Portugees leren in Faro voor volwassenen


Hoewel Faro geen wereldstad genoemd kan worden, is het wel een belangrijke toeristische trekpleister in Portugal en de hoofdstad van de Algarve. Faro staat bekend als een gastvrije stad met zo’n 65.000 inwoners. Tijdens de zomermaanden kan het kwik in Faro stijgen naar 30 graden. Het is dus ideaal dat het strand op slechts enkele kilometers afstand ligt. Echter heeft Faro tijdens het Portugees leren meer te bieden dan alleen zon en strand. Het is een oude stad met een lange historie. Zo is Faro omgeven door een oude verdedigingsmuur en zijn er drie stadspoorten. Het centrum van de stad bestaat uit twee delen: het oudste gedeelte ligt dichtbij de kust en dat biedt veel handelsmogelijkheden voor de stad. Faro beschikt tevens over vele bezienswaardigheden, waaronder diverse musea, bijzondere natuurgebieden en prachtige, oude kathedralen. Er vinden gedurende het hele jaar veel culturele activiteiten plaats. Naast doordeweeks Portugees leren zijn er dus in de weekenden genoeg mogelijkheden om de stad Faro op verschillende manieren te leren kennen. Een stad die veel te bieden heeft en dus ideaal voor een taalcursus Portugees in Portugal voor volwassenen!

Portugees leren op een internationale school in Faro

De taalcursussen Portugees voor volwassenen vinden in Faro plaats op onze partnerschool CIAL Centro de Línguas. Deze school is gelegen in het centrum van Faro, dichtbij de drukke winkelstraten, bezienswaardigheden, het openbaar vervoer en uitgaansgelegenheden. Ideaal dus om na het Portugees leren de stad in te duiken! De taalschool bestaat al 30 jaar en besteedt bij de taalcursus ook veel aandacht aan het bijbrengen van de Portugese cultuur. Het schoolgebouw beschikt over zes klaslokalen en over een computerruimte met gratis WIFI. 

Studenten van verschillende nationaliteiten tijdens het Portugees leren in Faro

Op de taalschool in Faro kun je tijdens het Portugees leren in contact komen met studenten van verschillende nationaliteiten. Je komt dus zeker niet alleen in aanraking met Portugezen, maar je kunt ook kennismaken met allerlei andere culturen. Dat maakt een taalreis juist zo leuk! 

Hoe ziet Portugees leren in Faro eruit?

Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft de cursussen Portugees leren in Faro voor volwassenen. De algemene taalcursus Portugees in groepsverband is genaamd “intensief”. Dit programma bestaat uit 15 of 25 lesuren Portugees verspreid over vijf lesdagen. Bij de intensieve cursus van 15 uur heb je alleen ’s ochtends les en bij de intensieve cursus van 25 heb je zowel in de ochtenden als in de middagen les.

Het is ook mogelijk om te kiezen voor de cursus “speciaal intensief”. Hierbij volg je 15 lesuren Portugees in groepsverband aangevuld met wekelijks 5 of 10 lesuren individueel onderwijs. Mocht je voorkeur hebben om Portugees te leren tijdens de feestdagen, dan kun je in Faro ook kiezen voor de cursussen “intensief – Pasen” of “intensief – Kerstmis”. Wanneer je het fijn vindt om de cursus af te stemmen op jouw wensen en kennisniveau, dan is de cursus “individueel” iets voor jou.

Het verblijf tijdens de taalreis in Faro

Wanneer je ervoor kiest om het verblijf in Faro via StudyTravel te organiseren, dan kun je kiezen uit een appartement, dat je deelt met studenten van de taalschool en dat zich bevindt tegenover de school, of een gastgezin. Cursisten leren over het algemeen het meest van de taal en cultuur wanneer ze bij een gastgezin verblijven. 

Ontdek wat je allemaal kunt doen in Faro tijdens het Portugees leren!

Het activiteitenprogramma van CIAL is één van de belangrijkste kenmerken van deze taalschool en onmisbaar tijdens het Portugees leren in Faro. De taalschool in Faro combineert de cursussen met allerlei activiteiten, zoals excursies, bezoeken aan musea, monumenten en beroemde bezienswaardigheden. Daarnaast worden er regelmatig activiteiten georganiseerd, zoals filmavonden en diners, waarbij je de kans krijgt om de andere volwassenen van de cursus nog beter te leren kennen. Er is dus genoeg te doen wanneer je Portugees gaat leren in Faro!

Bekijk ook de andere taalreizen Portugees voor volwassenen of neem contact met ons op voor het volledige aanbod taalreizen naar het buitenland.

lees verder »
 

Taalcursussen voor Volwassenen op CIAL Centro de Linguas

Onze partnerschool CIAL is gelegen in het centrum van Faro, dicht bij de drukke winkelstraten, bezienswaardigheden, openbaar vervoer en uitgaansgelegenheden. Het taalinstituut bestaat al 30 jaar en besteedt bij de taalcursus ook veel aandacht aan het bijbrengen van de Portugese cultuur. Naast 5 klaslokalen beschikt het schoolgebouw tevens over een computerruimte met gratis internet en wifi.   lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin
Cursusperiode:
1-36 weken, 1 week vanaf €299

Weer in Faro

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 22 14 11
June 25 18 11
July 28 20 12
Aug 28 20 12
Sept 26 19 9
Oct 22 16 7
Nov 19 13 5
Dec 16 10 6
Jan 15 9 5
Feb 16 10 6
Mar 18 11 7
Apr 20 13 9
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes