Taalcursus Portugees in Portugal voor volwassenen


Het land van Fado, prachtige stranden en cultuurschatten. Portugal is een mooie vakantiebestemming, maar zeker ook geschikt voor het volgen van een taalcursus Portugees. In Portugal is veel te zien: prachtige paleizen, indrukwekkende ravijnen en de mooie dorpen en stadjes met hun knusse straatjes. Genoeg redenen om te kiezen voor een taalreis naar Portugal, nietwaar?

Kies voor een taalcursus in Portugal

Portugal heeft veel meer te bieden dan alleen een mooie kust. Ontmoet andere cursisten van over de hele wereld en ga samen het land ontdekken. Een taalcursus Portugees voor volwassenen is te boeken in Faro, Lissabon en Porto. Drie zeer verschillende steden verspreid over het land. Eén ding is in ieder geval zeker: welke bestemming je ook kiest, je zal je hoe dan ook vermaken. De taalcursussen voor volwassenen zijn het gehele jaar door te boeken voor personen vanaf 16 jaar. Hoe lang je de taalcursus volgt, ligt helemaal in jouw handen. 

Op taalcursus Portugees naar Faro

Faro is een belangrijke plaats in de Algarve en heeft een lange historie. Hoewel de meeste mensen de stad alleen vanuit de lucht zien, is het een bezoek meer dan waard. In Faro volg je lessen op een internationale taalschool in het centrum van de stad. Verken het oude centrum, proef de gezellige sfeer en breng jouw Portugese taalkennis in de praktijk.  

Wat is er te doen tijdens een taalcursus in Lissabon?

Lissabon is de hoofdstad van Portugal en tevens een belangrijk cultureel en economisch centrum. De stad ligt in het centraal westelijke deel van het land op de oevers van de rivier de Taag niet ver van de Atlantische Oceaan vandaan. De stad is geliefd bij toeristen maar ook zeker bij de lokale inwoners. Het is gemakkelijk om als cursist in contact te komen met de vriendelijke bevolking van de stad.

Volg een taalcursus Portugees in Porto

Porto is een havenstad gelegen aan de noordoever van rivier de Douro. Het is op Lissabon na de grootste stad van Portugal. De stad heeft zijn naam te danken aan de wereldberoemde Port, maar er is zoveel meer te beleven. Tijdens een taalcursus Portugees in Porto volg je lessen op een internationale taalschool. De school organiseert een breed scala aan sociale activiteiten en excursies naast de lessen Portugees. Er is dus vanalles te beleven wanneer je kiest voor een taalcursus Portugees in Porto.

Verbeter jouw Portugese taalkennis

Je leert snel en effectief de Portugese taal wanneer je een taalcursus volgt in het land waar de taal gesproken wordt. Naast alles wat je op school leert, krijg je meteen de kans om je opgedane kennis toe te passen in de praktijk door gesprekken aan te gaan met de lokale bevolking. Tijdens de taalcursus Portugees leer je onder andere de grammatica beter te begrijpen en je lees-, schrijf- en luistervaardigheid te verbeteren. Samen met de andere volwassenen en de leraar voer je gesprekken om de uitspraak te verbeteren en tevens je vocabulaire uit te breiden.

Verschillende soorten taalcursussen Portugees

Volwassenen hebben verschillende mogelijkheden bij het kiezen van de juiste taalcursus Portugees. Je kunt kiezen voor een intensief programma waarbij jeles krijgt in een groep met andere cursisten die op hetzelfde niveau zitten als jezelf. Heb je liever een-op-een contact met een docent? Dan kun je kiezen voor de individuele cursus. Hierbij kun je dieper ingaan op specifieke onderwerpen waar je graag extra aandacht aan wil besteden. Het is ook mogelijk om deze twee cursussen te combineren.

Ben jij van plan om Portugees te leren in Portugal? Voor meer informatie kun je ons telefonisch, per mail of via de chat bereiken, zodat we al je vragen direct kunnen beantwoorden. Voor de andere mogelijke taalreizen Portugees voor volwassenen of het complete aanbod taalreizen naar het buitenland kun je een kijkje nemen op de website. 

lees verder »
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes