Portugees leren in Porto


Porto (ook wel Oporto genoemd) is een havenstad gelegen aan de noordoever van de rivier de Douro in het noordwesten van Portugal. Het is na Lissabon de tweede grootste stad van dit land. Deze bestemming, met meer dan 200.000 inwoners, is een levendige stad met een grote cultureel en artistiek erfgoed. Het historisch stadscentrum kreeg dan ook de status Werelderfgoed in 1996, in 2001 werd Porto gekozen als Culturele Hoofdstad van Europa en in 2014 werd deze boeiende stad verkozen tot beste Europese bestemming.
Verder is Porto natuurlijk met name bekend om de beroemde portwijn die vanaf hier naar alle hoeken van de wereld wordt geexporteerd. Een bezoek aan één van de vele wijngaarden en -kelders in de stad en regio is zeer de moeite waard.
lees verder »

Taalcursussen voor Volwassenen op Fast Forward Language Institute

Onze partnerschool in Porto, Fast Forward Language Institute, is een zeer bekende taalschool die al sinds 2004 taalcursussen verzorgt. De school ligt in het hart van Porto, op slechts een paar minuten lopen van de rivier de Douro. De taalschool is gelegen op de tweede verdieping van een handelsgebouw en heeft grote moderne klaslokalen met veel lichtinval van buiten. Verder beschikt de school over een ontvangstruimte, een lounge voor de studenten en een internetlokaal met gratis internet en wi-fi. Er zijn vele winkels, restaurants en cafetaria's in de buurt. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
6 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin
Cursusperiode:
1-24 weken, 1 week vanaf €325

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes