Spaans leren in Havana voor volwassenen


In Havana betekent een taalcursus Spaans: Spaans leren in een grote, bruisende en sfeervolle hoofdstad met oneindig veel schilderachtige en gezellige straatjes, een rijke geschiedenis en cultuur en natuurlijk de beroemde oldtimers! De stad biedt tal van bezienswaardigheden, waardoor je je na de Spaanse lessen zeker niet hoeft te vervelen. Havana is de ideale bestemming voor een taalcursus Spaans voor volwassenen in Cuba!

Ga Spaans leren in Havana bij een internationale taalschool!

Een taalcursus Spaans in Havana voor volwassenen volg je bij StudyTeam Cuba. Het bijzondere aan deze taalschool is dat je geen lessen volgt in een schoolgebouw, maar bij je gastgezin en/of leraar thuis. Volwassenen die aan de taalcursus Spaans deelnemen in Havana ontmoeten elkaar wanneer ze willen in het huis van de teamleider. Spaans leren in Havana is dus een unieke ervaring die je nooit meer zal vergeten! 

Kies jouw manier van Spaans leren in Havana

Je hebt de mogelijkheid om een taalcursus Spaans te volgen die het beste bij jouw wensen en behoeften aansluit. Zo kun je kiezen voor groepslessen of individuele lessen Spaans, maar de taalschool in Havana organiseert ook muzieklessen en danslessen. 

Verblijf tijdens je taalcursus Spaans in Havana bij een gastgezin

Wanneer je Spaans gaat leren in Havana verblijf je bij een gastgezin. Dit is, naast dat het heel erg leuk is, de beste en meest effectieve manier om Spaans te leren. Door bij een gastgezin te verblijven leer je meer over de lokale cultuur én natuurlijk over de Spaanse taal. Alles wat je tijdens de taalcursus hebt geleerd, kun je direct in de praktijk toepassen en samen met het gastgezin oefenen. 

Ontdek Havana en omgeving tijdens het Spaans leren!

Naast het Spaans leren in Havana is het zeker aan te raden om deze waanzinnige stad te gaan ontdekken. Elke donderdagavond komen de cursisten van de Spaanse taalcursus in Havana bij elkaar om plannen te maken voor leuke activiteiten en excursies buiten de lessen om. Een medewerker van StudyTeam Cuba kan je helpen bij het uitvoeren van bijvoorbeeld excursies. 

Indien je nog twijfelt over de taal en bestemming kun je gerust telefonisch, per mail of via de chat contact met ons opnemen voor persoonlijk advies. Kijk ook eens naar de andere mogelijke taalreizen naar het buitenland!

lees verder »
 
Sampere
(2)

Taalcursussen voor Volwassenen op Sampere

Onze partnerschool Estudio Sampere in Havana is gelegen in een gebouw met drie verdiepingen in een mooie woonwijk genaamd La Vibora. La Vibora is het grootste woongebied van de hoofdstad van Cuba en slechts 15 minuten verwijderd van het toeristische Oud Havana. Er zijn veel kleine restaurants, winkels, cafés en parken in de buurt. De school heeft 6 leslokalen, een ruime patio, terras, eetkamer, bibliotheek, videokamer en gemeenschappelijke ruimtes. In het schoolgebouw ligt ook een residentie met 3 kamers. Er hangt een vriendelijke sfeer en het Cubaanse personeel is professioneel en toegewijd. De school biedt cursisten hulp bij het maken van eventuele reisplannen in Cuba en de Caraïben. Alle docenten zijn afgestudeerd aan de universiteit en zijn gecertificeerd in de Estudio Sampere lesmethodologie. Belangrijke kenmerken van onze partnerschool in Havana:   6 leslokalen Ruimte patio en terras Beschikt over o.a. een eetkamer, bibliotheek, videokamer en andere gemeenschappelijke ruimtes Toegang tot internet op aanvraag Cultuurlessen Maximaal 6 cursisten per klas Uitgebreid sociaal programma met activiteiten en excursies   Sociaal programma De school organiseert een gevarieerd activiteitenprogramma gedurende de week, zodat je alles uit je taalreis kunt halen. Naast optionele cultuurlessen organiseert de school ook activiteiten als buitensporten op het strand, dans festivals, salsalessen, bezoeken aan La Habana musea, Cuban Tobacco en Rum fabrieken, etc. De activiteiten zijn niet inbegrepen in de prijs en je betaalt er ter plekke voor. Minimumleeftijd: 18 jaar lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
6 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Residentie
Cursusperiode:
1-24 weken, 1 week vanaf €575

Weer in Havana

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 31 21 8
June 32 22 6
July 32 22 6
Aug 32 22 6
Sept 32 22 5
Oct 31 22 5
Nov 28 19 5
Dec 28 18 5
Jan 27 17 6
Feb 28 17 6
Mar 29 18 7
Apr 29 19 7
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes