 6
Feb 28 17 6
Maart 29 18 7
Apr 29 19 7
Mei 31 21 8
Juni 32 22 6
Juli 32 22 6
Aug 32 22 6
Sept 32 22 5
Okt 31 22 5
Nov 28 19 5
Dec 28 18 5

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes